Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų Priauginimas

QUOTE(*mommy* @ 2015 05 07, 19:23)
Sveikos, noriu pasikonsultuoti ir aš  4u.gif

Nuo ko priklauso kai gelis atšoka nuo natūralaus aisvojo nago krašto? T.y. atšokusios panagės jeigu taip galima išsireikšt smile.gif ir kaip tai tvarkyti? Išdildinti panagę?

Neseniai apie tai diskutavom,paskaitykit tema
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2015 04 28, 07:32)
Nu man 1 ir 3 nelimpa del formos nors tu ka..todel del ju net sunku kazka komentuot.  Per korekcijas,manau padauginot siek tiek gelio, bent jau prie odeliu man tokie nelygumai,kalniukai matos, ypac 2-am. Dizainas visu grazus, aisku su sypsenele dar reik padirbet, 1-am jos gylio truksta,kaip ir pati saket,o balto plociai skirias.

Ačiūūū smile.gif Trūksta dar tų žinių man ir praktikos, bet aš stengiuosi tobulėt ir nestovėt vietoj. Dėl kalniukų, et... Bandysiu taisytis.

QUOTE(Myliugele @ 2015 05 07, 17:40)

Turiu, esu patekinta. Bet ji tikrai ne vien led. Čia hibridine.
Atsakyti
Merginos kad dirbate namukuose oficialiai nagucius tvarkote tai dirbate pagal patenta ar verslo liudijima ar individualios veiklos pazymejima? Kas geriausia ir pigiausia smile.gif
Atsakyti
http://www.salonpro....i-angels-dst001
sveikos mergaites ,norejau pasiklausti kaip naudoti siuos lipdukus ? ziurejau video emi ,bet vistiek noreciau pasitikslinti , jeigu darau prancuza ir noriu klijuoti lipduka per viduri galiu ant pasiausto nago kijuoti ar reikia butinai topa tepti ir tik tada klijuoti ?ir jeigu ant spalvos reikia lipnuma nuvalyti?
Atsakyti
Merginos, aš čia skaičiau ieškojau, bet taip ir neradau. Kas man gali pasakyti koks skirtumas tarp arkinio kvadrato ir klasikinio kvadrato? Būtų super jei su pavyzdžiais...
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2015 06 07, 14:52)
Merginos kad dirbate namukuose oficialiai nagucius tvarkote tai dirbate pagal patenta ar verslo liudijima ar individualios veiklos pazymejima? Kas geriausia ir pigiausia smile.gif

Ar namuciuos ar ne namuciuos, kiekvienam pagal poreiki. Jei norisi rodyti didesnes pajamas, pvz nori imt paskola,geriau liudijimas. Mokesciai pastovus, neatsizvelgiant ka jus uzdirbat ar neuzdirbat. Su individualia veikla, mokesit pelno mokesti, tai viskas priklausys nuo to kiek jo rodysit ar nerodysit wink.gif

QUOTE(nikee23 @ 2015 06 08, 20:52)
sveikos mergaites ,norejau pasiklausti kaip naudoti siuos lipdukus ? ziurejau video emi ,bet vistiek noreciau pasitikslinti , jeigu darau prancuza ir noriu klijuoti lipduka per viduri galiu ant pasiausto nago kijuoti ar reikia butinai topa tepti ir tik tada klijuoti ?ir jeigu ant spalvos reikia lipnuma nuvalyti?

Taip,reik klijuot ant pasiausto, o jei dengiat visa naga spalva, tada topas, nuimat lipnuma ir klijuojat. Ant lipnumo tiesiog nuslys, nesiklijuos

QUOTE(nenuorama1012 @ 2015 06 16, 14:05)
Merginos, aš čia skaičiau ieškojau, bet taip ir neradau. Kas man gali pasakyti koks skirtumas tarp arkinio kvadrato ir klasikinio kvadrato? Būtų super jei su pavyzdžiais...

Kas liecia mano praktika ir suvokima, siaip kvadratas, taisyklingas, grieztas kvadratas ir yra- klasika. Ir teisingai architekturiskai modeliuojant kvadrata, jis bet kokiu atveju turi turet arka. Mazesne ar didesne. Taip kad jie visi klasikiniai ir arkiniai. Yra skirtumas tik tarp saloninio kvadrato, ir konkursinio kvadrato. Beje ir saloninis priauginimas gali but atliekamas konkurse ,jei yra tokia rungtis smile.gif Saloniniam variante, kvadratuka darom trumpesni su mazesne arka, konkursiniam, kai pakankamai didelis ilgis, ir arka 50 proc.

Stai mano darbelis konkurse- saloninis priauginimas

user posted image

Ir foto is interneto- konkursinis priauginimas

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 17 birželio 2015 - 07:47
QUOTE(.ege @ 2015 06 07, 12:52)

Man cia irgi yra idomu. As kiek esu girdejus, tai namuose ar netinkamose patalpose negausi higienos paso, o be jo jokie patentai negalioja. Gal pakomentuotu konkreciai su tuo susidurusios?
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2015 06 21, 14:11)
Man cia irgi yra idomu. As kiek esu girdejus, tai namuose ar netinkamose patalpose negausi higienos paso, o be jo jokie patentai negalioja. Gal pakomentuotu konkreciai su tuo susidurusios?

Dirbu su verslo liudijimu, uzsisakau internetu, niekas jokiu pasu nepraso wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rogrinta: 21 birželio 2015 - 14:52
Labas vakaras. Su keistu klausimu... Tos kurios lanke kursus pas Egidija, jie vyksta adresu Juodkrantes 41? Tai yra nuosavame name? Esu ne kauniete tai google map meta toki pastata. Ir gal kas lankete atsimenate kalinta val prasideda mokymai? Nuo 8 ryto iki pietu ar vakaro 5 val. Dekui kas atsakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2015 06 21, 14:51)
Dirbu su verslo liudijimu, uzsisakau internetu, niekas jokiu pasu nepraso wink.gif

As irgi planuoju imti, bet mane apsviete, kad be hig. paso negalios. Tai ar verta imti tada.. Reikes konkreciai pasidometi.
Atsakyti
QUOTE(FLAY @ 2015 06 21, 20:21)
Labas vakaras. Su keistu klausimu... Tos kurios lanke kursus pas Egidija, jie vyksta adresu Juodkrantes 41? Tai yra nuosavame name? Esu ne kauniete tai google map meta toki pastata. Ir gal kas lankete atsimenate kalinta val prasideda mokymai? Nuo 8 ryto iki pietu ar vakaro 5 val. Dekui kas atsakys smile.gif

Taip nuosavam name. Laikas visad nuo 8, o iki kada priklauso nuo grupes, ir nuo kursu
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2015 06 21, 15:51)

Patenta ar i.v galima isimt be higienos paso, bet isemus juos turit ir higienos pasa issiimti. Pakolkas dar netikrina, bet manau ateis laikas kai prades higiena tikrint ir namus kuriuose isimti liudijimai biggrin.gif o baudos nemazos, tiesa, jei kliente pasiskustu tai higiena mygam atvaziuitu tikrint mirksiukas.gif
Atsakyti