Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(jova @ 2014 05 12, 20:50)
Arba plytelės gal pas ją kokios labai margos.... g.gif
Pas msu darbe pilkos amrgos blizgios, akmens masė... Tai valytoja ir su actu ir su kuo išmano - matosi visi drūžiai doh.gif

Blizgesys viska isduoda.. Ypatingai kai saule pasviecia.. doh.gif As galeciau savo priesui tokias pasiulyti...
Atsakyti
Labutis,
iskilo problema biggrin.gif , nesutarem su MB del namo ploto doh.gif , gal galetume pasisakyti , koks jusu pasirinktas plotas, bendras, gyvenamas ir kiek asm. Musu 4, ziurejom vakar namo , kuris man visai tiktu, jo bendras plotas beveik 200 m, Mb tai nustero..jam pasirode nerealiai daug. Nors tas namas skaitosi vieno auksto su pusrusiu.(pusrusis irengtas) ax.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūga @ 2014 05 14, 09:37)
Labutis,
iskilo problema  biggrin.gif , nesutarem su MB del namo ploto  doh.gif , gal galetume pasisakyti , koks jusu pasirinktas plotas, bendras, gyvenamas ir kiek asm.    Musu 4, ziurejom vakar namo , kuris man visai tiktu, jo bendras plotas beveik 200 m, Mb tai nustero..jam pasirode nerealiai daug.  Nors tas namas skaitosi vieno auksto su pusrusiu.(pusrusis irengtas)  ax.gif
4u.gif

Mano supratimu 200 bendro ploto tai visiskai normalu. Svarbu gal ne kiek bendras blotas, kiek isdestymas ir kambariu dydziai. Nes gal plotas bendras pvz didelis o naudos jokios. Pvz holai be proto dideli arba dar kazkokio nenaudingo ploto yra. Bijau sumeluoti bet musu bendras plotas apie 250. O namukas atrodo visai mazas ypac po savaitgalio Sventojoje kur pabuvom daug erdvesniame name. (I ta musu bendra plota ieina garazas ir gal rusiukas, nes yra toks po dalimi namo).
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Protingesni ir labiau patyre patarkite - kokia vonia pirkti - akriline ar plienine, jei staciakampe, ar patogu maudytis ar ziureti ovaliu vidumi? Ir isvis - kur galima tu voniu pamatyti "gyvai"? Celsyje yra kelios, bet maaazaiiii :/

Namo plotas gi lab individualu - as ir savo 200 praplesciau kokiais 30, kiti gi i 120 telpa ir dar mazinti nori biggrin.gif
Atsakyti
Gal kam reikia 4 maišų Sakret BK (putplasčio klijavimui) po 14Lt maišas. Atliko po klijavimo. Yra soduose link Rekyvos.
Atsakyti
QUOTE(Lūga @ 2014 05 14, 10:37)
Labutis,
iskilo problema  biggrin.gif , nesutarem su MB del namo ploto  doh.gif , gal galetume pasisakyti , koks jusu pasirinktas plotas, bendras, gyvenamas ir kiek asm.    Musu 4, ziurejom vakar namo , kuris man visai tiktu, jo bendras plotas beveik 200 m, Mb tai nustero..jam pasirode nerealiai daug.  Nors tas namas skaitosi vieno auksto su pusrusiu.(pusrusis irengtas)  ax.gif
4u.gif

Pas mus 155.gyvenamas 120 4zmonem.butu buvus mano valia tai dar mazinciau
Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2014 05 14, 15:42)
Sveiki smile.gif

Protingesni ir labiau patyre patarkite - kokia vonia pirkti - akriline ar plienine, jei staciakampe, ar patogu maudytis ar ziureti ovaliu vidumi? Ir isvis - kur galima tu voniu pamatyti "gyvai"? Celsyje yra kelios, bet maaazaiiii :/

Namo plotas gi lab individualu - as ir savo 200 praplesciau kokiais 30, kiti gi i 120 telpa ir dar mazinti nori biggrin.gif

As busiu is tokiu kurie mazint dar noretu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo santropez: 14 gegužės 2014 - 17:16
Pas mus koks 115 m2, Garazo ir pirties neskaiciuoju nes atskiras pastatas. Tai noreciau tik svetaines didesnes. Daugiau nieko nedidinciau, gana kol kas tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2014 05 14, 17:15)
Pas mus 155.gyvenamas 120 4zmonem.butu buvus mano valia tai dar mazinciau

mes irgi norėjome gyv ploto iki 100 kv plius garažas. bet architektas sudėliojo mūsų mintis, ir su garažu vieno aukšto projektukas mūsų gavosi 154 kv. Nes nenorejom atsisakyt garderobines, sandeliuko prie virtuves visokiems "rakandams". bet čia kiekvieno individualus reikalas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 05 12, 06:48)
galima ir taip. As tai rezgu minti deti haus blokelius ir juos pripilti betono,tada gautusi monolitas.Plius is isores jie dailus,jokios apdailos nebereikia.O kolonom bobketa pasisamdysiu kad skyles isgreztu.
Papildyta:
mastau ar vedzioti visur grindini sildyma ar po virtuvinem spintelem ne. Kas kaip darete/darysite.

sildyma realiai vedziojau po viskuom, isskyrus zidini. nes virtuvinius baldus po kazkiek laiko vistiek gali sugalvoti perstumti, o grindinio tai neperdarinesi smile.gif
Atsakyti

del namo ploto eilini karta kamuojuos ... doh.gif
projekte man viskas atrode- tik tik, na ,mazdaug tilpsim
pamatai pasirode tokie mazi, kad atrode kaip tilpsim doh.gif
o dabar atrodo visko perdaug g.gif
turiu vilties, kad kai smeli pakeis betonas , vidus tures apdaila, atsiras laiptai, baldai ir visa kita, bus ...kaip tik

bet juk neimanoma rasti idealaus namo visiems gyvenimo periodams- jaunai seimai, tevams ir paaugusiems vaikams ir zmonems, kuriu vaikai atvyksta tik i svecius. Jei imtumem jiems viena nama, tai kazkuriuo metu butu labai nepatogu...

vakarais kai ima nemiga , visada bijau to paskutinio periodo blush2.gif bet cia reikia paciai su savo galva susitvarkyt...

QUOTE(Suprem @ 2014 05 14, 16:42)
Sveiki smile.gif

As nusipirkau plienine mirksiukas.gif staciakampe.
Nemacius, nes zinau, kad viskas bus ok. Pirkau Celsyje , mano pirkinius ten sandeliuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lūga @ 2014 05 14, 09:37)
Labutis,
iskilo problema  biggrin.gif , nesutarem su MB del namo ploto  doh.gif , gal galetume pasisakyti , koks jusu pasirinktas plotas, bendras, gyvenamas ir kiek asm.   

Pas mus bendro 150, o gyvenamo 120kv/m. 4 asmenu seimai tikrai vietos uztenka per akis. Nenoreciau nieko nei didinti, nei mazinti. Isplanavimas toks, kad nera jokiu nenaudingu erdviu, viskas isnaudota iki paskutinio centimetro. O pagrindinis kriterijus butu tas, kad kiek kvadratu grindu esi nusiteikusi sveisti? Nors namas atrodo nedidelis, bet kai pradedi tvarkytis, jis tampa milzinisku! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris)
As nusipirkau plienine mirksiukas.gif  staciakampe.
Nemacius, nes zinau, kad viskas bus ok. Pirkau Celsyje ,  mano pirkinius ten sandeliuoja biggrin.gif

Su perlo efektu? Vidus staciakampis? Kiek mokejai? g.gif Mums siulo imontuoti ja, tai realiai reikia, kad patogi butu smile.gif

O namas sumazes, tikrai biggrin.gif Man jau po langu sumazejo biggrin.gif O dar kai pagalvoju, kad grindys kelsis ir lubos leisis schmoll.gif Senatvei aisku per didelis, bet iki jos gyventi reikia ax.gif

ps gi sakiau, kad mazesni daryk, nesutikai, tai db nebesuk galvos. Bus svajoniu namas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 14 gegužės 2014 - 20:09