Įkraunama...
Įkraunama...

Ponai pomidorai

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 04 16, 20:01)

ai, persikų žiedpumpuriai jau prieš dvi savaites pas mane sušalo, kai -9 kaukštelėjo. Dabar gailiu kitų vaismedžių/vaiskrūmių. Nors Šulija lyg mums tik -3 žadėjo, visą 'gėrį' šiaurės Lietuvai pranašavo.
Maniškiai atraportavo, kad šildytuvas jau įjungtas biggrin.gif Tikiuosi, nors pomidorinių nuostolių išvengsiu. Kad tik neiškeptų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 balandžio 2014 - 20:08
QUOTE(saintlina @ 2014 04 16, 19:27)
ai, Velykoms tai palik šiltnamy. Žada puikius orus, nereiks nė klostyt  smile.gif

4u.gif žiūrėjau kad orai šyla savaitgalį (gismeteo), tektų jau penktadienio naktį be kaldrų jiems nakvoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2014 04 16, 20:21)
4u.gif  žiūrėjau kad orai šyla savaitgalį (gismeteo), tektų jau penktadienio naktį be kaldrų jiems nakvoti  g.gif

aš tai žiūriu meteo.lt skaitmeninę prognozę.
Jei naktį iš penktadienio į šeštadienį, tai jau turėtų būti nešalta.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 16, 20:42)
aš tai žiūriu meteo.lt skaitmeninę prognozę.
Jei naktį iš penktadienio į šeštadienį, tai jau turėtų būti nešalta.

ačiū, buvau pamiršusi šį puslapį 4u.gif Paliksiu tada gal dar anyta atvažiuos katiną pašert tai žvilgters kas šiltnamy dedasi ax.gif

Atsakyti
O merginos kurios kuriate žvakes po moliniais vazonais ar po agro kišate ar šiaip šiltnamyje pastatote? Galvoju kad reiktų pakurti ir man g.gif
Atsakyti
maniskiu puse siltnamio jau sukisti i zemes, taip kad gaunu klot agroplevele ir zvakes degint doh.gif Tikiuos kad Sulija suklydo biggrin.gif Vat galvoju, gal reikejo vejeli nunesti, bet jau velu, nebesibrazdinziu, nenusals gal g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaja: 16 balandžio 2014 - 21:47
nu kaip sau norit, neatsistebiu - panašu, kad mamkos nežino, kur gyvena. pažiūrėkit į kalendorių, į žemėlapį, kur ta Lietuva yra ir dar kartą savęs paklauskit, ar tikrai jau reikėjo visam laikui pasodinti pomidorus į nešildomus šiltnamius? ir kasmet tas pats doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Modeen @ 2014 04 16, 21:57)
nu kaip sau norit, neatsistebiu -  panašu, kad mamkos nežino, kur gyvena. pažiūrėkit į kalendorių, į žemėlapį, kur ta Lietuva yra ir dar kartą savęs paklauskit, ar tikrai jau reikėjo visam laikui  pasodinti pomidorus į nešildomus šiltnamius? ir kasmet tas pats doh.gif

o ko jus pergyvenat? lotuliukas.gif jei sodinom vadinas reikejo, tu kuriu nereikejo nesodinau, ar tinka pasiaiskinimas g.gif
Atsakyti
karsta.gif praziopsojau per zinias oru prognoze, tai paskaicius temute tik ir laukiau kol vaikai uzmigs, partipempiau nakvot daigelius. Kai sustaciau salimais daigus, tai akivaizdus skirtumas tarp tu, kurie jau tris naktis nakvojo siltnamyje ir tu, kuriuos tampau namo, ir per piet isnesu tik blush2.gif Tai nakvojantys siltnamyje nors ir su melynom kojom, bet visi stori, sodrios tamsios zalios spalvos smile.gif po Velyku jau bandysiu kazkiek i zeme sodinti.

Dabar renkuosi laistymo sistema, ir turiu pasirinkti, ar pirkti sistema su laistymo juosta, kur tarpai tarp skyluciu kas 10cm ar su kapiliariniu vamzdziu, kur tarpai kas 40cm. Gal vamzdis ilgaamziskesnis nei juosta, bet tarpai kas 40cm gal nelabai tinka pomidorams, neistaikysiu prie skyluciu sodinti daigus. O gal pakankamai gerai drekina visa plota? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2014 04 16, 22:03)
o ko jus pergyvenat?  lotuliukas.gif jei sodinom vadinas reikejo, tu kuriu nereikejo nesodinau, ar tinka pasiaiskinimas  g.gif

aš tik stebiuos, aš nepergyvenu dėl svetimų pomidorų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Modeen: 16 balandžio 2014 - 22:07
Nu va ka tik is siltnamio biggrin.gif Lauke -1, masina jau apsalus, siltnamy +3, ijungem vejeli, daba ramu, pomidorai po agroplevele ir su vejeliu ir jiems nebaisios Sulijos prognozes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 04 16, 20:03)
blink.gif  blink.gif  blink.gif  P...c pumpurams mano sode..  doh.gif

O pas mumis, tai jau ne p...c ,Afrika taigis user posted image.Keturias valandas dangsčiau su prožektoriais,nors pirmamečius apsaugot bandysiu...
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 04 16, 21:01)
kad pumpurus ar ziedus,augalus,kurie bijo salnu  reik nupurkst is vakaro valerijono stipria istrauka-ji kazkaip ten jiems neleidzia susalt ax.gif tik dabar prisiminiau

Nu tu Gonzikai,kaip visada ...labai laiku papasakoji user posted image.Varyk tą valerijankos receptą,bo jau be persikų ir abrikosų liksiu,bet gi dar lietuviški žydės,šalnos irgi bus,tai nors obuolių pagraušiu g.gif
QUOTE(Ingaja @ 2014 04 16, 23:24)
Nu va ka tik is siltnamio  biggrin.gif Lauke -1, masina jau apsalus, siltnamy +3,

Pas mus dar pliusas,bet bus kažkas negero.Nu ,ne tiek,kiek Šulija gąsdino, tai tikrai. MB iš balkono partempė net neprašomas daigus,bo jau net jis spiegimą anų,pamėlynavusių, girdėjo biggrin.gif Bet visa kita doh.gif Man tie ankstyvi pavasariai visada didžiausius nuostolius atneša...
Atsakyti