Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image

Jau antras mano Clinique kremas, šįkart miniukas. Labai patinka, nes skalsus, greitai susigeria, pašviesina mano juodus paakius. Paakiu sausumo problemos neturiu. Kadanors kartosiu, bet dabar į jo vieta Biotherm Skin-ergetic eye. Kol kas irgi labai patinka smile.gif

user posted image
Jau n-tasis mano ranku kremas, keičiu tik rūšis. Labai patinka, bet sunaudojus dar pora turimu miniuku, gal ieškosiu ko nors pigesnio.

user posted image
Kartojamas, patinka.

user posted image
Šiek tiek kitoks Buk beacetonis nagu lako valiklis. Jokiu priekaistu, kartosiu.
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2014 05 09, 21:54)
uoga uoga bling bling aliejus plaukų galiukams. sunaudojau kaip kaukę, nes naudojant kaip serumą apsunkindavo plaukus, laikydavau per naktį, tai patiko, ateity kartosiu, kai baigsiu kitas priemones

Idėją davėt thumbup.gif thumbup.gif Man irgi sunkina/riebina plaukus, žodžiu, lygiai toks pats atsiliepimas kaip ir Jūsų, tai ir aš sunaudosiu kaip kaukę ir nebus galvos skausmo biggrin.gif
O aš pabaigiau šokoladinį Avon šveitiklį, toks kreminis, gal ir švelnus, bet šveitė neblogai ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemuogytė: 12 gegužės 2014 - 06:31
Sally Hansen Double duty
user posted image
Gali būti naudojamas kaip pagrindas arba kaip viršutinis sluoksnis. Man labiau patiko kaip pagrindas. Geras, ilgiau nagų lakas su juo išsilaiko, bet ilgai džiūsta, todėl nekartotinas. ax.gif
CHI Silk infusion
user posted image
Skirtas atstatyti plaukams, apsaugo nuo karščio, juo sušvelnina. Jokio atstatymo nepastebėjau, tiesiog patiko, kad plaukai švelnesni palikdavo ir tikėjau, kad apsaugo nuo karščio ax.gif Kvapas stiprokas, gan vyriškas. Labai skalsus, 50 ml visą amžinybę naudojau. Ne pirmas buteliukas, jau pabodęs, todėl kol kas nekartotinas.
Essence kiwi rankų kremas
user posted image
Kvapas fantastiškas. Jau labai daug esu jų sunaudojusi, nes vis išlaiedžia naujų kvapų. Šitas buvo su šokoladu ir kiviais. Mano rankos nėra sausos, tai man pilnai užteko drėkinimo iš jo ax.gif
Atsakyti
user posted image
"Avon Senses Tropical Zing" dušo želė. Gerai putojo, labai skaniai kvepėjo. Ko daugiau ir reikia iš dušo želės.
Atsakyti
cattier clay scrub Šiaip visumoj patiko, smulkios, bet pakankamai aštrios dalelės, šveičia gerai, maloni kreminė konsistensija. Tik man kiekis per didelis, pamiršdavau naudoti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Subaigtas iki paskutinio lašo Marmozel švelnus šampūnas. labai patiko, ypač po visų chemijų, gerai išvalo, į jo vietą Khadi amla šampūnas.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
1. Rasa stangrinamoji dušo želė su kava ir jūros dumbliais. Kvapas pasakiškas, pati želė konsistencija ir putojimas man labai labai patiko. Gana skalsiai naudojos, tokios karamelinės spalvos. Kvepia kava su karamele. Stangrinimo nepastebėjau, nes naudoju kremus ir sportuoju, tai nemanau kad dušo želė indėlis šitam procese pagrindinis, bet labai patiko ir bus kartojama, su akcija užsipirkau. Kaina labai minimali, be akcijos 6,99Lt, su akcija (dabar Eurokos, pasiėmiau ir to paties kvapo kūno kremą) 4,89Lt. Tikrai labai geras ir vykęs lietuviškas gaminys
user posted image
2. The Body Shop mažas kūno sviestukas iš kalėdinės serijos su meduoliuku. Kvapas primena Coca Cola, tik labai trumpai man užteko to 50 ml, kai naudojau visam kūnui, tai vakar sutepiau. Pirkau visą rinkinuką gražioj dėžutėj ir nebrangiai, tai dar turiu dušo želė, šveitiklį ir muiliuką visus nedidukus ir naudoju. Apskritai man TBS sviestai patinka tuo, kad smagiai gerias ir nepalieka lipnumo, ir minkšta bei švelni oda pasilieka.
user posted image
Atsakyti
Lush kūno šveitiklis/kremas
user posted image
du viename. Ir šveičia, ir drėkina. Įdomus, visai patiko. Kvapas ne stiprus, neutralus. Šveičia gerai, oda lieka švelni, padrėkinta, kremo po to tepti tikrai nereikia. Patiko, sutaupo laiko, oda nelieka riebi. Mano oda nėra sausa, tai drėkinimo užteko. ax.gif
Atsakyti
Clarins veido šveitiklis - gan neblogą įspūdį paliko, švelniai šveitė veidą, poveikis jautėsi, bus ateityje kada nors kartojamas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sensodyne dantų pasta: jautrumą lyg ir nuimdavo, bet tam man patogiau naudoti skalavimo skysčius; o šiaip trūko gaivumo, labai neekonomiška.
user posted image
BABE lūpų balzamas: tragedija, išnaudojau tik dėl to, kad nebuvo galimybės nusipirkti kitą ir šiaip ugdau valią, stengdamasi lauk nemesti nebaigtų priemonių.. Lūpos vos patepus nubaldavo, tapdavo kažkokios baisaus lavoniškio atspalvio, pakuotė visiškai nepritaikyta produktui, nes jau per pirmą naudojimą balzamas lūžo pusiau, konsistencija nenusakoma, kažkokie kaip grūdeliai vis likdavo ant lūpų, drėkinimas minimalus, susinaudojo tikrai greitai, nes taip riebiai tepėsi (bandžiau ploniau tepti, kad to nubalimo nebūtų). Nekartotinas.
user posted image
Atsakyti
Natura Siberica detoksikuojantis muilas veidui - vis tik aprašymas ir pateikimas įdomesnis, nei rezultatas ax.gif Valo odą tikrai gerai, nuplovus net gurgžda nuo švarumo, bet išsausina, greitai pradeda tempti, norisi kuo greičiau ir gausiai tepti kremą. Įdomu buvo pabandyti, bet daugiau nepirksiu, nes mano nuolatos turimos priemonės ir taip gerai valo smile.gif

user posted image
Atsakyti
Metu laukan labai megta Shiseido Silky Eyeshadow siek tiek kitokiu atspalviu nei cia seseliu palete. Zinojau, kad neoriginali ir nezinau kodel as ja pirkau, bet realiai pirkiniu buvau labai patenkinta, nes laike labai gerai ir be seseliu pagrindo, spalvos gerai pigmentuotos ir man asmeniskai labai patikusios biggrin.gif Dabar turiu Bi-kor ir TBS seseliu paletes dar, noru sarase sleek ir inglot bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti