Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

Avon dušo želė Garden of eden, nekeliu didelių reikalavimų duškėm, tai tiko ir patiko smile.gif
user posted image
Avon kondicionierius su šilku, visai neblogas produktas pasirodė, neriebino plauko, manau bus kartotinas kada smile.gif ax.gif
user posted image
Atsakyti
Sensai Wrinkle Repair Collagenergy - be abejonės, Sensai produktai yra mano mylimiausi smile.gif Collagenergy gal dar ir nereikėtų pagal amžių, bet man jis itin patinka. Tai rytinė priemonė, padeda "pažadinti" ląsteles ir stimuliuoja kolageno gamybą. Nuostabus kvapas, kurį Sensai vadina Refresh aroma. Priemonė lengva, skysta, greit įsigeria ir tikrai efektyvi.

user posted image
Atsakyti
Essence Cookies and cream rankų kremas
user posted image
Vis kartoju aš juos, kai atsiranda prekyboj. Patinka. Kvepia sakniai, drėkinimo užtenka. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 11 03, 11:10)
lush lūpų šveitiklis.
Nepatiko. Pasirodė nelabai veiksmingas ir patogus  smile.gif  Paprasčiau namie pasidaryti tokį šveitiklį su cukrum ir medumi, neverta leist papildomų pinigų tokio tipo produktui  smile.gif

Lush neturejus, tik ziurinejus, tai man tas rozinis skanus pasirode, bet susilaikiau del jame esanciu dazu. Likusi sudetis elementari, tai uz puse saukstelio cukraus ir slakeli aliejaus per didele kaina.

Namuose buvau pasidarius is cukraus ir kokosu aliejaus - geris toks sveitiklis wub.gif Nors man dar paprasciau paminkstint lupas grynu medumi (tiesiog uztepu laseli medaus ant lupu ir palaikau kelias minutes).
Atsakyti
YSL La Laque #37 Deep Blue - patinka dengimas, tekstūros, lakas džiūsta greitai, gražiai žvilga net be top coat'o

user posted image
Atsakyti
Matas pėdų kremo mėgunukas. Patiko labiau nei nepatiko, riebus, pats tas pėdom. Tik kad tas maitinimas toks trumpalaikis bet tam kartui ir ryte pėdos švelnios.
user posted image
foto
Atsakyti
Morroco argan oil šampūnas. Nepatiko: blogai plauna aliejines kaukes, plaukai sukritę, tarsi neplauti. Nekartotinas

user posted image

(nuotraukja skolinta)
Atsakyti
QUOTE(Raselepagegiai @ 2014 11 08, 13:14)
Morroco argan oil šampūnas. Nepatiko: blogai plauna aliejines kaukes, plaukai sukritę, tarsi neplauti. Nekartotinas

user posted image

(nuotraukja skolinta)

tai kad jus alieju su aliejum vartojot, tai ko daugiau tiketis? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2014 11 08, 21:17)
tai kad jus alieju su aliejum vartojot, tai ko daugiau tiketis?  unsure.gif

tikriausiai Jūs teisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2014 11 08, 20:17)
tai kad jus alieju su aliejum vartojot, tai ko daugiau tiketis?  unsure.gif

Nezinau butent sio sampuno sudeties, bet daznai tas 'argan' ar pan skambus sukiai tik del grozio, o realiai aliejaus lasas juroj ir tas i gala sudeties. Tai tokiu atveju neturetu dideles itakos daryt plovimui.
Atsakyti
Desert Essence dazytiems plaukams sampunas ir kondicionierius.
user posted image
Sampunas labai patiko, o va su kondicionierium kazkas nelabai gerai, kazin ar tik man ar ir kitoms ji naudojancioms. Naudojant abi priemones kartu plaukai lieka lyg neplauti, atrodo kaip isplauti bet jausmas lyg buciau neplovus galvos doh.gif Naudojant tik sampuna arba kita kondicionieriu viskas gerai. Sampuna manau dar kartosiu veliau, o kondicionieriaus ne. Bet kalbant apie sia plauku priemoniu serija, pirmiausiai gal rinksciausi avietini universalu sampuna ir kondicionieriu, sie labiau patiko. biggrin.gif

Desert Essence kuno losjonas.
user posted image
Patiko. Nors kokosas nera mano favoritas, bet siame kuno ir ranku losjone jo kvapas nebuvo ikyrus, net gi patiko, gal tepasi sunkiau, reikia itrinti, drekina gerai. Manau bus kartojamas. Dabar bandysiu kitokio kvapo is tos pacios linijos nusipirkti.

Garnier ultra doux honey linija, sampunas ir kondicionierius.
user posted image

Patiko, nors nepastebejau, kad kazkokius stebuklus darytu, tiesa prisipazinsiu pradzioje pirmus kokius 4-5 plovimus galvojau, kad wau, bet paskui supratau, kad tiesiog paprastas sampunas ir kondicionierius. Cia buvo siokia tokia pertrauka nuo naturalesniu seriju sampunu ir kondicionieriu, paskui vel grizau prie Desert Essence ir Andalou Naturals.
Kartosiu manau tuo atveju kai naturalieji pasibaigs ir kad pratempti laiko iki kol bus nauju galima bus ir si panaudoti (planuoju 2 men atostogu LT, o is iher i LT neuzsisakineju, cia sioks toks paaiskinimas mano pamastymu.)

Ir Eveline anticelilitinis kremas - gelis su argano aliejum.
user posted image

Man jis tikrai daro stebuklus galima pasakyti, aisku neuztenka tik juo tepliotis, o tu tepliojimusi ryte vakare as dar naudoju kuno maszavimui kempyne ir aisku labai svarbu sveika mityba kiek tai imanoma, ir po 2.5men naudojimo sunaudojau 3 bonkutes ir tikrai kunas grazesnis, igauna formas, celiulitas gerai apmazejes, strijos beviek nesimato. Prie viso to dar sportuoju, nereguliariai bet kaip gaunasi. Kazkodel manau, kad be jo nebutu tokio vaizdo kaip yra.

P.s sorry, jei per daug isspleciau apibudindama sunaudotus produktus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DG* @ 2014 11 09, 00:41)
Desert Essence dazytiems plaukams sampunas ir kondicionierius.

Gal tau per sunkus kondicionierius gaunas g.gif

Nepamenu ar turejau ir kondicionieriu ar tik sampuna sios serijos, bet jei ir turejau kondicionieriu, tai nieko blogo pasakyt negaleciau. Bet as visus kondicionierius tik ant galu tepu, tai man visada gerai - vieni daugiau, kiti maziau, bet padrekina.

O is DE man smagiausios avietine ir obuoliu linijos, dar citrinu turiu, bet ji reciau naudoju, nes nenoriu pasausint plauk udaznai naudodama.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 09 lapkričio 2014 - 03:53