Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo!

user posted image

ANATOMICALS balzamas plaukams kartojamas nebus jokiu būdu schmoll.gif lotuliukas.gif . Jo įsigijimo istorija visiškai spontaniška, nes verkiant reikėjo kondicionieriaus, tai kažkaip visai atsitiktinai užmačiau MAXIMA'oje akciją - 5,99 lt ir prigriebiau. Tik vėliau, jau grįžusi namo, ir peržiūrėjusi pirkimo kvitą, pamačiau, kad įmušta pilna kaina - 13,99 lt. Ta kaina dar būtų pusė bėdos, bet, kad daiktas - paskutinis š... doh.gif : jokio drėkinimo, maitinimo, toks įspūdis, kad apskritai nedėta balzamo, sausina, šiaušia plauką, šukų neįmanoma įkišti, o dar tas žiauriai sintetinis kvapas. Rašo, lyg turi kvepėti agurkais ir mėtom, tačiau net užuominų neužuodžiu - šleikštus cheminis kvapas. Esu bandžiusi 100 kartų geresnių kondiškių ar kaukių nekainuojančių net 10 lt. Esu nusivylusi verysad.gif !
Atsakyti
Iwostin sensitia Lipid protective winter cream SPF 15. Žiemą labai patiko, nekimšo porų, gerai saugojo nuo šalčio, kadangi liko šiek tiek, tai sunaudojau kūnui. šaltajam sezonui, manau, pirksiu vėl.

user posted image

(nuotrauka skolinta)
Atsakyti
Careline šampūnas ir kondicionierius
user posted image
Plaukai švelnūs, purūs, bet sujautrino galvos odą. Nekartojami. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo She_Wolf: 24 balandžio 2014 - 07:45
Lancome Genifique serumas, 7 ml.
Lancome Visionnaire labiau patiko. Genifique skalsus, tepasi smagiai, kažkokio matomo poveikio nebuvo. Kaip būna po serumų odos netempia. Pilnos pakuotės nepirkčiau smile.gif

user posted image

Vichy Liftactiv serum 10, 3 ml.
Nekartotinas vien dėl sudėties, turi denat. alkoholio, kuris šiaip sausina oda.
Serumas skystas, skalsus, jokio lift aišku nepastebėjau, odos nedirgino. 3 ml objektyviam įvertinimui per mažai irnesakyk.gif

user posted image

Avene Hydrance Optimale Light hydrating kremas normaliai - mišriai odai, 5 ml. Nepatiko. Tepasi smagiai, oda atrodo geria tą drėgmę, bet paskui oda sausyn sausyn besitepant, kol galų gale kažkokia lyg matinė pasidaro. Gal tiesiog man per lengvas, todėl toks poveikis mastau.gif

user posted image

L'oreal Elvive Extraordinary oil, 3,5 ml.
Labai labai skalsus, tirštas, kvepiantis aliejus. Gerai glotnino, lengvino iššukavimą. Visai pirktinas ax.gif
user posted image
foto
Atsakyti

user posted image
is pradziu buvo ir skonis ir kvapas keistas, bet dabar ipratau ir netgi patinka toks saldantis jausmas ant lupu:)

user posted image

turbut pacios zinot si geri, nereikia komenatru smile.gif

user posted image
tinka ir patinka smile.gif
user posted image
kol kas vieninteliai produktai kurie kartojami, kartojami ir dar kartosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingrida.nag: 24 balandžio 2014 - 10:17
QUOTE(ingrida.nag @ 2014 04 24, 11:13)
user posted image
is pradziu buvo ir skonis ir kvapas keistas, bet dabar ipratau ir netgi patinka toks saldantis jausmas ant lupu:)

user posted image

turbut pacios zinot si geri, nereikia komenatru smile.gif

user posted image
tinka ir patinka smile.gif
user posted image
kol kas vieninteliai produktai kurie kartojami, kartojami ir dar kartosiu smile.gif

nerodo paveiksleliu man topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 04 24, 10:58)

Labai labai skalsus, tirštas, kvepiantis aliejus. Gerai glotnino, lengvino iššukavimą. Visai pirktinas  ax.gif

Kaip naudojot ? Ant sausų ar drėgnų plaukų ? 4u.gif Kaip suprantu nesukino/neiebino plauko ? 4u.gif

QUOTE(tikpasilik @ 2014 04 24, 11:23)
nerodo paveiksleliu man  topsecret.gif

Ir man... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Žemuogytė @ 2014 04 25, 07:55)
Kaip naudojot ? Ant sausų ar drėgnų plaukų ?  4u.gif Kaip suprantu nesukino/neiebino plauko ?  4u.gif

Ant drėgnų. Man neriebino schmoll.gif
Jo tikrai labai mažai reik, tas buteliukas šimtui metų biggrin.gif nepatinka tokios priemonės biggrin.gif
Atsakyti
Baigėsi 300ml dičkis. Visai žiemai užteko. Ieškosiu akcijos ir pirksiu vėl smile.gif
user posted image
Atsakyti
Metu lauk Biokosmetikos hialurono žėlę. Sugedo.

user posted image
Atsakyti
user posted image

Keistas tušas, nes iš pat pradžių labai byrėjo, po to nustojo. Galima pasidažyti gražiai, bet nežinau, ar kartočiau, turbūt ne.

user posted image

Dušo želės miniukas, patiko, skalsi, skaniai kvepia, turiu dar kelis buteliukus kitų kvapų.

user posted image

Gaivi, bet balinimo nepastebėjau.
Papildyta:
QUOTE(Vitulka @ 2014 04 24, 10:58)
Avene Hydrance Optimale Light hydrating kremas normaliai - mišriai odai, 5 ml. Nepatiko. Tepasi smagiai, oda atrodo geria tą drėgmę, bet paskui oda sausyn sausyn besitepant, kol galų gale kažkokia lyg matinė pasidaro. Gal tiesiog man per lengvas, todėl toks poveikis mastau.gif

Turėjau kažkada šitą, tai man labai smagiai drėkino wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 25 balandžio 2014 - 21:15
Babuškos Agafijos losjonas plaukams, skatinantis augimą. Gydau plaukus, noriu, kad greičiau ataugtų sveiki, nes galai jau neatstatomi...
Persipyliau į purškiamą buteliuką, nes kitaip jo naudoti neįmanoma ir purškiau kasryt išsiplovus plaukus, daugiausia prie šaknų. Toks lengvas vandenėlis, neriebina, minkština, švelnina plauką, patiko pojūtis po jo. Turbūt kartosiu, ebt darau pertraukėlę ir naudosiu kitą purškiklį.
user posted image
Planeta Organica kamelijų aliejus plaukams
Iš pradžių savaitgaliais tepdavau per visą ilgį, laikydavau porą valandų ir plaudavau. Panašu, kad juo veiksmingiau šaknis tepti, nes plaukų galų pakankamai nesušvelnindavo. Pusę vėliau sunaudojau tepdama plaukus nakčiai, pasiteisino kur kas sėkmingiau, plaukai išplovus aliejų tapdavo maloniai švelnūs, pamaitinti. Gaila, kad gana greitai susinaudoja, nes ilgiems plaukams nemažai reikia. Kvapas malonus, primena žalius žirnius smile.gif, patogi ir pompa smile.gif
user posted image
Bourjois pamper me dušo želė
Lyginant su prieš tai turėta deshabillez me (violetinė) ši pasirodė skalsesnė, bet turbūt dėl to, kad kreminė ir tirštesnė, maloniai švelniai putojo, drėkino, kvapas primena kažkokius saldžius vitaminus.
user posted image
Atsakyti