Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

[quote=mazenis,2014 04 11, 07:53]bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazenis: 11 balandžio 2014 - 07:45
Tai mano lygiaitaip pat atrodo, tos pacios linijos. Tik kai slapia fotkinau - gal nepasimate. Ir gavau pylos, nors karuciu vezk blush2.gif Plius Jardo kailis ir jau pries pesima trumpesnis buvo, nei sioje nuotraukoje smile.gif

QUOTE(mazenis @ 2014 04 11, 07:39)

Atsakyti
Oj koks Jardas gražuolis bigsmile.gif Kažkada ir mano tokia bus. Gal galite pasidalinti į AŽ telefonu kirpėjos? mirksiukas.gif
Mūsiškis jau po truputį prie pavadėlio pratinasi. Nes yra piktų žmonių, o Boni nori su visais draugaut smile.gif Be to, su kitais šunim būtinai nori bendraut, tai be pvadėlio kartais tiesiog neišsiverčiame. Tik dabar labai juokingai atrodo toks masyvokas pavadis prieš ją tokią mažytę doh.gif Pirkom tai kaip suaugusiai... smile.gif
Tiki prisiskaičiau, kad galima gerklas pažeist... O mūsų anktkaklis tas sisntetinis paprastas kol kas. Kai paaugs turim nupirkę odinį... Kažin nieko nepakenksim tokiai mažai (trys mėnesiai bus tik kitą savaitę) vedžiodami su pavadėliu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jardas @ 2014 04 11, 08:46)
Tai mano lygiaitaip pat atrodo, tos pacios linijos. Tik kai slapia fotkinau - gal nepasimate. Ir gavau pylos, nors karuciu vezk  blush2.gif  Plius Jardo kailis ir jau pries pesima trumpesnis buvo, nei sioje nuotraukoje  smile.gif

Lauksiu nuotrauku,kolkas ka maciau blogai,krutine-priekis perdaug nukirpta,uzpakalines kojos zemai iskirptos,priekiniu koju sonai pasirode nukirpti,apacios linija kitaip kirpciau.Idejau karmen nuotrauka del pesimo,jei gerai nupesta,kol neatauge lopiniai matosi,cia lygu. ax.gif Kiek girdejau Kaune Ramune dar normaliai kerpa,kiti megejai.Jei ne parodoms yra kirpeju ,bet jei parodai,cia profui patikeciau,Vilniuke tik keli,kurie ne tik kerpa pagal schema,bet mato kaip nukirpti pagal suni,ka isriskinti,ka pakavoti.Kaune nezinau,tik girdejusi apie Ramune.Tas pats kaip zmoniu kirpejai,yra daug,o issirenki tik viena. bigsmile.gif
Atsakyti
kiek mano akis mato, tai viskas perdaug nukirpta, liniju kaip ir nebera...
Atsakyti
Nu va sakiau, profai iskart viska pamato, o mums tamsuoliams viskas gerai atrodo biggrin.gif

Jardai, parasyk telefona ir kurioj vietoj vezet kirpt, idomu dabar ar cia ta musiske kirpeja ar kita.
Ir tada gal galit idet Ramunes kontaktus, jei nenorit viesint i az

Atsakyti
QUOTE(mazenis @ 2014 04 11, 10:52)
Idejau karmen nuotrauka del pesimo,jei gerai nupesta,kol neatauge lopiniai matosi,cia lygu. ax.gif Kiek girdejau Kaune Ramune dar normaliai kerpa,kiti megejai.

Mazeni, turit omeny, kad šuo dėmėtas gaunasi? O tai maniškė dabar tokia plėmais nuėjusi doh.gif biggrin.gif - vienur labiau išpešiau, kitur mažiau. Tai dėmėta kaip dalmatinas... Guodžiu savae, kad greit apžels ir kad kai iš veisėjos pasiėmėm, irgidėmėta buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 04 11, 12:59)
Mazeni, turit omeny, kad šuo dėmėtas gaunasi? O tai maniškė dabar tokia plėmais nuėjusi doh.gif  biggrin.gif - vienur labiau išpešiau, kitur mažiau. Tai dėmėta kaip dalmatinas... Guodžiu savae, kad greit apžels ir kad kai iš veisėjos pasiėmėm, irgidėmėta buvo biggrin.gif

perdaug nuimta, perzemai
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2014 04 11, 20:47)
perdaug nuimta, perzemai

Ne, aš ne apie tai. Mazenis rašė, kad pas Jardą lygu, ir kad jei peštas, neataugę lopiniai matosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 11 balandžio 2014 - 20:10
Sveiki,
norejau du klausimus uzduot ax.gif
Jei cvergutis naminukas, ne parodinis, tai ar negerai tas trumpas kirpimas? Man tai kazkaip labiausiai imponuoja tokie sportiski, su minimaliu apaugimu barzdyliukai... svarbiausia, kad su turbina uodegoj butu thumbup.gif
Zinoma, labai grazu ispuoseleti parodines kondicijos suneliai, nu bet realiai kasdienai tai jie tokie pasiausiukai buna rolleyes.gif
Na ir kitas - kazi kodel tu pipiriniu cvergu taip nedaug - ar jie maziau paklausus ar kaip g.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 11 balandžio 2014 - 20:12
QUOTE(cile @ 2014 04 11, 21:10)
Sveiki,
norejau du klausimus uzduot  ax.gif
Jei cvergutis naminukas, ne parodinis, tai ar negerai tas trumpas kirpimas? Man tai kazkaip labiausiai imponuoja tokie sportiski, su minimaliu apaugimu barzdyliukai... svarbiausia, kad su turbina uodegoj butu  thumbup.gif
Zinoma, labai grazu ispuoseleti parodines kondicijos suneliai, nu bet realiai kasdienai tai jie tokie pasiausiukai buna  rolleyes.gif
Na ir kitas - kazi kodel tu pipiriniu cvergu taip nedaug - ar jie maziau paklausus ar kaip  g.gif ?

Vieni pesa,kiti kerpa kad ir tuos neparodinukus.Pesto siurkstesnis,daugiau blyzga,maziau poplaukio,man graziau.o kirpto toks kaip pliusinis plaukas buna,bet pastebejau kol ataugineja maziau blizga,dazniau reikia kirpti.Tik formas kad gerai iskirptu,nes daug sugadintu sunu maciusi,nebegrazus buna.Uosviene neleido pesti saviskes,tipo skaudes,bet dabar jau praso pesti.Saukstai po pietu,sunku atstatyti tada plauka.As net savo senute pesu,labai lengvai pesasi,vienas malonumas,man graziau.
Kiekvienas turi isimyleje savo spalva,turejusi ir isdabri,bet juodi mylimiausi liko.Liuka pipiriniu karaliene. bigsmile.gif Nepopuliariausi balti Lietuvoje,ju maziausiai.Dar pagal miestus .Manau Klaipedos apskritis turetu buti daugiausiai pipiriniu ir isidabrio .
Dilma,pesant neiseina lygiai nupesti,lygiai nenusipesa poplaukis,ypac ant galvos,ties uzpakaliu,kojas,ir gaunasi baltu plemu.Uztai su kirpimo masinele ir nulyginama.Pesasi ne vien siurkstus plaukas,bet ir poplaukis,kad vietoj ju ataugtu siukstus plaukai,uztai ir tie nelygumai,po keliu dienu susilygina ir buna barchatiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazenis: 11 balandžio 2014 - 20:55
QUOTE(mazenis @ 2014 04 11, 21:49)
Vieni pesa,kiti kerpa kad ir tuos neparodinukus.Pesto siurkstesnis,daugiau blyzga,maziau poplaukio,man graziau.o kirpto toks kaip pliusinis plaukas buna,bet pastebejau kol ataugineja maziau blizga,dazniau reikia kirpti.Tik formas kad gerai iskirptu,nes daug sugadintu sunu maciusi,nebegrazus buna.

O tai snauceriuka reiktu vien pesti, be kirpimo nugaroj? Nes kiek maciau kaip Jarda tvarke, o ir kitus, tai pradzioj nemazai nupesa, o paskui sulygina su masinele... Taip iseina, kad tai nera gerai?
O kaip su kojom - jos vien pesamos? jusu ikeltoj foto sunelis su labai gausiu kailiu ant kojyciu...
Atsakyti