Įkraunama...
Įkraunama...

Nagų Priauginimas

[quote=rogrinta,2015 08 21, 22:31]
Visu pirma jis turi lempoj pabuti 3-4 min, ir valyti lipnuma atvesinus geli,jei karsta valysit tik is lempos istraukta, neblizges. Ir jokio topo nebereik wink.gif As ji naudoju beveik visada, ant visu pavirsiu
aciu as ir tikejausi tobulo atsakymo is jusu - dabar man mano klaidos aiskios smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gelis lengviau, bet akrilas dagiau galimybiu duoda. Bet siaip procentaliai gelis bet kokiu atveju populiaresnis.

Pagaliaus sulaukiau atsakymo 4u.gif gal kuri zinote kursus Airijoje? skaitineju apie stai toki dalyka
http://www.openstudy...CFQgGwwod3HULUw
bet jauciu kad tik veltui pinigai ismesti blink.gif , o naudos nulis. Idomu ar yra toks dalykas kaip mokymai online blush2.gif
Kolkas paieskos nelabai duoda vaisiu, nes kiek skaitinejau ir ziurinejau foto tai priauginti nagai atrodo klaikokai blush2.gif nenoreciau pas toki ''profesionala'' mokytis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzastinute: 22 rugpjūčio 2015 - 15:23
QUOTE(Dzastinute @ 2015 08 22, 15:22)
Gelis lengviau, bet akrilas dagiau galimybiu duoda. Bet siaip procentaliai gelis bet kokiu atveju populiaresnis.
Pagaliaus sulaukiau atsakymo  4u.gif  gal kuri zinote kursus Airijoje? skaitineju apie stai toki dalyka
http://www.openstudy...CFQgGwwod3HULUw
bet jauciu kad tik veltui pinigai ismesti  blink.gif , o naudos nulis. Idomu ar yra toks dalykas kaip mokymai online  blush2.gif 
Kolkas paieskos nelabai duoda vaisiu, nes kiek skaitinejau ir ziurinejau foto tai priauginti nagai atrodo klaikokai  blush2.gif  nenoreciau pas toki ''profesionala'' mokytis  blush2.gif

bazana.club
Atsakyti
Ar pries tepant bio geli reikalinga baze?
Atsakyti
Sakykit ar galima ant pabaigos tepti viena sluoksni gelio ir topa ant virsaus? Arba du topo sluoksnius? Vis bijau rizikuoti, ant dailes vienas topo sluoksnis nusitrina su laiku, o gelis vienas taip neblizga... g.gif
Atsakyti
Dzastinute, o jūs būtent tik online norit? g.gif Šiaip vietiniuose koledžuose - institutuose yra nail tech kursai. Pati pradedu nuo rugsėjo juos, mokysiuos visus metus. Įeina ne tik priauginimas visomis sistemomis, manikiūras , pedikiūras, bet ir waxingas, make up smile.gif Kaip išmokins, koks rezultatas bus, bus matyt. Tikiuosi geraiusio. Online kursai manęs netenkintų ax.gif
Atsakyti
Merginos rekomenduokit gera istraukeja dulkiu, kad jau imtu kaip reikalas ir neimontuojamas i stala kad butu..
ieskau superines kokios tamsiai melynos spalvos gal ka rekomenduosit? biggrin.gif
ir kaip jus sterelizuojat visus irankius savo? idomu pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(.ege @ 2015 08 25, 16:47)
Merginos rekomenduokit gera istraukeja dulkiu, kad jau imtu kaip reikalas ir neimontuojamas i stala kad butu..
ieskau superines kokios tamsiai melynos spalvos gal ka rekomenduosit?  biggrin.gif
ir kaip jus sterelizuojat visus irankius savo? idomu pasidare  g.gif

istraukejas promed, vertas savo kainos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2015 08 25, 17:29)
Dzastinute, o jūs būtent tik online norit? g.gif  Šiaip vietiniuose koledžuose - institutuose yra nail tech kursai. Pati pradedu nuo rugsėjo juos, mokysiuos visus metus. Įeina ne tik priauginimas visomis sistemomis, manikiūras , pedikiūras, bet ir waxingas, make up smile.gif  Kaip išmokins, koks rezultatas bus, bus matyt. Tikiuosi geraiusio. Online kursai manęs netenkintų ax.gif

Ieskau ko nors prieinamo, kadangi dirbu nuo 8 iki 17 sad.gif kolkas man butu kaip papildoma veikla ir mano hobis smile.gif radau kazkokius 4dienu kursus pradedantiems, 550 eur smile.gif tik kokybe neaiski ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzastinute @ 2015 08 26, 11:27)
Ieskau ko nors prieinamo, kadangi dirbu nuo 8 iki 17 sad.gif  kolkas man butu kaip papildoma veikla ir mano hobis smile.gif radau kazkokius 4dienu kursus pradedantiems, 550 eur smile.gif tik kokybe neaiski  ax.gif

Praeitą rudenį ėjau į vakarinius kursus irgi institute. Buvo gal 8 sav kiekvieną antradienį vakare, po dvi val. bet naudos daug negavau, nes jie be egzų buvo. Ir šiaip nepatiko man mokinama priauginimo sistema, gelinio lakavimo irgi tik pagrindai buvo, ir daug ko nepasakė. Buvo bereikalingai išmesti pinigai mano nuomone schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Canary* @ 2015 08 26, 15:00)
Praeitą rudenį ėjau į vakarinius kursus irgi institute. Buvo gal 8 sav kiekvieną antradienį vakare, po dvi val. bet naudos daug negavau, nes jie be egzų buvo. Ir šiaip nepatiko man mokinama priauginimo sistema, gelinio lakavimo irgi tik pagrindai buvo, ir  daug ko nepasakė. Buvo bereikalingai išmesti pinigai mano nuomone schmoll.gif

As kiek fotkes kursu ziurejau tai nepatiko, nepalyginsi kaip Lt daro galvojau gal dabar neiti, pakentet iki atsotogu ir tada Lt bandyti smile.gif
Atsakyti
o jei rinktis ne promed dulkiu istraukeja jau yra skirtumas koki? nes prie tu paprastesniu net normalaus aprasymo nera. maciaus senses z 40 eur kazkoki padavineja, nicenails ir viskasnagams dar turi. imesiu nuorodeles gal kas gali pasakyti ar jei skiriasi kuom nors ar tik kaina?
http://senses.lt/146...kiu-istraukejai
http://viskasnagams....IŲ SURINKĖJAS
http://www.nicenails...ex.php?pr=63551

ir vis dar ieskau tamsiai melynos spalvos gelio tokio sodraus ax.gif
Atsakyti