Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 09, 03:53)
Gal tau per sunkus kondicionierius gaunas g.gif

Nepamenu ar turejau ir kondicionieriu ar tik sampuna sios serijos, bet jei ir turejau kondicionieriu, tai nieko blogo pasakyt negaleciau. Bet as visus kondicionierius tik ant galu tepu, tai man visada gerai - vieni daugiau, kiti maziau, bet padrekina.

O is DE man smagiausios avietine ir obuoliu linijos, dar citrinu turiu, bet ji reciau naudoju, nes nenoriu pasausint plauk udaznai naudodama.

Gali buti cool.gif Reiks gal dar pabandyti tik ant galu nes dar viena komplekta turiu sampuno ir kondicionieriaus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 11 06, 19:51)
Lush neturejus, tik ziurinejus, tai man tas rozinis skanus pasirode, bet susilaikiau del jame esanciu dazu. Likusi sudetis elementari, tai uz puse saukstelio cukraus ir slakeli aliejaus per didele kaina.

Tai va sakau, neverta pirkti. Namų sąlygomis galima gauti tą patį rezultatą. smile.gif

Oda paakių kremas
Dar liko keletui kartų, bet metu lauk, nes įtariu galiojimas jo tikrai pasibaigęs. Neblogas kremas, tikrai kažkiek pašviesino odą. O daugiau nežinau ko tikėtis, svarbiausia nedirgino, nieko blogo nedarė bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
RESIST WEIGHTLESS BODY TREATMENT WITH 2% BHA
user posted image

Subaigtas, kaip ir priklauso, kūnui. Naudojau nereguliariai, tad poveikį komentuoti sunku. Įsigeria greitai, lengva konsistencija, kvapas cheminis ir rankas po tepimosi tikrai norisi nusiplauti smile.gif
Šito nekartosiu,bet toliau ieškosiu priemonės, kuri šiek tiek naikintų randelius ant kojų (po įaugusių plaukelių šalinimo).
Atsakyti
Origins valanti veido kaukė

user posted image

Jau nebepamenu kiek laiko šią kaukę turėjau, turbūt ilgiau nei rekomenduoja galiojimo laikas, bet nepamačiau jokių konsistencijos ir kt. pokyčių. Tai tamsiai pilka, klampi, gliti kaukė molio pagrindu. Vientisos, kreminės tekstūros, todėl labai gerai pasidengia, neturi jokių šiurkščių detalių, užtepta nedirgina odos. Sunkiausias dalykas - ją nuplauti, bet paskui džiaugdavausi gražia, skaisčia oda ir pravalytomis poromis. Patiko ir tikrai kartočiau, bet kaina kandžiojasi.
Atsakyti
Clarins paakių kremas
user posted image
Patiko. Svarbiausia, kad gerai padrėkindavo. Ir ilgai naudojosi, metus tikrai naudojau. Užsitepus ryte, po to tušas tepdavo paakius, tai tepdavau tik vakare. Nors tuo metu, kai tepiau rytais pastebėjau, kad labai gerai nuima rytinius paburkimus bigsmile.gif Kartotinas ax.gif
Atsakyti
Lancome Photogenic lumessence krempudra. Atspalvis beige diaphane 03. Kokius 3 buteliukus esu sutepus. Patinka ji man. Maskuoja, oda gražiai atrodo, porų nekemša. Kada nors kartosiu.

user posted image
foto

L'oreal EverPure mėginukas. Užteko dviem kartams. Neturiu ką pasakyt.
user posted image
foto

John Frieda Curl around kondicionierius. Man patinka JF priemonės. Kažkaip man jos visos vienodai veikia biggrin.gif plaukai minkšti, švelnūs, lengvai šukuojasi, glotnesni, man ir pasipūtimą nuima. Gal ne būtent šią, bet JF priemonės kartojamos.
user posted image
Atsakyti
Kūno losjonas: vargais negalais suteptas, labai skystas, lieka lipni plėvelė, iš vakaro pasitepus ryte dar jaučiasi tas lipnumas. Nekartotinas.
user posted image
Atsakyti
Spalį pagaliau "išmūčinau" šį bei tą lotuliukas.gif

user posted image
JF kaukė labai patiko, mano siaubingai sausus ir besišiaušiančius plaukus labai nuramina, paglotnina... Kartosiu...
UogaUoga šampūnas irgi patiko, nesitikėjau iš natūralios priemonės tokio poveikio, šaknys apstojo riebintis, bet išsausėjo plaukų apačios verysad.gif Šiaip naudočiau ir naudočiau, bet turiu pristabdyt, nes visai išdžiovins galus... Kažkada kartosiu...
Clinique serumas plaukams nieko gero, nes nieko nedaro. Toks tirštas, slidus tarp pirštų, susigeria greit ir gerai, bet kad nauda iš viso to kažkokia būtų - nepastebėjau.
Smashbox tušas nepatiko, labai didelis teptukas ir apatinių pasidažyt nėr šansų, viršutines dažė šiaip sau.
Clinique High Impact patinka, turėjau ir didelėj pakuotėj, daro viską, kartotinas.
Napoleon tušas patiko, patogus teptukas, toks keistai užlaužtas biggrin.gif Gerai padažo, užriečia.
TrishMcEvoy tušas neblogas, bet nespėjau susidaryt tinkamai nuomonės, nes kai pradariau, jau buvo padžiūvęs unsure.gif
Atsakyti
TBS kokosų dušo kremas
user posted image
Prastokai putojo, bet prausė gerai. kvapas švelnus. žodžiu, patiko, kaip ir visos tbs dušo želės. tik nekartočiau šito kvapo ax.gif
Atsakyti
Rich purškalas, stebuklų stiprių nedaro, bet poveikis jaučiasi ax.gif Todėl kartas nuo karto kartojamas
user posted image
Atsakyti
Sveikos mergaites, as gal biski ir ne i tema, bet turiu toki klausima. Gal kas atsakysit.
Lietuvoj yra iprasta, jei neturi testeriu tai pardavejos biski ideda i indeli produkto, klausimas butu, toks kazin ar pvz UK ( boots, debenhams, house of frazer) ir idedu jei paprasyciau ir nusinesciau savo induka? Gal esat susidure? Nes pvz jei as nueiciau ir paprasyciau, galiu likti nesuprasta, ir tik sarmatos prisidaryti. Kiek ieskojau ir cia info, ir angliskai tai niekur neradau atsakymo, blush2.gif
Atsakyti
Anna Lotan rankų kremas. Labai patiko, nes puikiai susigeria (man aktualu dirbant su dokumentais, o ir šiaip nemėgstu riebalo ant rankų), pakankamai drėkino, švelniai kvepėjo, skalsus, užteko tikrai ilgam. O ir kaina nebloga (už 100 ml. mokėjau pas kosmetologę 20 Lt)
user posted image

Organic Therapy veido kaukė no stress (raminanti)
Patiko, nes oda po jos atrodo tokia gaivi, skaisti, minkšta, tarsi lygesnė, pamaitinta.
user posted image
Atsakyti