QUOTE(.ege @ 2015 06 07, 14:52)
Merginos kad dirbate namukuose oficialiai nagucius tvarkote tai dirbate pagal patenta ar verslo liudijima ar individualios veiklos pazymejima? Kas geriausia ir pigiausia
Ar namuciuos ar ne namuciuos, kiekvienam pagal poreiki. Jei norisi rodyti didesnes pajamas, pvz nori imt paskola,geriau liudijimas. Mokesciai pastovus, neatsizvelgiant ka jus uzdirbat ar neuzdirbat. Su individualia veikla, mokesit pelno mokesti, tai viskas priklausys nuo to kiek jo rodysit ar nerodysit
QUOTE(nikee23 @ 2015 06 08, 20:52)
sveikos mergaites ,norejau pasiklausti kaip naudoti siuos lipdukus ? ziurejau video emi ,bet vistiek noreciau pasitikslinti , jeigu darau prancuza ir noriu klijuoti lipduka per viduri galiu ant pasiausto nago kijuoti ar reikia butinai topa tepti ir tik tada klijuoti ?ir jeigu ant spalvos reikia lipnuma nuvalyti?
Taip,reik klijuot ant pasiausto, o jei dengiat visa naga spalva, tada topas, nuimat lipnuma ir klijuojat. Ant lipnumo tiesiog nuslys, nesiklijuos
QUOTE(nenuorama1012 @ 2015 06 16, 14:05)
Merginos, aš čia skaičiau ieškojau, bet taip ir neradau. Kas man gali pasakyti koks skirtumas tarp arkinio kvadrato ir klasikinio kvadrato? Būtų super jei su pavyzdžiais...
Kas liecia mano praktika ir suvokima, siaip kvadratas, taisyklingas, grieztas kvadratas ir yra- klasika. Ir teisingai architekturiskai modeliuojant kvadrata, jis bet kokiu atveju turi turet arka. Mazesne ar didesne. Taip kad jie visi klasikiniai ir arkiniai. Yra skirtumas tik tarp saloninio kvadrato, ir konkursinio kvadrato. Beje ir saloninis priauginimas gali but atliekamas konkurse ,jei yra tokia rungtis

Saloniniam variante, kvadratuka darom trumpesni su mazesne arka, konkursiniam, kai pakankamai didelis ilgis, ir arka 50 proc.
Stai mano darbelis konkurse- saloninis priauginimas
Ir foto is interneto- konkursinis priauginimas