Desert Essence dazytiems plaukams sampunas ir kondicionierius.

Sampunas labai patiko, o va su kondicionierium kazkas nelabai gerai, kazin ar tik man ar ir kitoms ji naudojancioms. Naudojant abi priemones kartu plaukai lieka lyg neplauti, atrodo kaip isplauti bet jausmas lyg buciau neplovus galvos

Naudojant tik sampuna arba kita kondicionieriu viskas gerai. Sampuna manau dar kartosiu veliau, o kondicionieriaus ne. Bet kalbant apie sia plauku priemoniu serija, pirmiausiai gal rinksciausi avietini universalu sampuna ir kondicionieriu, sie labiau patiko.
Desert Essence kuno losjonas.

Patiko. Nors kokosas nera mano favoritas, bet siame kuno ir ranku losjone jo kvapas nebuvo ikyrus, net gi patiko, gal tepasi sunkiau, reikia itrinti, drekina gerai. Manau bus kartojamas. Dabar bandysiu kitokio kvapo is tos pacios linijos nusipirkti.
Garnier ultra doux honey linija, sampunas ir kondicionierius.

Patiko, nors nepastebejau, kad kazkokius stebuklus darytu, tiesa prisipazinsiu pradzioje pirmus kokius 4-5 plovimus galvojau, kad wau, bet paskui supratau, kad tiesiog paprastas sampunas ir kondicionierius. Cia buvo siokia tokia pertrauka nuo naturalesniu seriju sampunu ir kondicionieriu, paskui vel grizau prie Desert Essence ir Andalou Naturals.
Kartosiu manau tuo atveju kai naturalieji pasibaigs ir kad pratempti laiko iki kol bus nauju galima bus ir si panaudoti (planuoju 2 men atostogu LT, o is iher i LT neuzsisakineju, cia sioks toks paaiskinimas mano pamastymu.)
Ir Eveline anticelilitinis kremas - gelis su argano aliejum.

Man jis tikrai daro stebuklus galima pasakyti, aisku neuztenka tik juo tepliotis, o tu tepliojimusi ryte vakare as dar naudoju kuno maszavimui kempyne ir aisku labai svarbu sveika mityba kiek tai imanoma, ir po 2.5men naudojimo sunaudojau 3 bonkutes ir tikrai kunas grazesnis, igauna formas, celiulitas gerai apmazejes, strijos beviek nesimato. Prie viso to dar sportuoju, nereguliariai bet kaip gaunasi. Kazkodel manau, kad be jo nebutu tokio vaizdo kaip yra.
P.s sorry, jei per daug isspleciau apibudindama sunaudotus produktus