Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(JEma @ 2014 06 12, 10:48)
Jeigu sutikimai yra tai gali ir nebuti atstumu,

Jo...centras g.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 06 12, 10:52)
Zinoma jei as pasirasau kad kaimynas statytu salia mano sklypo ribos didziaja kinu siena,tai ji ir stoves..

kai rase sutikimus, projekte buvo parasyta, kad namas stoves vietoje senojo, o atsidure uz senojo mirksiukas.gif
grynai mano asmenine nuomone- isispraude tarp varganu nameliuku, nei vaizdo , nei erdves, kitoje gatves puseje- daugiabutis...
Nebent paskui pasiulys supirkti is kaimynu

Kits klausimas- darbu kainos:
Nuo kiek iki kiek stoglangio idejimas ?
Nuo kiek iki kiek kv.m. moliniu cerpiu dengimas ?
Mes jau turim ir stoga ir stoglangius, pries sumokant uz darba reikia suzinot ar salyginai ne perdaug uzsiprase biggrin.gif Nes kyla itarimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geguzevasaris: 12 birželio 2014 - 10:29
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 06 12, 10:29)
Jo...centras g.gif

kai rase sutikimus, projekte buvo parasyta, kad namas  stoves vietoje senojo, o atsidure uz senojo mirksiukas.gif
grynai mano asmenine nuomone- isispraude tarp varganu nameliuku, nei vaizdo , nei erdves, kitoje gatves puseje- daugiabutis...
Nebent paskui pasiulys supirkti is  kaimynu

Kits klausimas- darbu kainos:
Nuo kiek iki kiek  stoglangio idejimas ?
Nuo kiek iki kiek kv.m. moliniu cerpiu dengimas ?
Mes jau turim ir stoga ir stoglangius, pries sumokant uz darba reikia suzinot ar salyginai ne perdaug uzsiprase biggrin.gif Nes kyla itarimas...

O kurioje cia vietoje ta isdyges namas? Siaip jei pasirase sutikimus kad bus ant seno pamato tai taip ir turejo buti - nepriduos. O jei pasirasinejo neziuredami ant ko pasirase (daznai pas lietuvius taip buna). Kaip pvz dave projekta ir sako cia bus vietoj seno namo... tai tada raganosis doh.gif blink.gif nenoreciau tokios sienos salia savo sklypo...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 06 12, 09:31)
Ziaurus vaizdas.. doh.gif
Papildyta:
Darbas visalaika turi buti kruopstus smile.gif

cia plyteles sesiakampes (nuo kvadratines 2 kampai nupjauti) i tas nuopjovas dar dekorai desis tai todel ir rasau kruopstus, pats neapsiimu.
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 06 12, 12:48)
O kurioje cia vietoje ta isdyges namas?

Klevu g.
mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(litunas @ 2014 06 12, 13:49)
cia plyteles sesiakampes (nuo kvadratines 2 kampai nupjauti) i tas nuopjovas dar dekorai desis tai todel ir rasau kruopstus, pats neapsiimu.

Jo,darbas reikalaujantis papildomo kruopstumo. Siektiek.
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 06 12, 09:40)
Musu kaimynu pastatai irgi ant sklypo ribos (na cia centre matyt nuo senoves taip buvždavo). Tai pvz vieno kaimyno garazas mane biski erzina nes jau musu sklypas tame taske yra zemiau o dar garazas tai gaunasi praktiskai 2a namo siena. Aisku seseli meta. ten bus vaiku zaidimu aikstele. Tai tik tiek gerai kad pietine puse tai seselis per pati vidurdieni kai didziausi karsciai, o jau vakarop ten saulyte atsiranda. Tai labai nepykstu, nes bent jau vaikai saules smugio negaus biggrin.gif

Pas mus tas pats, kaimynu garazas ant sklypo ribos, irgi pietine puse. Jus dziaugiates kad saules negausit, o as tai visai nesidziaugiu, nes toje vietoje istisai seselis, samanos, zole neauga.. pastatem batuta..
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2014 06 12, 20:20)
Pas mus tas pats, kaimynu garazas ant sklypo ribos, irgi pietine puse. Jus dziaugiates kad saules negausit, o as tai visai nesidziaugiu, nes toje vietoje istisai seselis, samanos, zole neauga.. pastatem batuta..

Na kaip minejau mane erzina... tik ieskau teigiamu dalyku smile.gif As irgi ten batuta planuoju. Anksciau toje vietoje pirtele musu stovejo. O zolyte gtai jo samanodavo toje vietoje. Bet mano svajone vaiku zaidimo zonoje ta minksta danga kloti kur buna prie naujos statybos namu zaidimu aikstelese, tik idomu kokios kainos g.gif
Papildyta:
Va mano svajone vaiku kampui. Tik aisku supynes ne po 15000 biggrin.gif Labai noriu tokios dangos. Ir taip spalvotai, gal kas esat susidure su kainomis? Kaip ta danga tiksliai vadinasi? Pagooglinciau smile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki.ka jus i tai,kad saramoms armaturos risti nebutina.tiesiog sumesti horizantaliai strypus ir viskas?keistoka pasidare isgirdus.. doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2014 06 13, 10:42)
Sveiki.ka jus i tai,kad saramoms armaturos risti nebutina.tiesiog sumesti horizantaliai strypus ir viskas?keistoka pasidare isgirdus.. doh.gif  schmoll.gif

sarama saramai nelygu..
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 06 13, 07:27)
Va mano svajone vaiku kampui. Tik aisku supynes ne po 15000 biggrin.gif Labai noriu tokios dangos. Ir taip spalvotai, gal kas esat susidure su kainomis? Kaip ta danga tiksliai vadinasi? Pagooglinciau smile.gif

Čia daroma iš gumos atliekų, Šiauliuose tuo užsiima Metaloidas, kainų nežinau, bet mačiau kad jie daro gumines plyteles aikštelėms ir gumos granules 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 06 13, 08:27)
Na kaip minejau mane erzina... tik ieskau teigiamu dalyku smile.gif As irgi ten batuta planuoju. Anksciau toje vietoje pirtele musu stovejo. O zolyte gtai jo samanodavo toje vietoje. Bet mano svajone vaiku zaidimo zonoje ta minksta danga kloti kur buna prie naujos statybos namu zaidimu aikstelese, tik idomu kokios kainos  g.gif
Papildyta:

user posted image

Nepigus malonumas..

Cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 13 birželio 2014 - 11:16
QUOTE(JEma @ 2014 06 09, 14:55)
Visu pirma vaizdas. nera jokiu siuliu, sudurimu. Viskas isliejama wink.gif Antra niekad neatsilupines net sudrekes smile.gif Jei ir pasibraizys bus galima perslifuoti ir vel kaip naujas. Prieziuros reikia... Kaina kokius 4 kart didesne panasu uz paprasta vokiska stalvirsi. Siaip galit www paieskoti lieto akmens stalvirsiai. Ju irgi visokiu buna. Net antibakteriniu smile.gif

Na kas del vaizdo, tai nesigincysiu... skonio reikalas... Man irgi grazu, bet MB, pavyzdziui, visai nepatinka unsure.gif Del atsilupinejimo.... nu ka as zinau.... kiek turejau stalvirsiu- nei vienas nera atsilupes! O kaina, tai jauciu, zymiai didesne, nei 4 kartai, bet ar tas grozis tiek kartu didesnis, kaip kaina? g.gif
Papildyta:
QUOTE(aulina @ 2014 06 09, 15:42)
šiuo metu užsiimtu tuo reikalu, darbelis toks, kad užjaučiu  4u.gif

Pabaigem pagaliau ta katorgiska darba ir dabar kaifuoju ziuredama, kaip lyja ant mano sekliukiu! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 06 10, 08:32)
Imeciau jau virtuves apie kuria svajoju foto smile.gif

Na spalviskai, tai virtuve beveik vienoda, kaip ir maniske... labai grazi, kitaip sakant... biggrin.gif ax.gif O virs kriaukles spinteliu nebus?
Atsakyti