gal kas nelabai seniai daretes namo apdaila, kokios dabar apdailos kainos Siauliuose.
glaistymas, dazymas, plyteliu klijavimas.
QUOTE(Suprem @ 2014 05 14, 22:07)
Su perlo efektu? Vidus staciakampis? Kiek mokejai?
Mums siulo imontuoti ja, tai realiai reikia, kad patogi butu 
O namas sumazes, tikrai
Man jau po langu sumazejo
O dar kai pagalvoju, kad grindys kelsis ir lubos leisis
Senatvei aisku per didelis, bet iki jos gyventi reikia
ps gi sakiau, kad mazesni daryk, nesutikai, tai db nebesuk galvos. Bus svajoniu namas

O namas sumazes, tikrai

ps gi sakiau, kad mazesni daryk, nesutikai, tai db nebesuk galvos. Bus svajoniu namas

Taip, su perlo efektu, vidus staciakampis, Kaldewei Cayono 170* 75 , mokejau 1308.
Kad sumazes- paguodei

Jo sakei

Nors tiek gerai, kas isplanavimas man labai patinka.
Ir senatves nesuplanuosi (triskart ptfiu tpfiu tpfiu)
Papildyta:
QUOTE(mariucha @ 2014 05 14, 22:20)
gal kas nelabai seniai daretes namo apdaila, kokios dabar apdailos kainos Siauliuose.
jei nenusikalbu, apdailininkas juokaudamas sake taip : dabar dirbu 18Lt/kv.m , o noreciau , kad moketu 25 ...
QUOTE(Lūga @ 2014 05 14, 10:37)
Labutis,
iskilo problema
, nesutarem su MB del namo ploto
, gal galetume pasisakyti , koks jusu pasirinktas plotas, bendras, gyvenamas ir kiek asm. Musu 4, ziurejom vakar namo , kuris man visai tiktu, jo bendras plotas beveik 200 m, Mb tai nustero..jam pasirode nerealiai daug. Nors tas namas skaitosi vieno auksto su pusrusiu.(pusrusis irengtas)

iskilo problema

230 bendro ploto, Gyvenamo 180. Esu patenkintas nieko nemazinciau,bet ir nedidinciau.
Papildyta:
QUOTE(mariucha @ 2014 05 14, 20:04)
sildyma realiai vedziojau po viskuom, isskyrus zidini. nes virtuvinius baldus po kazkiek laiko vistiek gali sugalvoti perstumti, o grindinio tai neperdarinesi 

Dekui. Pas mane saa (pusiasalis

QUOTE(biesas66 @ 2014 05 14, 20:52)
230 bendro ploto, Gyvenamo 180. Esu patenkintas nieko nemazinciau,bet ir nedidinciau.
Papildyta:
virtuvej bus ir ten el virykle, tai baldu isdestimas kaip ir nebesikeistu,bet manau vistiek visur vedziosiu ir baigtas kriukis..
Papildyta:

Biesai gal tu zinai kiek realybeje dabar galima moket uz plyteliu klijavima ir kiek uz hidroizoliacijos tepima.
QUOTE(mariucha @ 2014 05 15, 06:52)
Biesai gal tu zinai kiek realybeje dabar galima moket uz plyteliu klijavima ir kiek uz hidroizoliacijos tepima.
Hidroizoliacija voniai? skaisiuok i kvadrata plyteliu. Esu girdejes kad dabar 25-30 litu,bet negaliu garantuoti.. Seip tai hidroizoliacija sutepti nesunku,juostas suklijuot irgi,bet darbas atsakingas,ypatingai jei vonia antram aukste..
Labutis,
labai Aciu
pasisakiusiems , aisku, kad nieko neaisku
labai Aciu

QUOTE(geguzevasaris @ 2014 05 15, 09:35)
Visus variantus svarstom, apziurim

Sveiki. Kokie smagus pas kai kuriu planavimai ir isirenginejimai. Visiems linkiu kuo geresnes vasaros darbams
Mes dar ties projekto derinimu tik, bet nesiskundziu, idomi patirtis. Parodyciau mazdaug ka planuojam, bet nemoku cia ikelt. Gaila, kad nesat susikure fb kokios uzdaros grupes kur but galima norintiems pasidalint realizuotom idejom ar tiesiog norais
gal butu norinciu
Sakykit daug diskutuojat apie plyteles, o kas nors planuojat vonioj grindis medines? Gal kas turit jau, kokie atsiliepimai?

Mes dar ties projekto derinimu tik, bet nesiskundziu, idomi patirtis. Parodyciau mazdaug ka planuojam, bet nemoku cia ikelt. Gaila, kad nesat susikure fb kokios uzdaros grupes kur but galima norintiems pasidalint realizuotom idejom ar tiesiog norais

Sakykit daug diskutuojat apie plyteles, o kas nors planuojat vonioj grindis medines? Gal kas turit jau, kokie atsiliepimai?
QUOTE(Lūga @ 2014 05 15, 11:31)
Labiau bijociau pirkti pastatyta

QUOTE(Suprem @ 2014 05 15, 14:49)
Naujos statybos ir as bijau , nes jei buvo statoma ant pardavimo tai...., bet man visai gal nieko ir seniukas su patirtim

QUOTE(Myliaa @ 2014 05 15, 14:49)
Sveiki. Kokie smagus pas kai kuriu planavimai ir isirenginejimai. Visiems linkiu kuo geresnes vasaros darbams
gal butu norinciu

Mes turim albuma, kuriame dalinames nuotraukomis. FB gal ir gera ideja, sakyciau patrauklesne nei albumas. Lengviau komentuoti, lengviau foto kelti ir tt...

QUOTE(Lūga @ 2014 05 15, 16:24)
Naujos statybos ir as bijau , nes jei buvo statoma ant pardavimo tai...., bet man visai gal nieko ir seniukas su patirtim
, tik daryti rekonstrukcija, apsiltinima....na tiesiog susiuolaikinti 

Na nebent reikalaujantis mazos rekonstrukcijos. Jei sena sugalvotumete perstatineti (pvz kaip mes) tai zinokit islaidos bus daug didesnes nei naujos statybos. Nu bet pas mus ir rekonstrukcija sunku pavadinti, greiciau nauja statyba ant senu pamatu dar juos didinant