Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Bioderma Sebium micelinis. Visoms žinomas ir komentarų nereikalaujantis smile.gif Mano jau n-tasis, tačiau dabar jį naudoju tik rytais, vietoj prausiklio.
user posted image

L'oreal Ideal Fresh tonikas. Pamenu kaip "Naujuose pirkiniuose" juo piktinausi ir norėjau kuo greičiau pabaigti, tai va - nespjauk į šulinį, nes... biggrin.gif Baisiai patiko jis man ir gaila, kad pasibaigė, jis su salicilo rūgštimi, tad naudojau jį vakarais po veido nuprausimo prieš kremą ir palikdavo tokį švarumo ir gaivos jausmą smile.gif Tikrai kartosiu. Beje, jo kvapas įdomus ir gana stiprus, tik nebepamenu koks, nors ir buvau identifikavus - ar arbūzai, ar agurkai biggrin.gif
user posted image

Splat Medical Herbs dantų pasta. Žalios spalvos, iš pradžių įdomaus skonio, bet man patiko, kartočiau smile.gif Nors kitiems trūko gaivumo.
user posted image

Sierra Bees pomegranate vazelinas. Tiko ir patiko, kvapas nepabodo, drėkinimo užteko. Ir nesujautrino dantų, kaip kad EOS pomegranate.
user posted image

Visos nuotraukos skolintos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo overlook: 28 rugpjūčio 2014 - 21:11
O.D.A. balzamas odai mažučio 5 ml buteliuko užteko kiek ilgiau nei pusei metų, dar būtų ir daugiau užtekę, bet nulūžo buteliuko dangtelio pipetė ir išsilaistė per atostogas kelionėse kažkiek. Dėl šito kosmetologė mane įspėjo, ir sakė jei nulūž atnešti ir pakeis dangtelį, bet jau ten keli lašai buvo likę, tai nesivarginau biggrin.gif Naudojam spuogeliams gydyti, tepdavaus vakarais, o kai namie būdavau ir dieną, nes jis matomas - lengvai blizga. Visai patiko ši priemonė ir ateityje manau kartojama bus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Loreal Mat'morphose makiazo pagrindas, mousse soufle, nekartotinas, Matinis efektas tikrai geras, nuotraukose graziai atrodo, lengvai pasiskirsto, neblogai laikosi, bet tikrai yra geresniu, plius-loreal nera cruelty free, kas man aktualu, pabaigiau ir dziaugiuos tuo biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
babe drėkinantis kremas (emulsija), lengvas, drėkinimo ne kažką, keisdama su kitais kremukais pagaliau subaigiau user posted image
Atsakyti
Essence Cookies And Cream hand balm patiko nes labai skaniai kvepėjo, drėkinimo šiltajam metų laikui užteko ax.gif
user posted image
Atsakyti
YSL faux cils blakstienų tušas
user posted image
Labai giriamas, bet man tai nieko ypatingo. Padažė gražiai, bet yra daug tokių ir pigesnių. Nebyrėjo, netepė paakių. Po 4 mėnesių tapo nebeįmanoma naudoti, nes uždžiūvo. Nekartotinas. ax.gif
Atsakyti
user posted image
"Alberto Balsam" šampūnas ir kondicionierius su ličiu ir kokosu. Abu produktai vidutiniški, savo darbą atliko, bet nieko labai įspūdingo.

user posted image
"Avon Naturals" kūno losjonas su granatais ir mangais. Kvapas labai patiko, drėkinimo taip pat pakako.

user posted image
"Vipera" depiliacinis kremas. Sunaudojau visą pakuotę per vieną kartą. doh.gif Labai neskalsus. Visų plaukelių nepašalino, bet daugumą taip.
Atsakyti
Ir dar pamiršau vieną produktą. smile.gif

user posted image
"Avon Luxe" krempudra. Maskavimas vidutinis, dažnai labai matydavosi, kad veidas pudruotas.
Atsakyti
Joico K-Pack moisture, patiko, plaukai švelnesni, paklusnesni, minkštesni. į jo vietą toks pat:
user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Rugpjūčio pabaigtukai bigsmile.gif

Šį mėnesį pabaigiau daug mėgstamų ir patikusių produktų. Galima sakyti, jog atradimų mėnesis bigsmile.gif biggrin.gif

Nepatekęs į kadrą, nes baigtas būnant atostogose - maybelline colossal tušas. Tobulas. Kuriam laikui tikrai apsiraminau su tušų paieškomis. Blakstienos gražios, ilgos, tankios, riestos. Va toks:

user posted image

user posted image

Garnier šampūnas su medumi. Labai patinka. Plaukai blizga, gražūs, purūs, išbūna tokie 2 dienas. Jokių priekaištų neturiu. O ir kaina puiki.

Live clean kondicionierius
. Patiko, plaukai slidūs ir blizgantys būdavo, bet neapsunkina plauko.

user posted image

La roche posay micelinis vanduo. Labai patiko. Iš visų tokio tipo produktų labiausiai patikęs. Puikiai valydavo, puiki pakuotė, jokio kvapo, jokio lipnumo. Teko valyti ir akių makiažą tai blogiau už abrikosų kauliukų aliejų, bet geriau, nei kiti miceliniai (bandžius esu L'oreal, Eveline, Lirene).

Babuškos agafijos degutinė kaukė. Kaip už tokią kainą - puikus produktas. Tam kartui oda tikrai gražesnė, lygesnė. Tik efektas labai jau laikinas.

Abrikosų kauliukų aliejus.
Nieko geriau ir naudingiau akių makiažui valyti nesu radusi.

La roche posay effaclar kremas. Prisiskaičiau, kokius stebuklus daro ir laukiau stebuklo. Nesulaukiau, bet nieko blogo irgi nebuvo. Kremas lengvas, greit susigeria, nekemša porų.

Uoga Uoga pabučiuok mane lūpų balzamas. Riebus, su lengvu kvapu ir tokiais sviestinių grūdelių tekstūra, kuri gali patikti arba nepatikti. Man patiko. Labai geras lūpų balzamas. Kartotinas.

Pura natura veido kaukė su cinamonu. Netiko mano odai, jautriai reaguodavo. Bandžiau naudoti nugarai, bet kažkaip nieko gero nedarė ir suseno bestovėdama lentynoj.
Atsakyti
Laukiu kada baigsis. Pirkau prisikaiciusi komentaru, kad labai geras ir panasiai. Is pradziu gal ir nieko, bet dabar jau nepatinka. Lieka kazkoks lipnumas ant veido, surumas. Naudodavau kaip papildoma priemone veidui nuvalyti pries tepant kremu.
Nekartosiu. Ieskosiu kazko kito.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mopsyte: 02 rugsėjo 2014 - 08:58
QUOTE(She_Wolf @ 2014 09 01, 07:41)
YSL faux cils blakstienų tušas
user posted image
Labai giriamas, bet man tai nieko ypatingo. Padažė gražiai, bet yra daug tokių ir pigesnių. Nebyrėjo, netepė paakių. Po 4 mėnesių tapo nebeįmanoma naudoti, nes uždžiūvo. Nekartotinas.  ax.gif

man tai irgi ne koks, prisiskaicius geru atsiliepimu tikejaus oho ispudzio schmoll.gif schmoll.gif

pabaigiau chanel le volume tusa, kartosiu, nes pats geriausias is paskutiniu metu bandytu thumbup.gif
Atsakyti