Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 11, 14:33)
Dekui, tikrai paguodei, nes as jau maniau, kad viena atsilikau su savo daigais siumetiniais  smile.gif Sie seti kovo 11d., lygiai pries menesi  unsure.gif
Yra ir pas mane dar mazesniu, kuriuos atsejau, tie dar ant geriausios palanges tupi.

Pas mane dar skiltalapių stadijoj yra, nors sėti kovo 7 doh.gif
georgiana, o kodėl tu nenori į plėvelinį šiltnamį nešti? Aš saviškius nešioju, o kai naktis šiltesnė, tai užklojus palieku ax.gif Šiltnamis nėra sandarus, jau turbūt paskutiniai metai plėvelei.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2014 04 11, 20:17)
Pas mane dar skiltalapių stadijoj yra, nors sėti kovo 7 doh.gif
georgiana, o kodėl tu nenori į plėvelinį šiltnamį nešti? Aš saviškius nešioju, o kai naktis šiltesnė, tai užklojus palieku ax.gif  Šiltnamis nėra sandarus, jau turbūt paskutiniai metai plėvelei.

tik va klausimas iskilo, aisku pas mane vietos jame nera,daug tik siauras praejimas, jeigu as juos ryt persodinu-kada galeciau keldinti i siltnami arba pavesine, nes nei vienas nei kitas nesandarus g.gif
sitas pavasaris vesus galimas dengimas agro ir zvakiu prieziura antkapiniu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 11 balandžio 2014 - 19:31
QUOTE(georgiana @ 2014 04 11, 19:22)

sitas pavasaris vesus galimas dengimas agro ir zvakiu prieziura antkapiniu lotuliukas.gif

merginos, nevarykit dievo į medį smile.gif
pernai balandžio 15 d. sodyba dar sniege skendėjo
Atsakyti
Įkeliu nuorodą, gal ankstyvosioms sodintojoms pravers šiltnamiui "šildyti"
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2014 04 11, 20:56)
Įkeliu nuorodą, gal ankstyvosioms sodintojoms pravers šiltnamiui "šildyti"

Įdomus įrengimas... Bet man kilo klausimas. O tai jeigu jisai tiesiog tas 4 žvakes uždegtų ir paliktų. Ar nebūtų tas pats efektas? Kam ten tie vazonai iš viso reikalingi?
Nors kita vertus seniau pečiai moliniai būdavo. Bet gal todėl, kad šiaip ugnies vidury kambario neužkursi...

Klausykit, šianakt praneša +1. Apdengiau 2 sluoksniais agro ir palikau šiltnamy. Pirmą kartą išnešiau iš verandos. Kažin gerai padariau?
Nu ir dar kilo klausimas. Mano tai daigai susodinti į 0,5 litro vazonėlius. O ten nuotraukose mačiau net į 2 litrų butelius. Čia norint normalaus efekto tikrai reikia į didelius sodint? Kitais metais žinočiau...
Atsakyti
Labas vakaras

Oi merginos, padekit 4u.gif

As sejau kovo 9, tai jau maniskiai daigai neblogai paauge, tik jauciu pastype yra, ant palangiu tupi, saules gal mazoka.... Bijojau paveluot, pirmus metus auginu, maniau jie bus letapedziai biggrin.gif o auga kaip ant mieliu.... Sodinsiu as lauke,siltnamio neturiu, auginu laukui tinkamas veisles, bet o dieve ka daryt kol i lauka galesiu juos kraustyt ??? suvargs jie ant tu palangiu jauciu ir nusibaigs, ir liks beladona be pomidoru.... Gal tuos naikint ir sodint is naujo ? Na patarkit kol nepuoliau i nevilti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(beladona @ 2014 04 11, 22:55)
As sejau kovo 9, tai jau maniskiai daigai neblogai paauge, tik jauciu pastype yra, ant palangiu tupi, saules gal mazoka.... Bijojau paveluot, pirmus metus auginu, maniau jie  bus letapedziai biggrin.gif o auga kaip ant mieliu.... Sodinsiu as lauke,siltnamio neturiu, auginu laukui tinkamas veisles, bet o dieve ka daryt kol i lauka galesiu juos kraustyt ??? suvargs jie ant tu palangiu jauciu ir nusibaigs, ir liks beladona be pomidoru.... Gal tuos naikint ir sodint is naujo ? Na patarkit kol nepuoliau i nevilti  doh.gif

Tik jau nenaikinkit bigsmile.gif , auginkite. Sakyčiau, perneškite į vėsesnį kambarį, pristabdysite jų tįsimą. ir kaip tik neseniai buvo aptarta, kaip pristabdyti augimą, nepamenu, paskaitykite, tikrai pomidorienės minėjo apie kažkokį palaistymą pristabdymui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 11 balandžio 2014 - 22:21
QUOTE(Ja Nina @ 2014 04 10, 14:53)
radau "sveciu" keleta baltasparniu,

Labas vakaras 4u.gif ,
šiandien užsisakiau preparatą Konflic (noriu išbandyti šiemet agurkams nuo voratinklinių erkučių)
Internete ieškojau daugiau informacijos apie jį, ir radau aprašytą tyrimą
http://nsb.lt/site/f...imai_2011_m.pdf
Gal iš tikro būtų ir baltasparniams efektyvus? : hm
Atsakyti
QUOTE(Nonce @ 2014 04 11, 22:49)
Labas vakaras 4u.gif ,
šiandien užsisakiau preparatą Konflic (noriu išbandyti šiemet agurkams nuo voratinklinių erkučių)  
Internete ieškojau daugiau informacijos apie jį, ir radau aprašytą tyrimą
http://nsb.lt/site/f...imai_2011_m.pdf
Gal iš tikro būtų ir baltasparniams efektyvus? : hm

Aš ten kažkurioj temoj rašiau, kad nuo baltasparnių labai gerai gelbėja raugintų dilgynių laistymas. Užraugi dviem savaitėm dilgynes. Daug dilgynių. (kol kas jos mažytės, bet gal tuoj paūgės). DIlgynės, vanduo, katilą ar ten keletą kibirų uždengi nesandariai ir dviem savaitem šiltoje vietoje palieki. Kvapas siaubingas, bet tiek jau to. Ir palaistai augalus, dar ir papurški jeigu labai apsėsti. Ir dingsta baltasparniai. Tais metais į šiltnamį nekeliauja. O beto dilgynės dar daug geležies turi, tai dirva gauna sveiką mikroelementų dozę su tuo laistymu. Kažkas rašė, kad toks reikalas nepadeda, bet kiek aš mačiau tai visiems padėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 12 balandžio 2014 - 06:46
Geriau ne išnešti kur vėsiau, o nelieti iki žemė nebus sausa. Per dažnai liejant jie tįsta. Geriau mažesni, bet tvirti. Aš leidžiu žemei išdžiūt. Pomidorai ne agurkai, nemėgsta drėgmėje sėdėt.
Atsakyti
QUOTE(Regila @ 2014 04 12, 07:59)
Geriau ne išnešti kur vėsiau, o nelieti iki žemė nebus sausa. Per dažnai liejant jie tįsta. Geriau mažesni, bet tvirti. Aš leidžiu žemei išdžiūt. Pomidorai ne agurkai, nemėgsta drėgmėje sėdėt.

O dekui mergaites, apmazinsiu laistyma ir labai tikiuos kad tikras pavasaris ateis greitu laiku bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=zydinti_gele,2014 04 11, 21:36]
Įdomus įrengimas... Bet man kilo klausimas. O tai jeigu jisai tiesiog tas 4 žvakes uždegtų ir paliktų. Ar nebūtų tas pats efektas? Kam ten tie vazonai iš viso reikalingi?
Nors kita vertus seniau pečiai moliniai būdavo. Bet gal todėl, kad šiaip ugnies vidury kambario neužkursi...

Molinius vazonus naudoja tam,kad isgautu daugiau silumos.Zvakes skleidzia ta pacia siluma o moliniai vazonai ikaite dar papildomai silumos duoda.,su ta pacia energija gaunasi zymiai daugiau silumos drinks_cheers.gif
Atsakyti