Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2014 06 29, 23:20)
Aparici turi visokiu firmu plyteliu,tad Aparici pavadinimas ne rodiklis..

Vyras paklause tos moters kokios firmos plyteles, ta pakele antakius ir sako - taigi Aparici biggrin.gif Isklausiau kad ispaniskos ir veza 3 savaites, daugiau jokios info..
Atsakyti
Gal kas daretes medine terasa, galit meistriuka parekomenduoti?
Atsakyti
Laba laba visiems, kaip cia pas jus lietinga doh.gif Visa savaite prabuvom Nidoje - jokio lietucio.
Na ka grizom i realybe tad laikas ir i statybas smile.gif Kiek zinau jau didysis holas isdazytas. Pasirinkom lyg ir Sadolin matinius auksciausios klases dazus jam tai meistras sake jus del to matiskumo kelis kart permokat doh.gif Vyras man jau pizdulei nurase... bet norim matiniu ir kad puikiai valytusi, visgi visur balta spalva bigsmile.gif

QUOTE(dairina @ 2014 06 24, 16:53)
Daugiau info  mirksiukas.gif  Is kur perkat, kiek nuolaidos pritaikys ir koks kvadratu skaicius?

Perkam is to paties Quic step NIC'e. Kainos visur vienodos smile.gif O jie oficialus atstovai tai viska paprasciausia derinti t.y. ne tik kaina bet ir visus reikiamus priedus.

QUOTE(Suprem @ 2014 06 25, 17:27)
Buvau šian, išsirinkto laminato kaina 95 lt/m2, perkant 70-110 m/2 kaina 85 lt/m2, virš 110 m2 - 80,50 lt/m2 smile.gif

Mes greičiausiai irgi ten imsim, nebent dizainerei labai labai netiks wink.gif

Gėris tas NIC'as, radau ir plyteles, ir kriauklę virtuvei, ir dekorą židiniui biggrin.gif Tik va durų tai gražių nerasta....

Koki issirinkot???

Ir mums apie tokia kaina kalbejo (tiksliu skaiciu dar nepamenu nes tik zodziu snektelejom). Kiek girdejau is kitu pardaveju (informacija sava ir tiksli) tai ant quick stepo ziauriai mazi antkainiai tad dideliu nuolaidu tiketis neverta sad.gif Idomu kokia didziausia nuolaida kasnors esat gave quic stepui???

Biesai gal jau duris turi? Mes dar neuzsakem galutinai. Eisiu ryt uzsakyma padaryt. Vis del spalvu metemes. Beja kokios griovelius (ta isfrezavima) emei? idomu kuris arciausiai tiesios (panasiausias i garazo vartu)? Dizaineris sako, va cia ir vienas is svarbesniu skirtumu mediniu duru ir ne... medines isfrezuotu identiskai garazo vartu grioveliams...

Papildyta:
O plyteles i vonios kambarius tai praktiskai issirinkom eilines kuriu yra pirkti ir Iris, ir Arsenale ir Jupojoj... Tai kur kaina bus geriausia ten ir imsim smile.gif Siandien tureciau is dizainerio gauti vizulkas ir pabraizymus kuris dydis plyteliu geriau ziurisi (nes issirinkom mazesniu ir didesniu matmenu). Tai sake padelios ir matysim kuriu maziau nusipjaustytu ir tt.
Atsakyti
Sveiki matau, kad svarstote apie garazu vartus.
Noreciau pasiteirauti, gal kur patartumet kreiptis kur palankiausios kainos? 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Kiek gaunasi kvadratas dazu? Mes ir rinksimes silko matiskumo ar kaip ten, idomu kaina g.gif

Laminata mes ziurime balinto azuolo, link blizgaus einam, tik va galvoju, kad pedukai pirstukai lab matysis g.gif Tai gal matini.. Jus koki?

Dabar svarbiausia virtuvini uzsakyti ir 1 a WC plyteles pasirinkti. Nezinau kur jus matot Irise mazas kainas, mano visos ziuretos 100 lt ir daugiau, Aparici 89 lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 06 30, 09:44)
Vyras paklause tos moters kokios firmos plyteles, ta pakele antakius ir sako - taigi Aparici biggrin.gif Isklausiau kad ispaniskos ir veza 3 savaites, daugiau jokios info..

Seip yra ir aparici firmos plyteles,bet aparici salone ten visokiu firmu yra. Tos pacios firmos turi skirtingas kolekcijas,kuriu fakturos nevienodos ir atuomatiskai nevienodai valysis,prisiziures.n Tad klausimas kaip tokios firmos plyteles valosi,nera tikslus ir i jy pelabai atsakysi. Geriausiai valosi poliruotos plyteles,taippat glazuruotos. Grubletos plyteles labiau uzsinesa,o labiausiai uzsinesa matines..
Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 06 30, 14:31)
Laba laba visiems, kaip cia pas jus lietinga  doh.gif  Visa savaite prabuvom Nidoje - jokio lietucio.
Na ka grizom i realybe tad laikas ir i statybas smile.gif Kiek zinau jau didysis holas isdazytas. Pasirinkom lyg ir Sadolin matinius auksciausios klases dazus jam tai meistras sake jus del to matiskumo kelis kart permokat  doh.gif Vyras man jau pizdulei nurase... bet norim matiniu ir kad puikiai valytusi, visgi visur balta spalva  bigsmile.gif
Perkam is to paties Quic step NIC'e. Kainos visur vienodos smile.gif O jie oficialus atstovai tai viska paprasciausia derinti t.y. ne tik kaina bet ir visus reikiamus priedus.
Koki issirinkot???

Ir mums apie tokia kaina kalbejo (tiksliu skaiciu dar nepamenu nes tik zodziu snektelejom). Kiek girdejau is kitu pardaveju (informacija sava ir tiksli) tai ant quick stepo ziauriai mazi antkainiai tad dideliu nuolaidu tiketis neverta sad.gif Idomu kokia didziausia nuolaida kasnors esat gave quic stepui???

Biesai gal jau duris turi? Mes dar neuzsakem galutinai. Eisiu ryt uzsakyma padaryt. Vis del spalvu metemes. Beja kokios griovelius (ta isfrezavima) emei? idomu kuris arciausiai tiesios (panasiausias i garazo vartu)? Dizaineris sako, va cia ir vienas is svarbesniu skirtumu mediniu duru ir ne... medines isfrezuotu identiskai garazo vartu grioveliams...

Papildyta:
O plyteles i vonios kambarius tai praktiskai issirinkom eilines kuriu yra pirkti ir Iris, ir Arsenale ir Jupojoj... Tai kur kaina bus geriausia ten ir imsim smile.gif Siandien tureciau is dizainerio gauti vizulkas ir pabraizymus kuris dydis plyteliu geriau ziurisi (nes issirinkom mazesniu ir didesniu matmenu). Tai sake padelios ir matysim kuriu maziau nusipjaustytu ir tt.

Labas. Duris sakiau kad man butu uz keturiu savaiciu. Anksciau nereikia smile.gif Grioveliai tai manau bus standartiniai kaip kad pas juos ant duru pavyzdziuose. Man gerai,as neturiu dizaineres,tai indentiskumo nereikia smile.gif Zinau tik tiek,kad tokie dalykai perdaug sureiksminami,o veliau jie pamirstami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo biesas66: 30 birželio 2014 - 19:45
Tai mes jai rodeme konkrecias plyteles, bet kai pasako, kad mes jau 10 m dirbam, vadinasi geros... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(S.B @ 2014 06 30, 19:46)
Sveiki matau, kad svarstote apie garazu vartus.
Noreciau pasiteirauti, gal kur patartumet kreiptis kur palankiausios kainos? 4u.gif  smile.gif

mes isidejom Horman, kaina vyras biskiuka nuderejo g.gif Man grazus tie vartai biggrin.gif
QUOTE(Suprem @ 2014 06 30, 21:15)

Laminata mes ziurime balinto azuolo, link blizgaus einam, tik va galvoju, kad pedukai pirstukai lab matysis g.gif Tai gal matini.. Jus koki?

as sakyciau tik ne blizgu schmoll.gif pati basomis praeisi, liks pedos
tai jus i sviesias spalvas linkstat? kokie baldai bus?
QUOTE(biesas66 @ 2014 06 30, 21:32)

Labas. Duris sakiau kad man butu uz keturiu savaiciu. Anksciau nereikia smile.gif Grioveliai tai manau bus standartiniai kaip kad pas juos  ant duru pavyzdziuose. Man gerai,as neturiu dizaineres,tai indentiskumo nereikia smile.gif Zinau tik tiek,kad tokie dalykai perdaug sureiksminami,o veliau jie pamirstami.

Mes jau turim Asmodo duris, frezavimu isvis nedarem, salia neasfaltuotas kelias , apsines dulkem ir tiek, pagalvojom g.gif Su garazo vartais nederinom, abu rudi ir tiek. Tiesa, durys truputi tamsesnes negu vartai, bet plauku nesiraunu, susigyvensim, stogas irgi tamsiai rudas.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 06 30, 21:06)
mes isidejom Horman, kaina vyras biskiuka nuderejo g.gif Man  grazus tie vartai biggrin.gif
Mes jau turim Asmodo duris, frezavimu isvis nedarem, salia neasfaltuotas kelias , apsines dulkem ir tiek, pagalvojom  g.gif Su garazo vartais nederinom, abu rudi ir tiek. Tiesa, durys truputi tamsesnes negu vartai, bet plauku nesiraunu, susigyvensim, stogas irgi tamsiai rudas.

Man atrodo mano duru ir vartu spalva taippat indentiskai nesutaps.. Nesuku galvos.. Manau neimanoma metalo spalvos suderinti su medzio dazu spalva. Net kai RAL atitinka,nukrypimu vistiek buna..
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 06 30, 21:06)

Šviesu šviesu pas mus bus smile.gif Su šokoladiniais akcentais smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, siandien namuko diena tai tuoj i trasa varysiu smile.gif
QUOTE(Suprem @ 2014 06 30, 19:15)
Kiek gaunasi kvadratas dazu? Mes ir rinksimes silko matiskumo ar kaip ten, idomu kaina g.gif

Zinok nezinau, galesiu paklausti. Silko matiniu yra daug pigiau nei Sadolin wink.gif Lyg meistras apie 7 klase minejo. Bet mes nusprendem kad reikia visai matiniu...

QUOTE(Suprem @ 2014 07 01, 06:46)
Šviesu šviesu pas mus bus smile.gif Su šokoladiniais akcentais smile.gif

Pas mus irgi wink.gif Mes issirinkom Largo 1661 lygtais tokios irgi kaip balintos bet siltesnio atspalvio, ne visiskai pilkos wink.gif

Siandien uzsakinesiu virtuves baldus. Dabar pusryciauju ir mastau... gal kur bus siuksliu kibiras patogiau stalcius specialus, o ne spintele? g.gif Dar pvz su atsidarymu nuo paspaudimo. Kartais taip nesinori purvinti rankeneliu kai gamini maista ir reikia kazka ismesti g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Na mes iki dažų dar nepriėjom biggrin.gif Bus matyt ax.gif

Į virtuvę dėsim stalčių turbūt su 2 šiukšlinėm, nepatogu man spintelė schmoll.gif O atspaudžiamų schmoll.gif Vienas dalykas - kol atsidaro biggrin.gif Be to genda, o ten bus dažnai naudojama vieta ax.gif Kur darot baldus?
Atsakyti