Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų Priauginimas

QUOTE(Princesė. @ 2014 12 02, 12:30)
Tai, kad Trendai Kaune gyvena, o ne Klp mirksiukas.gif

Oba, atsilikus nuo gyvenimo, kadangi jais nesidomiu, jie anksciau Klaipedoj buvo. Nu tada niekaip ju nesirinkciau,kai cia pat Egidija yra.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 12 02, 15:16)
Oba, atsilikus nuo gyvenimo, kadangi jais nesidomiu, jie anksciau Klaipedoj buvo. Nu tada niekaip ju nesirinkciau,kai cia pat Egidija yra.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif as irgi, jei is Kauno buciau, net neabejociau mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau minėjau ir puikiai suprantu, kad pati pačiausia yra Egidija. tikiu. bet šiuo metu situacija tokia, kad nu niuekaip pas ją. verysad.gif dėl to ir klausiu dėl trendnails gal yra kuri buvusi ir daugiau apie tuos bazinius žino, verti dėmesio nelabai? g.gif
aš šiaip alytuj būnu apsistojus...
Atsakyti
QUOTE(nenuorama1012 @ 2014 12 02, 16:59)
Aš jau minėjau ir puikiai suprantu, kad pati pačiausia yra Egidija. tikiu.  bet šiuo metu situacija tokia, kad nu niuekaip pas ją.  verysad.gif  dėl to ir klausiu dėl trendnails gal yra kuri buvusi ir daugiau apie tuos bazinius žino, verti dėmesio nelabai?  g.gif

del baziniu nieko negaliu atsakyti. buvau pas Jurate kvalifikaciniuose, tai siaip maloni ir faina ji atrodo, bet kad labai daug buciau ismokus nepasakyciau. as tai siulau tuomet tiesiog palaukti, kol galesi pas Egidija pasimokyti 4u.gif kam veltui dabar metyti pinigus? g.gif o ir baziniai pas Jurate kiek zinau, vienos dienos, tai kazin ar daug ismoksi per viena diena... as baziniuose buvau savaite ir po tos savaites dar buvo iskile milijonas klausimu ir visiska tundra jauciaus wacko.gif o po vienos dienos kurso isvis neisivaizduoju ar ka nors imanoma moket...
Atsakyti
Buvau Trenduose vienos dienos su formelem nu labai nepatiko g.gif g.gif g.gif merginos ten kaip supratau ne pirma diena sedejo ir bumbejo nafik tos formeles jei yra tipsai doh.gif o destytoja nu jo galesite imti tipsu po urso doh.gif visos katuciu paplojo ir laimyngs buvo, informacijos mazai, atsirenka zmones su kuo bendraut su kuo ne... antra kart net uz dyka neiciau, O pas Egidija ir dabar grizau dailes mokintis nes ji NEREAli ne tik teoriskai ismokina bet ir praktiniu patarimu duoda kaip bendraut kaip dirbt ir t.t
Atsakyti
QUOTE(nenuorama1012 @ 2014 12 02, 18:59)
Aš jau minėjau ir puikiai suprantu, kad pati pačiausia yra Egidija. tikiu.  bet šiuo metu situacija tokia, kad nu niuekaip pas ją.  verysad.gif  dėl to ir klausiu dėl trendnails gal yra kuri buvusi ir daugiau apie tuos bazinius žino, verti dėmesio nelabai?  g.gif

Jei norit i bazinius, reikia bent savaite ar dvi pasimokint, jei galit tik uz viena diena susimoket, tai koks cia mokslas? Kam tada is vis eit? Viena diena suprantu kai yra kvalifikacijos kelimas,kazkokiai tam tikrai formai, ar daile kazkokia. Bet bazei, nu patikekit manim, NEIMANOMA per viena diena visko isdestyt, isstudijuot visas nagu formas, nagu priauginimo formas, formeliu iskarpyma, suprast teorija,kazka atlikt praktiskai, ta pati gausit ka ir Nagavitoj, buvau ten vienos dienos kursuose, nu ir isejau nieko nesupratus.
Atsakyti
Ot, kad būčiau jūsų atsakymus gavusi keliomis valandomis anksčiau... verysad.gif
na bet tiek to, užstatas sumokėtas, mergytė surasta, belieka laukt gruodžio 19d. išmokt visko nuo a man nereikia, tik prisimint mirksiukas.gif gal nebus taip blogai mirksiukas.gif nesu tokia visai žalia, tai gal bus naudos.
aišku ateity planuoju papult ir pas Egidiją, bet jei jau jums sunku susiderint ir ištaikyt kada pas ją laisva vieta, tai ką jau kalbėt apie mane, kai apie savo grįžimą į LT žinau tik apie mėnesį prieš verysad.gif
plius, dar studijuoju tai jei vyrui pasakyčiau, kad dar kokių kursų noriu tikrai iš namų su lagaminais išvytų lotuliukas.gif

Atsakyti
Klausykit mergaites o ka apie Femina Bona galite pasakyti? Esu visiskai zalia sitam reikale,tai nuo vasario zadu i tuos kursus eiti Feminoj Bona g.gif
Atsakyti
Visos taip giriate Egidiją, buvau pas ją baziniuose kursuose, daugiau neičiau, net jei sumokėtų (pakraupau žmogaus bendravimo kultūra, dėstymo maniera, elgesiu su žmonėmis).
Atsakyti
QUOTE(Čiurlė @ 2014 12 04, 13:55)
Visos taip giriate Egidiją, buvau pas ją baziniuose kursuose, daugiau neičiau, net jei sumokėtų (pakraupau žmogaus bendravimo kultūra, dėstymo maniera, elgesiu su žmonėmis).

Tikriausiai pavelavote i uzsiemimus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiurlė @ 2014 12 04, 13:55)

g.gif prasyciau placiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 12 04, 16:18)
Tikriausiai pavelavote i uzsiemimus? biggrin.gif

Arba darete viska savaip nei sake biggrin.gif
Man ji tokia faina negaliu, kaciukais zuikeliais visas vadina. Jei jau uzsitrauket jos rustybe, greiciausiai pati kalta. Ji auksciausios klases meistre,ir vienintele Lietuvoje turinti licenzijas mokyti kitus. As susitaikyciau su bet kokiais tokio lygio meistro issidirbinejimais, kad tik tureciau galimybe pas ja patekt.
Atsakyti