Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

tada daryciau per 2 eiles _ t y 60cm

QUOTE(santropez @ 2014 07 02, 14:13)
Turejau galvoje ziedas u formos blokelyje smile.gif

Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 02, 21:59)
Ooo,veterane . Kimbat i antra auksta ?  Grindiniui sildymui galite naudoti tokias plokstes ir viskas,nebereikes sukti galvos apie alternatyvas.

Tiesa reiketu ieskoti analogu nes Huntonit gaminiai brangus.
ax.gif 4u.gif
pirmam jau seniai gyvenam, prisidavem nama ir pradejom antra auksta daryti, sienas pasistatem, elektra ir vedinima issivedziojom, liko grindys ir santechnika, galvojam kazka tokio http://www.idejasild...a_sausuoju_budu. Aisku radiatoriai gaunasi pigiau schmoll.gif Kaip jums statybos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2014 07 02, 21:25)
ax.gif  4u.gif
pirmam jau seniai gyvenam, prisidavem nama ir pradejom antra auksta daryti, sienas pasistatem, elektra ir vedinima issivedziojom, liko grindys ir santechnika, galvojam kazka tokio http://www.idejasild...a_sausuoju_budu. Aisku radiatoriai gaunasi pigiau  schmoll.gif Kaip jums statybos?  smile.gif

Letai,bet uztikrintai judu i prieki. Jusu pateiktoje nuorodoje,vamzdziam vedzioti pagrindas is XPS arba eps (nesigilinau) Man nematiktu toks varijantas del galimu issikraipymu. As kur pateikiau Yra drozliu plokste. Patikima ir stabilu. Bet principas ir cia ir cia taspats.
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 07 02, 11:55)
Bet grioveliai man grazu-  ale nepraktiska...

Pas mane nuolatinė dilema - ko aš noriu, yra gražu, bet nepraktiška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 07 03, 08:07)
Pas mane nuolatinė dilema - ko aš noriu, yra gražu, bet nepraktiška  doh.gif

Grozis reikalauja auku. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2014 07 03, 09:07)
Pas mane nuolatinė dilema - ko aš noriu, yra gražu, bet nepraktiška  doh.gif

QUOTE(biesas66 @ 2014 07 03, 09:10)
Grozis  reikalauja auku. biggrin.gif

Galima ir be auku biggrin.gif Kai kas nors labai kyriai patinka, bet netinka, reikia taip ilgai ziuret/svarstyt, kol atbuksi ir pasidarys atvirkstine reakcija lotuliukas.gif

kas kokios patirties turite su laiptininkais?
Buvau bieso rekomenduotame Medzio stiliuje, ten uzsiprasiau kaip ju tinklapy parodyta 'jusu namo vizualizacija' , palikau matmenis, sutarem kaip ir ka, palikau el.pasta, bet nieko jie man neatsiunte, antra savaite prabego g.gif
Paskui nuvykom i tokia firma, kur pati gyvenime nerasciau g.gif , Serbentu gatveje, sukantis i priesinga, nei turgus puse, yra toks angaras su baldais, kirpykla- salonas ir laptu firma. Ju dirbtuves yra Baciunu g., netoli lenteles su uzrasu :duju pilst.stotis. Tai zodziu, ten jie gamina laiptus, duris , palanges . Pasirode visai neblogai. Dabar lauksim ju pasiulymo.
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 07 02, 20:59)
tada daryciau per 2 eiles _ t y 60cm

Kaip per dvi eiles???? g.gif Dedi U formos 20cm blokeli(jei klystu-pataisykite-U formos blokelio isemimo matmuo-12cm?),i ji istatai ankeri,uzpili betonu.Ankeri palieki 20cm iskilusi is blokelio,kad uzmaut 15-kini murlota.
Taip iseina,kad ankeris turi buti 35/40cm ilgio.
Santropez-jus jau link murlotu judate? Saunuoliai thumbup.gif Siais metais stogo "kepure" planuose yra?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 07 03, 08:10)
Grozis  reikalauja auku. biggrin.gif

Bet vyrai to nesupranta biggrin.gif

Man atvirkštinis variantas netinka, nes patinka kiek bežiūriu biggrin.gif

Dėl laiptų MV skambinkit, jis gi pats kažkada juos gamino, žino daug smile.gif Aišku sau tai negamins, pas kažką užsakė biggrin.gif
Papildyta:
Man va kas naktimis sapnuojasi, ne viskas, bet didžioji dauguma biggrin.gif

Špokas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 03 liepos 2014 - 08:46
QUOTE(Suprem @ 2014 07 03, 09:48)
Bet vyrai to nesupranta biggrin.gif

Man atvirkštinis variantas netinka, nes patinka kiek bežiūriu biggrin.gif

Dėl laiptų MV skambinkit, jis gi pats kažkada juos gamino, žino daug smile.gif Aišku sau tai negamins, pas kažką užsakė biggrin.gif
Papildyta:
Man va kas naktimis sapnuojasi, ne viskas, bet didžioji dauguma biggrin.gif

Špokas

Joooooooo blink.gif Grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 07 03, 08:44)
kas kokios patirties turite su laiptininkais?

Gliu tik pasidalinti savo patirtimi...
Man daro laiptus Andrius Karčmarinas (tel. 8 673 45332)
http://www.metalogam...metalo-gaminiai

Dar nebaigti darbai, bet dirba atsakingai... Tiek, kad aš labai norėjau betoninių su medinėmis pakopomis - kas yra pakankamai brangu ir daug metalo darbų...
Atsakyti
QUOTE(Oksana79 @ 2014 07 03, 09:46)
Kaip per dvi eiles????  g.gif  Dedi U formos 20cm  blokeli(jei klystu-pataisykite-U formos blokelio isemimo matmuo-12cm?),i ji istatai ankeri,uzpili betonu.Ankeri palieki 20cm iskilusi is blokelio,kad uzmaut 15-kini murlota.
Taip iseina,kad ankeris turi buti 35/40cm ilgio.
Santropez-jus jau link murlotu judate? Saunuoliai  thumbup.gif  Siais metais stogo "kepure" planuose yra?

Na as irgi taip supratau wink.gif mes jau uzsisakem 40cm ilgio :)judam judam tik dabar vyras koja susilauze tai tevams perleidon saramu malonumus pilti ir ziedus smile.gif taip planuojam siais metais ir siferi dar susideti.o kaip jums einasi,turbut taipogi vietoje nestovit?
Atsakyti
Galima ir taip. Galima per 2 eiles pervert.
Pas mane kai be ziedo - per 3 eiles ileista ir murlotas - 10 cm.

QUOTE(santropez @ 2014 07 03, 10:54)
Na as irgi taip supratau wink.gif mes jau uzsisakem 40cm ilgio :)judam judam tik dabar vyras koja susilauze tai tevams perleidon saramu malonumus pilti ir ziedus smile.gif taip planuojam siais metais ir siferi dar susideti.o kaip jums einasi,turbut taipogi vietoje nestovit?

Atsakyti