Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

mano laiptininkas Martynas is Joniskio, dare medine dali,nes metalini krokodila jau seniau padare Andrius tas kur nuoroda duota auksciau. kas ateina sako grazus laiptai.
Atsakyti

QUOTE(Giedra_36 @ 2014 07 03, 11:34)
Gliu tik pasidalinti savo patirtimi...
Man daro laiptus Andrius Karčmarinas (tel. 8 673 45332)
http://www.metalogam...metalo-gaminiai

QUOTE(airise @ 2014 07 03, 15:13)
mano laiptininkas Martynas is Joniskio, dare medine dali,nes metalini krokodila jau seniau padare Andrius tas kur nuoroda duota auksciau. kas ateina sako grazus laiptai.

Aciu, turesiu omeny mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2014 07 03, 12:54)
Na as irgi taip supratau wink.gif mes jau uzsisakem 40cm ilgio :)judam judam tik dabar vyras koja susilauze tai tevams perleidon saramu malonumus pilti ir ziedus smile.gif taip planuojam siais metais ir siferi dar susideti.o kaip jums einasi,turbut taipogi vietoje nestovit?

Dedamos jau gegnes stogui rolleyes.gif Reiks jau pleveles pradeti ieskoti (kur kaina geriausia) siferio taip pat..... doh.gif ,
O didziausias galvos skausmas-kaminas. Kolkas nenusprendeme,koki deti......
tikras galvos skausmas.... doh.gif Reiks info dar pasirinkti kaminu temoje biggrin.gif
O siaip tai-judam,mazais zingsneliais,bet judam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedra_36 @ 2014 07 03, 10:34)
Gliu tik pasidalinti savo patirtimi...
Man daro laiptus Andrius Karčmarinas (tel. 8 673 45332)
http://www.metalogam...metalo-gaminiai

Dar nebaigti darbai, bet dirba atsakingai... Tiek, kad aš labai norėjau betoninių su medinėmis pakopomis - kas yra pakankamai brangu ir daug metalo darbų...

Tas brangu,kokia pinigine israiska butu?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 03, 21:28)
Tas brangu,kokia pinigine israiska butu?

na kiekvioenam tas brangu, žinoma, skirtingas...
man už laiptus 10000 jau solidi suma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2014 07 03, 20:56)
Dedamos jau gegnes  stogui rolleyes.gif  Reiks jau pleveles pradeti ieskoti (kur kaina geriausia) siferio taip pat..... doh.gif  ,
O didziausias galvos skausmas-kaminas. Kolkas nenusprendeme,koki deti......
tikras galvos skausmas.... doh.gif  Reiks info dar pasirinkti kaminu temoje  biggrin.gif
O siaip tai-judam,mazais zingsneliais,bet judam  thumbup.gif

Mes katilui tai shiedel imsim o del zidinio dar nenusprendem bet galvojame kad uzteks gal kokio pigesnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santropez @ 2014 07 03, 23:42)
Mes katilui tai shiedel imsim o del zidinio dar nenusprendem bet  galvojame kad uzteks gal kokio pigesnio smile.gif

As zidiniui ir pirciai emiau vienasluoksni kamina. Temperatura tapacia islaiko,garantija taippat 30 metu. Katilui aiksu rinkciausi schiedel.
Papildyta:
QUOTE(Giedra_36 @ 2014 07 03, 22:26)
na kiekvioenam tas brangu, žinoma, skirtingas...
man už laiptus 10000 jau solidi suma doh.gif

Jei laikantis karkasas padarytas is betono (tas lenktas stuburas) tai kaina normali,o medinukus ir uz 7000 imanoma rasti.
Atsakyti
O gal galit parasyt kur kas daretes elektros ivada.lesto jau baigia pastatyti dezute..tai nelabai isivaizduojam sekancio etapo,kad butu elektra.vistiek mansu priduodant bus svarbus visi popieriukai
Atsakyti
Labas rytas, siandien man bus laisvadienis nuo statybu smile.gif Nors gal iki NIC reiktu nuvaziuoti ir grindis uzsakyti...

Namuke jau isdazytas holas, idetos priesgaisrines durys. Siandien gartraukiui skyle bandys ismusti (ech atsakingas darbas, nors atrodo priesingai).

QUOTE(Suprem @ 2014 07 02, 19:23)
Papasakokit, man bais aktualu siuo metu 4u.gif

Na ka cia pasakoti biggrin.gif Kai salia pamatai lenkiska plokste ir gera vokiska nebesinori lenkiskos del dvieju priezasciu. Pirma vaizdas. Lenkiska plokste tokia... nu kaip mes sakom lyg plevele aptraukta, o vokiska atrodo nedaug skiriasi nuo naturalaus medzio. Fakturos visai kitos. Antra teplumas. Lenkiskos plokstele paciupineji ir matai kad lieka pirstu atspaudai (na ne ryskus kokie, bet vis), vokiska ciupineji ir nesimato nieko. Ta kuria dabar issirinkom tai laaabai grazi, tokia dvelkianti kokybe wub.gif

QUOTE(Suprem @ 2014 07 03, 07:07)
Pas mane nuolatinė dilema - ko aš noriu, yra gražu, bet nepraktiška  doh.gif

Cia ne pas tave, o pas visus wink.gif Kaip jau minejau dauhžg minciu dizainerio atvžmeciau nes noriu praktiskumo, noriu, kad kuo maziau dirbt reiktu ir kuo daugiau laiko galeciau leisti su seima laisvalaikiui. Ir dabar i tambura issirinkom tamsias tamsias antracitines plyteles. Meistras sako gerai pagalvok, nes bus ziauriai nepraktiska - matysis visas purvas. Tai pradejau sneketi su dizaineriu ir jis pasake, kad beveik visada stilius ir grozis prasilenkia su praktiskumu. Na stilinga ir grazu gali buti, bet nebebuna tam tikro efekto kuri norima sukurti... Tad sake mastyk ir rinkis, ko labiau nori smile.gif
Papildyta:
Beja laiptus mes daromes LAIPTVIJA.
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 07 03, 10:48)
Bet vyrai to nesupranta biggrin.gif

Man va kas naktimis sapnuojasi, ne viskas, bet didžioji dauguma biggrin.gif

Špokas

Olala sapnuoji Penkiasdesimt Pilku Atspalviu? bigsmile.gif Isdykele...
biggrin.gif Juokauju, zinoma.

santropez, sekanti etapa geriausiai suzinosit paciame Lesto mirksiukas.gif Mes ta etapa praejom, bet uzsimirsom smile.gif , nesinori klaidint apytiksliais patarimais. Tik galiu pasakyt kokia klaida mes padarem- pasiemem 2 tarifu skaitliuka statyboms, o juk pagrindiniai musu darbai ne savaitgaliais. Tarifo plana galima keisti viena karta per metus. Mums saukstai po pietu, dabar tik nuo sausio galesim keist, bet kazi ar bebus prasme , nes kita vasara svajojam apsigyvent g.gif
Atsakyti
Ziuriu tam Spoke irgi laiptai su stikliniais tureklais... Nu kaip man grazu. Bet su vaikais jauciu baisiai baisiai nepraktiska sad.gif
Atsakyti
Kokias trinkeles renkates kiemui? Norim is priekio susideti trinkeles, nes nuolydis i namo puse tai kol nera trapu lietaus vandens sugerimui tai rusys dregnas vis... Vyras sake turim butinai dabar ta puse susitvarkyti sad.gif
Atsakyti