Nereikejo Chanel sendinti. Per paskutinius puse metu isbandziau Lancome Hypnose, YSL Faux cills, Armani, Dolce&Gabbana, ir kt.tusus tai vieninteliai prie kuriu grisiu Armani Eyes to kill originali formule (Excess nepatiko) ir Chanel le Volume. Dorgeriniu net nebandau, nes man jau buvo pabode juodulius valyt is akiu ir kiek bevaldydavai vistiek akyse likdavo

į jo vietą toks pat

TBS kuno sviestas, laabai gerai drekina, man geriausiai tinka pedoms 
Kartotinas

Rimmel akiu makiazo valiklis, geras, savo darbas atlieka, bet ar kartosiu, nezinau

Kartotinas

Rimmel akiu makiazo valiklis, geras, savo darbas atlieka, bet ar kartosiu, nezinau

QUOTE(tikpasilik @ 2014 09 07, 08:23)
Kokia jusu oda? kuom patinka?

Alverde veido tonikas

Patiko. Skaniai kvepia, valo ir kažkiek padrėkina tuo pačiu, nesausina odos.

Avene nenuplaunamas veido valiklis. Nežinau kodėl, bet man jį nuplaut vistiek norėdavosi. Nuvalydavau terminiu vandeniu. Nekartosiu. Nesiseka susidraugaut man su Avene.

QUOTE(Label @ 2014 09 07, 18:34)
Oda mišri, labiau į riebumą ir linkusi į giluminius spuogus. Rekomendavo dermatologė man šį kremą. Patinka tuo, kad matizuoja gerai veidą ir reguliariai jį naudojant apmažina spuogų kilimą, o jei ir išlenda koks, jis tikrai ne toks baisus būna ir greičiau sugyja. Tik naudojant patį vieną šį kremą, jis kažkiek sausina odą, tai aš jį naudoju nakčiai tik, o dienai rekuosi atkuriamąjį tos pačios serijos

Pabaigtukas Salvador Dali Sea & Sun in Cadaques atidavė sesuo nedidelį likutį, pakvepinau kažkiek laiko ir surūgo man jie
dar lašas liko, bet jau kvepintis nesinori
Dar ir atomike turiu likutį šių
O kvapas toks vasarinis lengvas vandenukas

O kvapas toks vasarinis lengvas vandenukas

QUOTE(She_Wolf @ 2014 09 08, 08:38)
Alverde veido tonikas

Kur perkate?

(kairėj)
"Laurence Dumont" purškiklis nuo įauginėjančių plaukelių. Šlamštas. Jokio poveikio nepastebėjau, kvapas žiaurus, net nekvėpuodavau kol purkšdavausi.

"Avon Foot Works" vėsinamasis pėdų losjonas su arbūzais. Turiu įvairių kvapų šio pėdų losjono, man patinka ir tinka.

"Avon Naturals" drėkinamasis rankų ir kūno losjonas su arbūzais. Jau pabaigoje pradėjo kvapas erzinti, bet šiaip patinka man šie losjonai.
andalou naturals 'brightening' rinkinukas - uzteko visko porai savaiciu, kremu dar ne nesutepiau. Oda labai graziai atrodo atsikelus, nors kazkokiu konkreciai pokyciu ivardint ir negaliu - tiesiog matosi, kad lygesne, gaivesne
Mano oda sausa, net tokia daugiau normali, bet sios priemones visos kartu (t.y. prausiklis, tonikas ir kremas) naudojant vakarais buvo per stiprios ir rodos kiek pasausino oda. Tai dabar bandau naudot tik kas kelinta diena ir tik kazka viena. Vienintelis nepatikes produktas tai kauke - man per daug grauze oda, nemalonu tiesiog, nors kazkokio blogo poveikio po to ir nebuvo.

Thayers hamamelio tonikas - eilinis subaigtas, perku juos noulat tik kvapus vis pakaitalioju

lancome 'lip lover', spalva 313 - labai svelni ir grazi spalvyte, o ir siaip smagus blizgis
Tik minusiukas, kad neina normaliai isbaigt - atrodo lyg viduj dar like, bet neissikrapsto arba vienakart tepant normaliai, kitakart nieko ant sepetelio nera.
giovanni 'root 66' kondicioneirius - ai, toks paprastas ir tiek

madre labs kuno prausiklis - patiko visai, nors labai skystas, tai greitokai susinaudojo

Papildyta:
estee lauder 'sumptuous infinite' akiu tusas - pailgina tikrai daug, bet ziauriai lipina blakstienas
Ir daugiau nieko gero nedaro, tai vaizdelis nekoks.... Nors paprasta sumptuous labai megstu, tai ji ir kartoju

Thayers hamamelio tonikas - eilinis subaigtas, perku juos noulat tik kvapus vis pakaitalioju

lancome 'lip lover', spalva 313 - labai svelni ir grazi spalvyte, o ir siaip smagus blizgis

giovanni 'root 66' kondicioneirius - ai, toks paprastas ir tiek

madre labs kuno prausiklis - patiko visai, nors labai skystas, tai greitokai susinaudojo
Papildyta:
estee lauder 'sumptuous infinite' akiu tusas - pailgina tikrai daug, bet ziauriai lipina blakstienas

Keletas pabaigtų-
Estee Lauder kremas- superinis, nors bijojau, kad per karščius bus per sunkus, bet visai man jis gerai suėjo ir vasarą. Labai labai patiko ir kvapas man patiko neerzino. Kartu su Illuminatorium tai is vis tobulai.

Prausiklis iš Estee Lauder- per smarkus man, tik nusprausus norisi kuo greičiau pasitepti kremu, nes tempia odą. Imčiau dabar kitokį, švelnesnį, gal sausai odai.

Clarins prausiklis- šitas man labai patiko, švelnus ir gaivią odą palieka.

Dove deo- po Vichy žaliu kamšteliu man visi kiti tokie vidutiniški, kaip ir šitas, lyg ir nieko, bet netobulas.

Estee Lauder kremas- superinis, nors bijojau, kad per karščius bus per sunkus, bet visai man jis gerai suėjo ir vasarą. Labai labai patiko ir kvapas man patiko neerzino. Kartu su Illuminatorium tai is vis tobulai.

Prausiklis iš Estee Lauder- per smarkus man, tik nusprausus norisi kuo greičiau pasitepti kremu, nes tempia odą. Imčiau dabar kitokį, švelnesnį, gal sausai odai.

Clarins prausiklis- šitas man labai patiko, švelnus ir gaivią odą palieka.

Dove deo- po Vichy žaliu kamšteliu man visi kiti tokie vidutiniški, kaip ir šitas, lyg ir nieko, bet netobulas.