Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2014 04 16, 20:27)
Kiek i gyli suvibruoja vibratorius..  lotuliukas.gif

Niu jooo cia tik vyrai taip sugeba nekaltai sneketis biggrin.gif O jo darbe tai visokiu kalbu galima isgirsti, kartais prie kavytes pasiklausau lotuliukas.gif Matai, mes tavo namuko buvom vaziave apziuret (kai garazo vartus rinkomes). Ir siaip daznai girdi: Biesas ta, Biesas ana ax.gif lotuliukas.gif Realios ir gyvos pazintys visada gerai mirksiukas.gif

Svarbu, kad vibratorius reikiamoj vietoj atsidurtu (nors nezinau, ka ten vibruot ruosiesi, nesigilinau iki tokio laipsnio)... biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Vakar sugebejau su vyru nesusisneketi biggrin.gif Diena skambino ir sake kad jau yra zidinio akmuo, kad reikia atsiskaityti. O vakare kai su vaikais po lauka vaiksciojau jis klause ar noriu i nama uzeiti. Sakau ne, o ko man ten eiti smile.gif Vakare pries miega sako zinai kai apsidirbo su akmeniu zidinys vaizdas iskart labai pasikeite. Sakau ka reiskia apsidirbo? Sako tigi jau viskas padaryta, dar klausiau ar nenori apziureti biggrin.gif Tai va sedziu dabar ir jau noriu uzeit i nama... Zodziu viskas lieka taip kaip padaryta, nes jau velu ka keisti biggrin.gif Beto vyras sako prie pat krasto stiklas ir nelabai iseina jei viska gerai darai, nes sako vistiek dedasi nedegi vata, paskui karkasas + gipsas ir tt... Tai zodziu viskas bus gerai ir taip biggrin.gif
O apdailininkas gal jau kita savaite prades darbus, vaje kaip laukiu...
Atsakyti
Mastau is kur rasti siltas paradines duris .. g.gif Nenoriu metaliniu,nenoriu plastikiniu,aliumines per brangios ,kas lieka? g.gif
Pokolkas vienintele iseiti matau,kreiptis i duruva gal ka pasiulys.. Kokie dar varijantai,toli nenukeliaujant nuo Siauliu?
Atsakyti
Pnvz kompozitines daryk
As zadu uzsakinet... vEXTRUS
Na pas mus dar Duru galerijoj vienos yra, U-0,7

QUOTE(biesas66 @ 2014 04 18, 11:25)
Mastau is kur rasti siltas paradines duris .. g.gif  Nenoriu metaliniu,nenoriu plastikiniu,aliumines per brangios ,kas lieka?  g.gif
Pokolkas vienintele iseiti matau,kreiptis i duruva gal ka pasiulys..  Kokie dar varijantai,toli nenukeliaujant nuo Siauliu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arkava: 18 balandžio 2014 - 13:20
QUOTE(arkava @ 2014 04 18, 14:19)
Pnvz kompozitines daryk
As zadu uzsakinet... vEXTRUS
Na pas mus dar Duru galerijoj vienos yra, U-0,7

Rimtai,juk buvo sneketa apie kompozitines. dekui
Atsakyti
Pas mane iš jūrinės plokštės. Nebrangios, nesikraipo, nešaltos.
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2014 04 18, 14:51)
Pas mane iš jūrinės plokštės. Nebrangios, nesikraipo, nešaltos.

Is kur pirkai?
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 04 18, 13:54)
Is kur pirkai?

Iš www.fensta.lt

user posted image

Kainavo kazkur 1500Lt. Dar leido pačiam lango vieta ir išmatavimus išsirinkt. Duris gamina kažkas kažkur Mažeikiuose.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 04 18, 12:25)
Mastau is kur rasti siltas paradines duris .. g.gif  Nenoriu metaliniu,nenoriu plastikiniu,aliumines per brangios ,kas lieka?  g.gif
Pokolkas vienintele iseiti matau,kreiptis i duruva gal ka pasiulys..  Kokie dar varijantai,toli nenukeliaujant nuo Siauliu?

Oj nezinau nezinau. Galvos skausmas cia. Mums tie MG trade atsiunte net kelis variantus bet kainos tai... Nuo ...iki... Aisku kalbejo su vyru apie skirtumus ir privalumus bei trukumus.
Papildyta:
QUOTE(Vyriukas @ 2014 04 18, 14:01)
Iš www.fensta.lt

user posted image

Kainavo kazkur 1500Lt. Dar leido pačiam lango vieta ir išmatavimus išsirinkt. Duris gamina kažkas kažkur Mažeikiuose.

O jie ta rasta leidzia pasirinkti? Gali buti be stiklu? Tuos revelius gali adaryt analogiskus garazo vartams? Kaina juokinga pagal mum siulomas smile.gif
Papildyta:
Beja tie MGtrade tai kiek supratau ne tik estijoje gaminamom prekiauja, nes mum atsiunte net kelis variantus. Ir nurode kurios gaminamos Estijoj, nors mes net nesiteiravom kas ir kur gamina duris smile.gif
Estisku U: 0,92 (bent jau taip deklaruoja). Kas mus tenkina kad jos beremes ir gali pagaminti pagal musu norima dizaina... Bet kaina...
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2014 04 18, 15:01)
Iš www.fensta.lt

user posted image

I tavo duris tai as atkreipiau demesi kai buvau blokeliu. Tos linijos ant duru idealiai atitinka man vartu dizaina.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaka @ 2014 04 14, 21:41)

QUOTE(biesas66 @ 2014 04 18, 14:26)
I tavo duris tai as  atkreipiau demesi kai buvau blokeliu. Tos linijos ant duru idealiai atitinka man vartu dizaina.. thumbup.gif

Turi dar ir liniju auksciai sutapt wink.gif Nu bet manau vistiek kazka rasim. As tai dar nesuprantu kokios tos durys geriausios ir silciausios sad.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2014 04 18, 16:15)
Turi dar ir liniju auksciai sutapt wink.gif Nu bet manau vistiek kazka rasim. As tai dar nesuprantu kokios tos durys geriausios ir silciausios sad.gif

Kai garazo ir duru slenksciai su 30 cm aukscio pasikeitimu,tai linijas gaudyti nebelabai ir verta.. Ar taip,ar taip bus nekaip.. bigsmile.gif
Atsakyti