Įkraunama...
Įkraunama...

Cvergšnauceriai

QUOTE(mazenis @ 2014 07 23, 19:26)
Nors paveluotai.Rezultatai is Ukmerges parodos.

Sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Pookelis @ 2014 07 24, 07:43)
Planuojam savaitės atostogas Lenkijos pajūry. Ir galvojam pasiimti šunį. Pirmą kartą į užsienį. Gal kas esat atostogavę ir pasakysit kaip ten su šunimis apgyvendinimas, ar neturėsim problemų. Užteks pasiimti skiepų pasą ar reikia dar kokių procedūrų?

Šį savaitgalį važiavom LT prie ežero į stovyklavietę, ten važiuojam jau 7 metus, ir nepriėmė, nes su šuniu  doh.gif Nors ankstesniais metais problemų nebuvo.  doh.gif

Keliaujant ES salyse uztenka skiepu paso, kad butu galiojantys parasai. Ir pries kelione apsilankykit pas veterinara, jis irasys jog suo sveikas ir gali atlaikyt kelione. Seniau padarydavo irasa tik, o dabar nezinau ar mum pasiseke papult i plesiku veterinarine ar tikrai sugrieztino tvarka, bet papildomai dar sulasino vaistus nuo erkiu ir susere tablete nuo kirminu, nors pati visada ta darau, bet atseit dabar viskas per kompus tai jie negali det paraso kol tikrai nesudave siu vaistu. doh.gif
Kiek keliave niekas niekad netikrindavo tu pasu, bet geriau turet, kad neturet bereikalingu problemu.
O del apgyvendinimo manau turit patys susiziuret ar ten priima su augintiniais ar ne, nes visur yra zmoniu, kurie nepriima su gyvunais.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 07 24, 04:52)
sveikinimai laimėtojams  smile.gif

Ką darot su koltunais ant kojų ? Nebežinau kaip kovoti, jau iškirpinėju lauk vieną po kito. Šukuoju kas 2-3 dienas, bet ir to nepakanka. Buvau visai nutrumpinus kojų plaukus per lietaus sezoną, tada dar dar. Dabar gan sausa, plaukai ataugę, koltūnai veliasi beprotiškai greit.

Naudoju tokį po plovimo. Nebesivelia, ir plaukas nebe sausas 4u.gif

QUOTE(Pookelis @ 2014 07 24, 08:43)

Planuojam savaitės atostogas Lenkijos pajūry. Ir galvojam pasiimti šunį. Pirmą kartą į užsienį. Užteks pasiimti skiepų pasą ar reikia dar kokių procedūrų?

Reikia skiepų paso ir čipo. Ir geriau iš anksto rezervuotis nakvynę, kad nekiltų paskui problemų 4u.gif
Atsakyti
Kas del koltunu(savelu liet.)Turejau tokia kale,plauko laaabai daug ir minkstas,veldavosi juodai.Kelis kartus vos ne plikai nukirpau kojas.Pasistenk palaikti trumpesni plauka ir trimingo sukom prasukuok be gailescio,ataugs ne toks pukas kaip buvo pries tai..Megstu prapurksti kondicionieriumi kojas,man patinka tas,nors Dilmos irgi l.gerashttp://www.zugi.lt/jean-peau-quotcremeexclusivequotkondicionierius200ml74313-1-91.html#apacia,nesvarbu kad nemaudau tuo metu,pas mane kiemas,zole,rytais rasa.TTT dabar nebera jokio vargo,prasukuoju kai turiu noro bigsmile.gif ,nesivelia.
Kelioneje vet.pasas butinai,nepraso,bet ka zinai ant ko papulsi.Lenkai geranoriski sunims,labai daug kur priima.Bet patogiausias variantas tureti su savimi boksa,kiti i tai lengviau atsizvelgia.
Atsakyti
Tai va, kad ir pas mus kiemas, rasa rytais ir tt. Pagrinde veliasi nuo drėgmės. Aišku dar šapalų prirenka, ir tada jau tik spėk šukuoti. Šukuoju ir su trumingu. Vakar apkarpiau trumpiau, nes nebeišlaikė nervai.
Atsakyti
Laba dienuke 4u.gif
Gerbiamieji cvergsnauceriu veisejai ir augintojai. Turiu klausimuka. Ar pamatysiu siu nuostabiu suniuku Druskininku parodoje? Kuria diena geriausiai butu atvaziuot? Kuriuo mazdaug laiku? Labai noreciau persimesti keliais zodeliais su veisejais.
Jau keli metai, kaip norim suniuko. Laukiau, rinkausi ivairia info apie juos. Gal net daugiau dukra:) Galvojau praeis. Nu nepraeina doh.gif
Gal nuorodele kokia apie apie paroda skirta ziurovams.
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 07 25, 08:35)
Laba dienuke  4u.gif
Gerbiamieji cvergsnauceriu veisejai ir augintojai. Turiu klausimuka. Ar pamatysiu siu nuostabiu suniuku Druskininku parodoje? Kuria diena geriausiai butu atvaziuot? Kuriuo mazdaug laiku? Labai noreciau persimesti keliais zodeliais su veisejais.
Jau keli metai, kaip norim suniuko. Laukiau, rinkausi ivairia info apie juos. Gal net daugiau dukra:) Galvojau praeis. Nu nepraeina  doh.gif
Gal nuorodele kokia apie apie paroda skirta ziurovams.

Sveiki, geriausei bus visus pamatit
LIETUVOS ŠNAUCERIŲ MYLĖTOJŲ KLUBAS
ŠNAUCERIŲ-PINČERIŲ PARODA
2014m. rugpjūčio 3d.
DRUSKININKAI Parodos vieta: Druskininkų aerodromas, Mizarų g.
Atsakyti
QUOTE(Markoni @ 2014 07 25, 09:19)
Sveiki, geriausei  bus visus pamatit
LIETUVOS ŠNAUCERIŲ MYLĖTOJŲ KLUBAS
ŠNAUCERIŲ-PINČERIŲ PARODA
  2014m. rugpjūčio 3d.
DRUSKININKAI Parodos vieta: Druskininkų aerodromas, Mizarų g.

Labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2014 07 25, 11:00)
Labai dėkoju  4u.gif

Siuloma isigit
2014.06.07 Litter A

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Aaaaa, koks grozis wub.gif Jau ta pirma foto, rankos pacios tiesiasi link ekrano thumbup.gif

Labas rytas 4u.gif

Oi, situ mazyliu veiseja nuostabi veterinarijos gydytoja bigsmile.gif
Buvau pas ja su kaciukais skiepytis ir cipuotis (vaziuojam i Vilniu, nes pigiau) Jai tada tik per plauka nepalikau juodo egzotuko biggrin.gif Isimylejo, nesiojosi buciavo. O anas ramiai isitaise jos gleby ir murke kaip traktorius. lotuliukas.gif

Gaila neturiu juoduko, pasikeistume lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 27 liepos 2014 - 08:05
Labukas, gražuolių šuniukų mylėtojai wub.gif Jau vien nuo šių gražuolių nuotraukų susileist galiu wub.gif
Jei leisite, prisijungsiu ir aš į jūsų gretas, nes rugpjūčio vidury atsivešiu išsvajotą šuniukę, o klausimų milijonas blush2.gif Tiesa, daug skaičiau apie šių gražuolių auginimą, nes tai ne vienadienis noras, bet svajota daug metų ir būtent apie šią veislę...Dar ir veisėja iš kurios perkame labai geranoriška, beje, pamačiau, kad ir čia ji dalyvauja, tad labai apsidžiaugiau bigsmile.gif
Čia kaip ir su kūdikiu - kuo greičiau norisi iš ligoninės parsivežt į namus, bet ir baugu nuo minties, kad aplink nebesisukios medikai ir nepatars kiekvienu atveju biggrin.gif Tad pamenu, kaip man "supermama" padėjo auginant dukrą, tikiuos taip pat bus ir auginant naują šeimos narę smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ely: 27 liepos 2014 - 17:10
QUOTE(ely @ 2014 07 27, 19:08)
Labukas, gražuolių šuniukų mylėtojai wub.gif Jau vien nuo šių gražuolių nuotraukų susileist galiu wub.gif
Jei leisite, prisijungsiu ir aš į jūsų gretas, nes rugpjūčio vidury atsivešiu išsvajotą šuniukę, o klausimų milijonas blush2.gif Tiesa, daug skaičiau apie šių gražuolių auginimą, nes tai ne vienadienis noras, bet svajota daug metų ir būtent apie šią veislę...Dar ir veisėja iš kurios perkame labai geranoriška, beje, pamačiau, kad ir čia ji dalyvauja, tad labai apsidžiaugiau bigsmile.gif
Čia kaip ir su kūdikiu - kuo greičiau norisi iš ligoninės parsivežt į namus, bet ir baugu nuo minties, kad aplink nebesisukios medikai ir nepatars kiekvienu atveju biggrin.gif Tad pamenu, kaip man "supermama" padėjo auginant dukrą, tikiuos taip pat bus ir auginant naują šeimos narę smile.gif

biggrin.gif sveiki prisijunge 4u.gif
Cia ne mano veisimo sunyte, cia musu elementine dukryte lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Markoni @ 2014 07 25, 23:20)

Nu koks grozis, ax.gif akiu atitraukt negalima wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
O ką reiškia "elementinė dukrytė"? tongue.gif
Na, bet kokiu atveju džiaugiuos už geranorišką pagalbą, o tose "veislyno" subtilybėse nelabai ir gaudaus ax.gif Žinau, kad "blaškiaus" tarp juodo ir pipiriuko su druska, bet supratau kokio tiksliai noriu, o dar kai pamačiau nuotraukas - klausimų nebeliko, o kad dar nupirkau iš tokių geranoriškų žmonių, nesvarbu, kad ir "elementinę dukrytę" biggrin.gif , tai visai smagu drinks_cheers.gif Rinkaus šuniuką, ne veislyną, gal čia galėjo būti ir klaida (pasiskaičius jūsų komentarus), bet džiaugiuos, kad man pasisekė wub.gif
Atsakyti