Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(zizliuke @ 2014 04 27, 17:44)
Malinua, man tavo ciucia tai  wub.gif 
Papasakok, kaip mokini stovet? Kaip sekasi? Ar klauso?

Norisi man saviske i dresura vest, bet deja siuo metu finansai neleidzia. Gal veliau iseis. Bet noretus jau dabar kazkiek pamokint, bet nezinau, ar teisingai ta darau isvis. Na elementariu sedet, gulet ar pan. Kas netingit, parasykit.

Dėkui zizliuke smile.gif Na as perdaug nespaudziu ant to dalyko , tiesiog viskas zaidimo forma. Pradzioj statydavau ranku pagalba, dabar suo pats stojasi, jei turiu kazka skanaus ir neduodu, tada ji bando itikt, delioja kojytes vizgina uodegyte ir kai man tinka as jai duodu skanesta tik taip, kad ji stengtusi ji pati pasiekt:) aisku komanda "stovet" suo turi moket. Tas pats zaidime su kamuoliuku, suo atsitraukia, tarsi ruoztusi begti jau, ir zenklu pagalba irgi stovesena isreikalauju, tuomet gauna kamuoliuka
Atsakyti
QUOTE(cile @ 2014 04 27, 20:53)
Ir dar labai rekomenduociau pasiskaityt apie klikerio dresura

Apie kliekerio dresura tai visems atrodo kad vauuu,klikkk ir viskas,bet kiek teko susidurti su zmonem,net kure lanke paskaitos ,kad neturi zalio supratimo kodel daro ta klika biggrin.gif
g.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cile: 27 balandžio 2014 - 22:01
Cile, aciu
Paziuresiu butinai, apie klikeri jau skaiciau... Na nezinau, kazkaip man rodos geriau iskart komandom mokint, ar nebus taip, kad suo to klik lauks labiau, o i komanda nereguos taip.

Ziuresim kaip seksis paciai. Pranesiu smile.gif
Atsakyti
O, koks gražus naujokas smile.gif
Mes irgi dar svarstome dėl dresūros. Mums 3,5 mėn., tai kai kurie sako, kad per anksti, o kiti, kad jau pats laikas. Neapsisprendžiame...
Buvome šeštadienį Zapyškyje aitvarų šventėje smile.gif Štai foto smile.gif
user posted image
Papildyta:
O sekmadienį dar buvo prie Kauno marių. Smėlio ir visokių žolių priėdėme iki soties smile.gif O dar ir sudžiūvusią varlę radome doh.gif
user posted image
user posted image
Papildyta:
Beje, vakar dvi erkes ištraukiau... Fuij doh.gif Tai vakare kaip tik maudėm ir šįryt apipurškiau nuo erkių. Tikiuos padės... Nes prieš tai mėnesį nė vienos neradom...
Atsakyti
kokios grazios sagutes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Markoni @ 2014 04 27, 22:25)
Apie kliekerio dresura tai visems atrodo kad vauuu,klikkk ir viskas,bet kiek teko susidurti su zmonem,net kure lanke paskaitos ,kad neturi zalio supratimo kodel daro ta klika  biggrin.gif
g.gif  ax.gif  biggrin.gif

Nu ne vauu tas klikeris, bet tam tkrais atvejais nepamainomas pagalbininkas. O jus apskritai ta metodika kaip vertinat - vertas demesio dalykas, ar jau visai niekalas?
Man jis labai pasiteisino triukams ir tam tikru komandu pradiniam etapui...ypac tas vadinamasis "saltasis seipingas", kuomet sunelis pats sumasto/pasiulo seimininko pageidaujama veiksma...situo budu gulet ismokinta mano margoji tiesiog krenta ant zemes, o tradiciskai su kasniais mokinta baltoji gana vangiai gulasi...aisku, dar nuo charakterio daug kas priklauso.
Na ir kas be ko, klikas dar ne panaceja, tai tik komponentas viso dresavimo proceso...

QUOTE(zizliuke @ 2014 04 28, 00:00)
Na nezinau, kazkaip man rodos geriau iskart komandom mokint, ar nebus taip, kad suo to klik lauks labiau, o i komanda nereguos taip.

Tas klikas tik pradziai..tarkim suo ismoksta atsisesti, atsigulti, bet islaikymo su kliku nelabai ismokinsit..tada jau geriau pasitelkt tarkim maisto dubeneli...o veliau apskritai pakanka komandos ir pagyrimo ir/ar zaislo padavimo.

QUOTE(zemaiteki @ 2014 04 28, 10:42)
Mes irgi dar svarstome dėl dresūros. Mums 3,5 mėn., tai kai kurie sako, kad per anksti, o kiti, kad jau pats laikas. Neapsisprendžiame...

Tikrai pats laikas, jei tik yra noro ir finansai leidzia, na ir tik pas tikrai gera
dresuotoja. Maziukai labai noriai ir sparciai mokinasi per zaidima... thumbup.gif
Atsakyti
Na galvojame apie Reksą, tai ten gal jau neblogi dresuotojai smile.gif Tik dar baisu, kad aš be mašinos, tai kažin, ar į autobusą priims taip laisvai smile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 04 28, 15:38)
Tik dar baisu, kad aš be mašinos, tai kažin, ar į autobusą priims taip laisvai smile.gif ax.gif

Isigykit "terbele" kokia ir turetu problemu nekilt...aisku, pasitaiko kartais gyvenimo nuskriaustu zmogystu, kur bais sunu nemegsta, ale laimei retai bigsmile.gif
Atsakyti
Mb su kliku mokė komandù, kad vykdytù pagal rankù gestus. Gavosi smile.gif
Atsakyti
Nu ka, pagal video klipukus bandem sedet mokint su skanukais. Gal pora dienu tik, sedasi kuo puikiausiai thumbup.gif
Atsakyti
Mes irgi jau mokam sėdėt smile.gif dar keletas foto paspalvinimui wink.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti