Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2014 06 14, 06:45)
Buvau tikras kad kazkas ir pareiks del cheminiu reakciju  lotuliukas.gif
Mantesai,mano visas namas is liktiniu klojiniu i kuriu vidu pylesi betonas,tai man reikejo visu klojiniu vidu plevele iskloti,kad betonas nesugrauztu?  smile.gif Vienu zodziu kvailyste ir samokslo teorija apie tai kaip betonas pulistirola eda smile.gif Girdejau kad aliumine plevele sueda,bet ir tai buvo tik pasvarstymai,niekas niekada nepateike konkreciu faktu. kaip dazniausiai ir buna burti buria,niekuom nepagrysti.
Del betono i tarpus.. gal kas ir daro su tarpais,bet pas mane tarpu nera smile.gif 1-2 mm tarpo as neskaitau tarpu. Plius juk pila pusiau sausa betona. Nors as rezgu minti pilti skysta betona,tik dar neapsisprendziau..

as labiau del dregmes dejau o kad suestu taip pat netikiu beto ir pavyzdi turiu. rostverko deze pas mane is polistirolo ir i ja pylesi skystas betonas tai iki siol tas polistirolas taip prikibes prie prostverko kad atplesti be sansu
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2014 06 14, 07:53)
as labiau del dregmes dejau o kad suestu taip pat netikiu beto ir pavyzdi turiu. rostverko deze pas mane is polistirolo ir i ja pylesi skystas betonas tai iki siol tas polistirolas taip prikibes prie prostverko kad atplesti be sansu

Vat butent,jokiu problemu del pulistirolo kontakto su betonu. O plevele aisku reikalinga,bet virsutine nebutina,plius pas mane sunaudojo 1500 smeigiu,vamzdziu tvirtinimui,tai isivaizduok kas liktu is pleveles..
Atsakyti
Labas niurus savaitgalis sad.gif Bet vistiek...
Kas del grindinio sildymo mazgo... Pas mus plevele irgi apacioje, folines pleveles nera (su santechnikais diskutavom tai sake nei teigiama nei neigiama). Vamzdeliai spec prietaisu prisaudyti prie polistirolo. Tinklo isvis nera nes pylem betona (nepamenu kaip vadinasi) kur iskart su kazkuom (smulkiom metalo dalelem gal biggrin.gif ).
QUOTE(biesas66 @ 2014 06 13, 17:12)
Nekoks vaizdelis butu is dvieju rusiu stalvirsio..  4u.gif

Jooo nekoks - pritariu. Atmeciau ta varianta. Na ka siandien suzinojau galutinai kainas. Stalvirsis lietas iki 12500,- stalvirsis vokiskas iki 1500,- (su darbais frezavimu ir klijavimu). Kainu skirtumas akivaizdus ir ziaurus sad.gif Vistik 95proc kad pasirinksim paprasta stalvirsi. Sakem gal geriau i kelione isvaziuot nei kad i stalvirsi sukist tokius pinigus. Kolkas man labai sunku nes neisivaizduoju kitokio vaizdo, bet manau apsiprasiu. Vistik 10000,- bus galima kitur panaudoti...
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 06 14, 14:22)
Labas niurus savaitgalis sad.gif Bet vistiek...
Kas del grindinio sildymo mazgo... Pas mus plevele irgi apacioje, folines pleveles nera (su santechnikais diskutavom tai sake nei teigiama nei neigiama). Vamzdeliai spec prietaisu prisaudyti prie polistirolo. Tinklo isvis nera nes pylem betona (nepamenu kaip vadinasi) kur iskart su kazkuom (smulkiom metalo dalelem gal biggrin.gif ).

Jooo nekoks - pritariu. Atmeciau ta varianta. Na ka siandien suzinojau galutinai kainas. Stalvirsis lietas iki 12500,- stalvirsis vokiskas iki 1500,- (su darbais frezavimu ir klijavimu). Kainu skirtumas akivaizdus ir ziaurus sad.gif Vistik 95proc kad pasirinksim paprasta stalvirsi. Sakem gal geriau i kelione isvaziuot nei kad i stalvirsi sukist tokius pinigus.  Kolkas man labai sunku nes neisivaizduoju kitokio vaizdo, bet manau apsiprasiu. Vistik 10000,- bus galima kitur panaudoti...

prisipazinsiu,pasvajodavau apie toki stalvirsi kaip prabangos detale,bet dabar jau nebesvajoju smile.gif
Del folijos po betonu tai as gana skeptiskas. Nelabai ji pades kai oro tarpo nera. ,o i betona jum pyle fibra,bet tai nepigus dalykas,todel desiu tinkla. Tik galvoju ar 4 mm storio deti ar 5. turbut desiu 5mm. As kaip visada. konstrukcinem detalem netaupau.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 06 14, 21:12)
prisipazinsiu,pasvajodavau apie toki stalvirsi kaip prabangos detale,bet dabar jau nebesvajoju smile.gif
Del folijos po betonu tai as gana skeptiskas. Nelabai ji pades kai oro tarpo nera. ,o i betona jum pyle fibra,bet tai nepigus dalykas,todel desiu tinkla. Tik galvoju ar 4 mm storio deti ar 5. turbut desiu 5mm. As kaip visada. konstrukcinem detalem netaupau.

Tai va as ir svajojau ir buvau beveik tikra kad geriau brangiau bet geriau ir graziau... nu bet... kai kainu skirtumas 10 kartu... Nusileidziu savo principams ir norams. I 1a wc noriu vienos sienos su mozaika kuri apie 300-350 uz kv kainuoja. Tai kai pagalvoji gal geriau ta 10000 atsilaisvinusiu nuo stalvirsio panaudoti i kitus kambarius ir taip isgauti dar geresni interjero stiliu...

vava kai pasakei tai jo su fibra smile.gif Mums man atrodo grindis su ta masina ne rankiniu budu betonavo. Storio nebepamenu bet irgi negailejom. Pas mus mastysena irgi tokia kad konstrukcijoms taupyti negalima.

Uztenka jau buve meistrai tiek broko pridare vien gipsa sukdami. Dabar meistrui daug daugiau koses reikia, o tai jau pinigai. Ir kodel nesugalvojom tam paciam apdailininkui duoti gipso sukti... Dabar kai kur lubos net nelygios. Aisku plika akimi nesimato, bet kai zinau...

beja priesgaisrines duris Hormann vyras papirko. Dabar lyg kazkokia akcija tai kaina tik 950 uz duris wink.gif Jei kam reikia pasidomekit. Tikrai nebloga kaina kiek zinau. bet tik paciame Hormane, nes Duru centre pazistamas uz 1100 siule, tipo pigiausiai jau wink.gif
Atsakyti
Nežinau ar į temą pataikiau, bet neradau niekur kur atskirai būtų aptarti Šiaulių architektai. Pribrendo reikalas ant sklypo kažką suprojektuoti, gal kas galit koki architektą parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 06 15, 07:34)
beja priesgaisrines duris Hormann vyras papirko. Dabar lyg kazkokia akcija tai kaina tik 950 uz duris wink.gif Jei kam reikia pasidomekit. Tikrai nebloga kaina kiek zinau. bet tik paciame Hormane, nes Duru centre pazistamas uz 1100 siule, tipo pigiausiai jau wink.gif

hmm, idomiai...kad kai as domejausi, tai Ryternos be akcijos apie 900 Lt kainavo EI60... O Hormann,kaip suprantu, T30 kainavo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MonaJ: 16 birželio 2014 - 12:37
QUOTE(MonaJ @ 2014 06 16, 12:36)
hmm, idomiai...kad kai as domejausi, tai Ryternos be akcijos apie 900 Lt kainavo EI60... O Hormann,kaip suprantu, T30 kainavo?

Taip, gerai suprantat... Bet tai Hormann wink.gif Butumem pirke ispaniskas ar italiskas bet jos apie 800... taciau nusprendem prisideti jei skirtumas tik 150lt. Kazkaip visi labiausiai jas rekomendavo (ne pardavejai, o tie kurie susidere jau su tokiu duri isigijimu ir eksploatavimu) wink.gif
Atsakyti
Kas Šiauliuose įstatytų stumdomus kiemo vartus.

Gal kas jau turit tokius. Labai norėčiau apžiūrėt taip sakant iš arčiau. Pakvieksit mane į svečius. Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2014 06 17, 10:52)
Kas Šiauliuose įstatytų stumdomus kiemo vartus.

Gal kas jau turit tokius. Labai norėčiau apžiūrėt taip sakant iš arčiau. Pakvieksit mane į svečius. Ačiū smile.gif

bandradarbis pats susivirino jei tokie idomu sakyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2014 06 17, 11:01)
bandradarbis pats susivirino jei tokie idomu sakyk biggrin.gif

Šiam momentui reikia pamatą išsibetonuot vartams, kad paskui ant jo liptų trinkelės - noriu kad jo nesimatytų. Automatiškai ir laidus kažkokius prasitampyt. Tokios vat "smulkmenos" įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2014 06 17, 13:43)
Šiam momentui reikia pamatą išsibetonuot vartams, kad paskui ant jo liptų trinkelės - noriu kad jo nesimatytų. Automatiškai ir laidus kažkokius prasitampyt. Tokios vat "smulkmenos" įdomu.

As dar neturiu tokiu,bet derinsiu su ravarta,nes is ju garazo vartus emiau,tai reikes lauzti kad uz gera kaina padarytu ir stumdomus kiemo.
Atsakyti