Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(geguzevasaris @ 2014 07 01, 21:01)
Esu nusiziurejus vienas is Tubadzin kolekcijos.

Rudas?

Mes ir galvojom, kad dizainerė davo užmokestį sutaupys mums laiko ir medžiagų sąskaita... Deja deja...
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 07 01, 22:29)
Rudas?

nebutinai biggrin.gif
tiesiog patinka faktura user posted image

maciau ir grazesniu , ir brangesniu, bet si, kiek ziuriu, man vis tebemiela

idomu, ar si nera dulkiu kaupike? user posted image, nes maciau spalvota varianta, man patiko g.gif

Papildyta:
QUOTE(Suprem @ 2014 07 01, 22:29)
Rudas?

Mes ir galvojom, kad dizainerė davo užmokestį sutaupys mums laiko ir medžiagų sąskaita... Deja deja...

Ar matei, kad Houzz yra yuor ideabooks mirksiukas.gif Labai patogu, paskui gali vyrui parodyt, ka planuoji , ko noretum ar pan.
Atsakyti
Dar tik pradedu ten landžioti smile.gif

Man atrodo, kad antrų priežiūra per sudėtinga man būtų biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

geguzevasaris, o cia visa vonios kambari tokiomis norit isdeti ar tik kazkoki akcenta? Man antros grazesnes, bet ir vienas ir ypac antras matau tik kaip akcenta, o ne visas sienas ax.gif Antros nesa i mozaika tik kitokia smile.gif

Fainas puslapiukas wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 07 02, 09:41)
Labas rytas,

geguzevasaris, o cia visa vonios kambari tokiomis norit isdeti ar tik kazkoki akcenta? Man antros grazesnes, bet ir vienas ir ypac antras matau tik kaip akcenta, o ne visas sienas  ax.gif Antros nesa i mozaika tik kitokia smile.gif

Fainas puslapiukas wink.gif  4u.gif

Labas rytas, tik akcentus, zinoma mirksiukas.gif
Papildyta:
paskutiniu metu zaviuosi ivairiom fakturom, bet zinau, kad cia reikia labai atsargiai, kad neatrodytu kaip tarybiniu laiku kulturos namu sales dekoras biggrin.gif
jei neziuret spalvos, pvz., cia user posted image
Atsakyti
Na jo su fakturom atsargiai ne tik del vaizdo bet ir pamastyk ar greitai neatsibos wink.gif As gal nerizikuociau, nebent isties kazkas labai originalaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 07 02, 11:17)
Na jo su fakturom atsargiai ne tik del vaizdo bet ir pamastyk ar greitai neatsibos wink.gif As gal nerizikuociau, nebent isties kazkas labai originalaus  g.gif

Tai va ir bandau 9 kartus pamatuot ir tik 10-a kirpt biggrin.gif Iki vidaus apdailos dar daug grazaus laiko praeis ...

Ziuriu IRISE apetita keliancios nuolaidos g.gif , kazin ka tai reiskia, gal cia tik likuciai? Pvz., 90% nuolaida g.gif
Papildyta:
Ai, matau: Pristatymas- Isparduota irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 07 01, 21:51)
maciau ir grazesniu , ir brangesniu, bet si, kiek ziuriu, man vis tebemiela

idomu, ar si nera dulkiu kaupike? user posted image, nes maciau spalvota varianta, man patiko g.gif

kur matete ir kokia kaina? i virtuve visai tiktu..
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 07 02, 09:45)

Na manau virtuveje reiktu rinktis kur maziau prieziuros reikalauja, kad kuo maziau grioveliu butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 07 02, 10:53)
Na manau virtuveje reiktu rinktis kur maziau prieziuros reikalauja, kad kuo maziau grioveliu butu  g.gif

isvertus is rusu kalbos - "skoniui ir spalvai patarimo nebuna" wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 07 02, 11:45)

jei nemeluoju g.gif , gal cia Tubadzin, bet Irise tikrai maciau gyvai mirksiukas.gif , kadangi ten buvo ivairiu, kainos nuo iki begalybes , neisidemejau

Papildyta:
QUOTE(JEma @ 2014 07 02, 11:53)
Na manau virtuveje reiktu rinktis kur maziau prieziuros reikalauja, kad kuo maziau grioveliu butu  g.gif

Sakykim, jei virtuve daugiau del grozio, muliazas, kodel gi ne biggrin.gif , juokauju, zinoma... Mano pazistama virtuveje naudojo vieninteli prietaisa- arbatinuka, daugiau nieko, tai ten visada budavo ideali svara.
Pvz., as daug gaminu, vasaros gerybes konservuoju, man reiktu praktiskos virtuves. Bet grioveliai man grazu- ale nepraktiska...
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2014 07 02, 10:40)
isvertus is rusu kalbos - "skoniui ir spalvai patarimo nebuna" wink.gif

Na ne del spalvos, o del grioveliu sakau kad gal nepraktiska virtuveje. Man daug dalyku grazu, taciau daug ir dizainerio pasiulymu atmeciau, nes noriu praktisku namu, o ne zurnalui skirtu wink.gif

Atsakyti