Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Bodyshop absynthe ranku kremas. Saltam sezonui per silpnas, bet vasarai idealus, nes turi toki ir gaivinanti efekta thumbup.gif
user posted image

Body shop migdolinis kuno sviestas. Labai gerai drekina oda, kvapas man siek tiek per migdolinis smile.gif

user posted image
Atsakyti
Eisenberg firming-remodelling kaukė - visiškai jokia, gal pirmą kartą turėjau tokią kaukę, nuo kurios nemačiau ir nejaučiau visai jokio poveikio, prisiverčiau sunaudoti, nes stovėjo ir badė akis ax.gif

user posted image
Atsakyti
user posted image
Babuškos agafijos balzamas nežinau, nors čia buvo labai išgirtas man jis ne itin patiko. Realiai plaukai su juo kaip be balzamo atrodė, šiek tie šiurkštūs, vėlėsi. O šampūnas va neblogas smile.gif
Atsakyti
Antioffice antibakterinė rankų želė
user posted image
Patiko. Kvapas neutralus, su glicerinu, tai rankos palikdavo labai švelnios, net jautėsi drėkinimas po kurio laiko, nors jame buvo ne mažai alkoholio. Nepatiko, kad visgi jausdavosi šioks toks lipnumas. ax.gif
Atsakyti
Pabaigiau Avon plaukų kaukę su citrinžole ir jostru, visai patiko, plaukai lengviau šukuojasi, švelnesni. Ateityje manau kartosiu
user posted image
Atsakyti
subaigiau Bema plaukų kondicionierių. visai patiko, plaukai neapsunkę, bet ir ne pasišiaušę. ateity kartosiu, o dabar į jo vietą Macadamia balzamas

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Sanex bekvapis dezodorantas. Nieko blogo pasakyt negaliu, perkamas ne pirmą kartą ir ne paskutinį kartą. Dabar į jo vietą Garnier mineralinis.

user posted image
Atsakyti
user posted image

Gana geras serumas, nors skirtas sausai odai, maniske misri. Gerai drekina, neriebina, puikiai susigeria ir svarbiausia, kad nekemsa poru. Kartotinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noir couture: 20 gegužės 2014 - 20:49
Neutrogena Pink Grapefruit Facial Cleanser - sunaudojau bet kam, tik ne veidui prausti, nes panaudojus ~savaitę, sudirgino odą, nusiprausus skruostai raudo ir perštėjo, smakro ir žandikaulio srityje pabėrė. Labai nepatiko stiprus sintetinis kvapas.

user posted image
Atsakyti
Rexona Clear diamond crystal pieštukinis dezodorantas nekartosiu, nepatiko nes tepė drabužius, o be to trumpiau laikydavo nei rutulinis Rexona. Patiko tik subtilus kvapas blush2.gif Dabar dar baiginėsiu rutulinį Rexona smile.gif
user posted image
Atsakyti
MAC Brow Set, bespalvis. Kaina nemaža, bet naudojau kone kasdien beveik du metus. Mano antakiai labai nepaklusnūs, styro kur kam patinka, tai ši želė puikiai sustatydavo viską į vietas visai dienai. Atrodo labai natūraliai, nesulipina plaukelių. Šepetėlis patogus, tobulo dydžio. Šiaip, be abejonės būtų kartojamas pirkinys, bet bandau pereiti prie natūralios kosmetikos, tai į jo vietą Lavera Style&Care Gel (kolkas irgi labai patinka).

user posted image
Atsakyti
Lūpų balzamus pamažinau biggrin.gif
Forever living pabaigiau, toks nei patinkantis nei nepatinkantis. Drėkinimo man šiek tiek trūksta, naudoju jau antrą, nes abu dovanų gavau
user posted image
Arran Aromatics be konkurencijos - pats blogiausias iš bandytų, prastovėjo beveik du metus namie ir neradau panaudojimo būdų, labai neskanus, toks grynai chemijos skonis burnoj jaučiasi nors tepu tik lūpas, su jokiais kitais lūpų balzamais taip nebuvę. Gavau dovanų aš jį ir Mole buvusios Arran cosmetics parduotuvės doh.gif
user posted image
Atsakyti