Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(zydinti_gele @ 2014 04 15, 21:30)
Merginos dar klausimėlis. Ar sodinate pomidorus su agurkais viename šiltnamyje? Pas mane jis 10 metrų ilgio, bet neplatus - 2,4 metro. Norėčiau užsiauginti ir keletą agurkų, bet jeigu ir tas, ir anas nukentės, tai agurkų idėjos atsisakyčiau. Na yra ten visokių būdų atitverti, bet pagal konstrukciją nelabai pas mane tas išeitų, nebent tik dėl vaizdo.

As visada sodinu ir pomidorus, ir agurkus i viena siltnami ir niekuo neatitveriu.Auga ir duoda derliu.
Atsakyti
as sodinau siandien ... virtuveje. Issodinejau i puslitriukus. gales koki menesi tupet juose ax.gif Ir dar tik pradzia blush2.gif Bet apsikroviau. Kitus pasilikau kitoms dienoms po truputi .
Atsakyti

Sveikos, aš saviškių dalį jau pasodinau šiltnamy į savo nuolatines vietas g.gif , kol kas labai patenkinti smile.gif . Tiesa, nakčiai užkloju 3 sluoksniais agro ax.gif
Gal kas pasakysit ar tiems balkoniniams, bajaja ir kitiems skainioti pažastis, ar leisti ?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(2Ditute @ 2014 04 16, 16:06)
Sveikos, aš saviškių dalį jau pasodinau šiltnamy į savo nuolatines vietas g.gif , kol kas labai patenkinti smile.gif . Tiesa, nakčiai užkloju 3 sluoksniais agro ax.gif
Gal kas pasakysit ar tiems balkoniniams, bajaja ir kitiems skainioti pažastis, ar leisti ?
Ačiū

aztekui neskainiojau, bet bajajai biški retinau, nes toks kuškis pasidaro, kad net pomidoro neina iškrapštyt paskui.
Atsakyti
Vilnietes, gal kas Jazon per daug susidaiginot, man nesudygusi si veisle, galiu mainyti i Fidelio 4u.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 14, 17:13)
Auginau Fidelio, man labai patiko, pomidorai skanus, krumas nera labai aukstas, panasiai, kaip erelio kliuvas, bet derlingas, pomidorai dideli, man labai patiko, symet auginsiu vel  4u.gif
Radau nuotrauka, tik nelabai vykusi, cia dar vasaros pradzioj, bumbulai nedideli, apacioj irgi vaisiu nemazai, tik nesimato, uzstojo lapai, reikejo atsigulti, kad normalia nuotrauka padaryti  smile.gif
user posted image

Atsakyti
Sveikos, gyvenu Vokietijoje ir auginu balkoninius pomidorus pirmus metus. Taigi sejau 2 rusis balkoniniu pomidoru, viena Balconi Red, kita Balkonzauber. Bet turiu tokia beda, gal ka patarsit.. Balconi red isaugo dar tik kokius 20cm, turi dar tik 6 tikrus lapus,o jau krauna ziedus. Su kita veisle lygiai tas pats, skirtumas tik tas,kad jie aukstesni ir ju ilgis siuo metu apie 35cm. Ar ne per anksti jie pradejo zydeti? Ar augs lapija, kai krauna ziedus?
Dar toks klausymelis, trasom surinkom arklio meslo,uzpyliau vakar vandeniu, kiek laiko reikia ji brandint? Ir kokia koncentracija ir kiek daznai laistyt smile.gif?
Atsakyti
Yra tema balkoninis darzas ar kaip ten .. Labai graziai jos bendrauja, net man patinka pasiskaityti ir ju nuotraukeles pasiziuret.
Paklauskit pas jas, jos tikros speces balkoniniu darzu. Patars ir kuom ir kada trest ir vicko kas domins.
Atsakyti
Merginos, kuria prognoze tiketi? Gismeteo.lt rodo nakti -1, meteo.lt -4. Noretusi tiketi pirmu variantu, o vat jei bus antras, net nebezinau, ka daryti? nesti pomidorus atgal? Kas jau pasodinot, ka zadat daryti, ar uzteks tik agro apkloti, kokiais trim sluoksniais? Pora zvakiu dar galiu uzdegti. Daugiau variantu neturiu, na dar bambaliu pametysiu, jei jau paliksiu, su siltu vandeniu.
Atsakyti
As neziuriu tu visu per kompa prognoziu, bet pasiklausau per tv LRT, ten man geriausiai patinka, tai kiek prisimenu zadejo iki -5, bet nevisur, pajuryje gal isvis nebus salnu. Bet jei pas jus bus -5, tai manau ir agro ir zvakes nepades. Bet cia tik mano nuomone. Uzpernai man nusalo po agro 2 sluoksn., bet be zvakiu, o buvo gal maziau neprisimenu.
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2014 04 16, 12:35)

Reik sugalvoti kažkokią kontrukciją šiltnamio palubėje tiems šniūrams tvirtinti.

man tai MB vielą pratempė nuo vieno galo šiltnamio iki kito, prisuko (pas mane plėvelinis, lankinis). Prie sodo virvės kuoliukus pririšo žemėn smeigti ax.gif

Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 16, 17:08)
Merginos, kuria prognoze tiketi? Gismeteo.lt rodo nakti -1, meteo.lt -4. Noretusi tiketi pirmu variantu, o vat jei bus antras, net nebezinau, ka daryti?

tikrai tikėk antru variantu. Pagal skaitmeninę prognozę visoj LT šalnos. Ir jau tikrai netikiu, kad tik -1 bus. Bent jau ne pas mus tai tikrai.
Nežinau, kaip pas jus paprastai su šalnom būna.. Pas mane jei šiltnamy šildytuvas negyventų, tempčiau viską namo.. O pas jus jei neužgriūna didelės šalnos, tai gal užteks tų trijų sluoksnių agro. Bet geriau penki sluoksniai būtų.. Tik labai sandariai uždenk, kad jokių plyšelių nebūtų. Ir stenkis, kad agro nesiliestų su pomidorais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 balandžio 2014 - 18:48
QUOTE(Mičiko @ 2014 04 16, 16:11)
aztekui neskainiojau, bet bajajai biški retinau, nes toks kuškis pasidaro, kad net pomidoro neina iškrapštyt paskui.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2014 04 16, 18:08)
Merginos, kuria prognoze tiketi? Gismeteo.lt rodo nakti -1, meteo.lt -4. Noretusi tiketi pirmu variantu, o vat jei bus antras, net nebezinau, ka daryti? nesti pomidorus atgal? Kas jau pasodinot, ka zadat daryti, ar uzteks tik agro apkloti, kokiais trim sluoksniais? Pora zvakiu dar galiu uzdegti. Daugiau variantu neturiu, na dar bambaliu pametysiu, jei jau paliksiu, su siltu vandeniu.

o Sulija visus -7 zadejo tongue.gif
Atsakyti