Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(borra @ 2014 06 11, 18:05)
Ačiū labai visoms smile.gif Ir už atsakymus ir už patarimus smile.gif Matyt reikės butinai apsilankyti pas veterinara dėl ausyčių, kad dėl šventos ramybės atsakymą gaučiau g.gif

Na va ir mano džiaugsmas - Bruno smile.gif

user posted image

kokios spalvos virvute turejo? mirksiukas.gif
laukiu skambucio kita savaite. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2014 06 11, 23:02)
Kiek griežtai - labai nuo charakterio pirklauso.  Pagyvensit, pamatysit. O dėl "tursenimo" - kažkur skaičiau, kad taip šunys bando parodyt savo viršų... Tai visiškai nesusiję su instinktų tenkinimu. Tiesiog turit iš karto parodyti jam jo statusą šeimoj. Ir drausti bet kokius urzgimus, dantų šiepimus, "tursenimus"

2 men.? ir iskart rodit? dar domimantu pavadinkit, lotuliukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Markoni: 11 birželio 2014 - 21:50
QUOTE(Markoni @ 2014 06 11, 22:49)

2 men.? ir iskart rodit? dar domimantu pavadinkit, lotuliukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu ne, 2 mėn ir jau brendimas tongue.gif

SUprantu, kad jums, Markoni, daug kas juokinga... Bet nereikia čia nosies riest...
Atsakyti
Laba visoms. Kita savaite ir as parsivesiu savo mazyle. Prisijungiu i grazu jusu buri. Jau dabar turiu skubu klausima. Noriu isigyti narva, kad iskart galetumeme pratintis. Kokie matmenys tinkamiaudi, kad ir uzaugusi jaustudi gerai.
Atsakyti
QUOTE(eli maja @ 2014 06 12, 01:49)
Laba visoms.  Kita savaite ir as parsivesiu  savo  mazyle. Prisijungiu i grazu jusu buri.  Jau dabar turiu skubu klausima. Noriu isigyti narva, kad iskart galetumeme pratintis. Kokie matmenys tinkamiaudi, kad ir uzaugusi jaustudi gerai.

Tokio pilnai uzteks
narvas suniukui
girgykle
Atsakyti
Iš kokio miesto abu naujokai? 4u.gif
eli maja, sveikinimai 4u.gif Jūsų kokios spalvos? Mergaitė ar berniukas?
Atsakyti
QUOTE(Markoni @ 2014 06 11, 23:49)
kokios spalvos virvute turejo? mirksiukas.gif
laukiu skambucio kita savaite. mirksiukas.gif
Papildyta:

2 men.? ir iskart rodit? dar domimantu pavadinkit, lotuliukas.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

A, dabar supratau kas slepias po šituo slapyvardžiu smile.gif) Būtinai paskambinsiu. thumbup.gif Geltonoji juostelė čia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zemaiteki @ 2014 06 12, 11:05)
eli maja, sveikinimai  4u.gif Jūsų kokios spalvos? Mergaitė ar berniukas?

Mes iš Vilniaus iš Šeškinės smile.gif
Atsakyti
Sveikinimai prisijungus naujiems cvergiuku seimininkams(ems) 4u.gif
Borra turi gera globeja,klauskite jo.Kas liecia maitinima.Trys saujos l.daug kaip kas rase,geriau tureti savo normuotoja,ir dalinti kiek kartu valgyt duodate,tik nedarykite klaidos su tuo daznai po biski,man cia katastrofa.Suns skrandis turi pailseti.Rezimas valgio turi buti.Ignoruokite mazylio cypimus,nes nepastebesite,kai prades jus tuom sokdinti.I lauka daugelis veda ir po pirmo skiepo,tik tuo metu reiketu vengti kitu sunu draugijos.
zemaiteki,nesupratau ka jums su tuo kailiu padare.Ka prapese?Gal prasukavp povilne,pacio kailio neprapese?Taip 4,5 jau galima ir visa nupesti suni,bet jei zadate eiti i paroda,tai atsiskaiciuokite kad po 2,5 men nuo pesimo jau galite eiti i paroda.Nors pastebejau po pirmo mazyliu pesimo kazkaip ilgiau auga plaukas.Gal tik po maniskiu?Nors nuo suns daug kas priklauso.Manau susitiksime ringe su saviske jaunime mirksiukas.gif Teks padraugauti.Jau ji nukirpta.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 06 12, 09:05)
eli maja, sveikinimai  4u.gif Jūsų kokios spalvos? Mergaitė ar berniukas?

smile.gif Mes mergaites is Siauliu. Mano Eli Maja juoda su sidabriu. Turiu narvo pasiulyma107x68x75. Reikia skubiai apsispresti. Nes esu sumokejusi uz mazesni, bet nebera. Siulo i ta vieta toki varianta. Ar neperdidelis? Vietos turiu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(eli maja @ 2014 06 12, 16:47)
smile.gif Mes mergaites is Siauliu. Mano Eli Maja juoda su sidabriu. Turiu narvo pasiulyma107x68x75. Reikia skubiai apsispresti. Nes esu sumokejusi uz mazesni, bet nebera. Siulo i ta vieta toki varianta. Ar neperdidelis? Vietos turiu. g.gif

As panasiame metaliniame suniukus auginu.Kol maza,galesite isejus is namu,palikti jame.Puse narvo skirti jos guoliui,puse palute patiesti.Liks namai tvarkingi.Paciai ramiau.Paskui jei sugalvosite veisti suniukus,bus kur.Man patinka kad padeklas yra,grindys nekencia.
Jusu su Borra suniukai turi bendra teva,gimines. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazenis: 12 birželio 2014 - 18:07
Man kol kas tik povilnę prašukavo su trimingo šukom. Bet jau vėl kudle tampa smile.gif o jei rugsėjį noriu į parodą tai jau per vėlu? O kas jei rugpjūčio 1 sugalvočiau dalyvaut? Negalėčiau? Tiesiog įdomu kaip su tuo kailiu, kai vaikštai dažnai į parodas, o ne tik kas 3-4 mėn.
Atsakyti
QUOTE(zemaiteki @ 2014 06 13, 22:22)
Man kol kas tik povilnę prašukavo su trimingo šukom. Bet jau vėl kudle tampa smile.gif o jei rugsėjį noriu į parodą tai jau per vėlu? O kas jei rugpjūčio 1 sugalvočiau dalyvaut? Negalėčiau? Tiesiog įdomu kaip su tuo kailiu, kai vaikštai dažnai į parodas, o ne tik kas 3-4 mėn.

Norint gero kailio,povilne reikia issukuoti 2 kartus i menesi minimum.Jei rugseji dalyvauti,kaip tik jau tinka kaili pesti.Rugsejis,spalis,lapkritis kaip tik suniui.Yra kurie vaiksto istisus metus,daro rolinga.Su juodukais sunkiau,dazniausiai visas kailis atauga vienu metu.Turiu tik viena kale,kuriai butu galima daryti rolinga pas dukra,,bet daug darbo,kas savaite prapesioti plaukus.
Atsakyti
QUOTE(eli maja @ 2014 06 12, 16:47)
Turiu narvo pasiulyma107x68x75. Reikia skubiai apsispresti. Nes esu sumokejusi uz mazesni, bet nebera. Siulo i ta vieta toki varianta. Ar neperdidelis? Vietos turiu. g.gif

Idealiausiai butu apie 78-79cm, bet "neiskris" ir is tokio, tik bais gigantiskas jis, ypac pradzioj atrodys biggrin.gif
Markoni, gera puslapi uzrodet..ne nezinojau apie toki...tas narvelis, jusu nurodytas labai pigus thumbup.gif
Atsakyti