Sveikos,
Noriu isigyti nagu drele stai tokia
http://cascada.lt/Ma...SDA-JD5500.html
kur dar galeciau rasti be Cascada.lt ?
Sakykit,o kaip jūs kutikules atstumdot-sausas,arnaudojat kokį spec.skystį minkštinimui?

kai priauginėji nagus, geriau sausas atstumdyt. Visad sausas ir stumdau
Sveikos.
Esu čia visiškai naujokė, tikiuosi priimsit į savo būrį
O viskas prasidėjo nuo to, kad nuėjau į saloną priisiauginti nagų. Ir nuo to karto mintys sukasi tik apie nagučius, nagų dailę ir pan.
Neištvėrus užsirašiau į savaitės bazinius kursus. Prasidės tik nuo rugpjūčio 9 d., tai iki to laiko noriu susirinkti kuo daugiau informacijos, kad nebūčiau visiškai "žalia"
Iš tikrųjų labai nerimauju, kaip čia man seksis. Bet kantrybės turiu, tai yra, krapštytis patinka labai
, su daile irgi nesu susipykus, o visa kita juk yra išmokstama, ar ne taip?
Tikiuosi, ilgiau pabendravus priimsit ir į grupelę facebooke, kur galėsiu pasisemti dar daugiau žinių iš grupės "profių"
Esu čia visiškai naujokė, tikiuosi priimsit į savo būrį

O viskas prasidėjo nuo to, kad nuėjau į saloną priisiauginti nagų. Ir nuo to karto mintys sukasi tik apie nagučius, nagų dailę ir pan.

Neištvėrus užsirašiau į savaitės bazinius kursus. Prasidės tik nuo rugpjūčio 9 d., tai iki to laiko noriu susirinkti kuo daugiau informacijos, kad nebūčiau visiškai "žalia"

Tikiuosi, ilgiau pabendravus priimsit ir į grupelę facebooke, kur galėsiu pasisemti dar daugiau žinių iš grupės "profių"

Sveikos.Jei naudoju IBD Primer ir turiu IBD builder gel clear (hard gel),ką naudoti po Primer-t.y.ką tepti kaip bazę?Ačiū,kas pagelbės...

Nu jei builder gelis, tai jį galima ir kaip bazę įtrint. Šiaip su Ibd neteko dirbt, tai 100proc negarantuota.
QUOTE(Canary* @ 2016 08 13, 13:49)
Nu jei builder gelis, tai jį galima ir kaip bazę įtrint. Šiaip su Ibd neteko dirbt, tai 100proc negarantuota.
Tai vat ir aš negarantuota...todėl ir klausiu,bet ačiū ir už tai

QUOTE(DaRiJuSa @ 2016 08 12, 19:46)
Sveikos.Jei naudoju IBD Primer ir turiu IBD builder gel clear (hard gel),ką naudoti po Primer-t.y.ką tepti kaip bazę?Ačiū,kas pagelbės... 

IBD bonder(primer) ir galit iskart tept builderi

QUOTE(Jolkuce @ 2016 08 18, 17:24)
Ačiū.
Sveikos merginos
kokios firmos gelius galetumete rekomenduoti? Dabar dirbu su Ba Ha geliais bet noretusi isbandyti kazka kito