Įkraunama...
Įkraunama...

***Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(JEma @ 2014 04 18, 15:15)
. As tai dar nesuprantu kokios tos durys geriausios ir silciausios sad.gif

O aš nesuprantu kodel visiems reikia geriausiu ir visokiu pačių pačiausių smile.gif Man užtenka "normalių" daiktų kuria ir kainuoja normaliai. Čia aš apskritai apie viską... Tai padeda taupyti ir mažina galimybę nusivilti del isleistų pinigų ir kokybės....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vyriukas: 19 balandžio 2014 - 09:25
QUOTE(biesas66 @ 2014 04 18, 17:54)
Kai garazo ir duru slenksciai  su 30 cm aukscio pasikeitimu,tai linijas gaudyti  nebelabai ir verta.. Ar taip,ar taip bus nekaip.. bigsmile.gif

Pas mus irgi yra auksciu skirtumas, butent todel manau, kad labai svarbu sugaudyti liniju aukscius. Na pas tave fasadas kitoks... Pas mus kai liniju ir taip jau yra, jei dar skirtingais auksciais padarytumeme butu nekas. Todel domina mus tik tie variantai, kurie gali atvaziuoti i vieta nusiimti aukscius ir tt. MGtrade ta padare, bet dar butinai domesimes kitais gamintojais.
QUOTE(Vyriukas @ 2014 04 19, 09:22)
O aš nesuprantu kodel visiems reikia geriausiu ir visokiu pačių pačiausių smile.gif Man užtenka "normalių" daiktų kuria ir kainuoja normaliai. Čia aš apskritai apie viską... Tai padeda taupyti ir mažina galimybę nusivilti del isleistų pinigų ir kokybės....

Na paciu paciausiu tikrai nesidairom, nes tai butu neikandama. Bet kad norisi geriausiu tai cia naturalus. Jei nenoresi gyventi geriau tai ir negyvensi smile.gif Reikia tureti, kazkokia siekiamybe. O siaip tai dazniausiai vistik kainoje slypi ir kokybe. Todel labai sutaupius galima ir nusivilti jei ne iskart tai po metu kitu... Kadangi pvz mes dairomes mediniu duru tai labai svarbu, kad po metu jos neissikraipytu, o ir spalva butu gerai kad laikytu kiek imanoma ilgiau... rolleyes.gif

Siandien jau parsivezem pirmaji savo WC. Jau seniau nusipirkom, bet buvom palike parduotuveje, o siandien parsivezem. Nu kad ddziaugiuosi... bigsmile.gif Vyras biski nesupranta kam toks sikanas, bet... cia jau pasidave moteriskiems itikinejimams biggrin.gif
Atsakyti
Kiek pamenu tai Jūs DURAVIT santechniką išsirinkot... Kur gavote geriausią kainos pasiūlymą?

Gražių visiems artėjančių šv. VELYKŲ smile.gif

Siandien jau parsivezem pirmaji savo WC. Jau seniau nusipirkom, bet buvom palike parduotuveje, o siandien parsivezem. Nu kad ddziaugiuosi... bigsmile.gif Vyras biski nesupranta kam toks sikanas, bet... cia jau pasidave moteriskiems itikinejimams biggrin.gif
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2014 04 18, 14:01)
Iš www.fensta.lt

user posted image

Kainavo kazkur 1500Lt. Dar leido pačiam lango vieta ir išmatavimus išsirinkt. Duris gamina kažkas kažkur Mažeikiuose.

Labai grazios durys drinks_cheers.gif thumbup.gif
Visus su Sv. Velykom 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Myliaa: 19 balandžio 2014 - 15:48
Santechnika rinkomes is Villeroy, Duravit ir Laufen. Tai i 1a paemem Villeroy klozeta su letaeigiu dangciu. Ir dapirksim Villeroy praustuva.
O del 2a vis svarstau, nes ten reikia gerokai daugiau dalyku, tai ir kaina dar aktualesne patampa. Pacia vonia tai greiciausiai imsim Roltechnik, nes geriausia kaina gaunasi pagal norima dizaina. Nes kitos firmos beprotiskai brangios sad.gif Noreciau gal irgi visos Villeroy keramikos 2a bet speju bus per brangus malonumas...
Villeroy pirkom Celsyje. Bet Iris irgi gera akcija buvo, o va Vilpra net nebuvo gavusi tu akcijiniu pasiulymu. Praktiskai identiska. Nu mums dizaineris suderino kad celsis nuleistu dar biskuti smile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas juodžemio neseniai ieškojot? ar turit ką parekomenduot 4u.gif
Pas mus truputį irgi pajudėjo darbai, tvorą jau beveik turim : tik kur medinė su pamatu dar nesusikalėm medienos, o segmentinė jau baigta beveik... blush2.gif Dabar kai jau aiškiai matosi sklypo ribos - atrodo nebetiek ir daug jau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vyriukas @ 2014 04 19, 10:22)

thumbup.gif As panasios nuomones.

Su sventem visus 4u.gif
Atsakyti
Su sventem smile.gif

Siandien nuvykom i statybas ir nemaloniai nustebau isgirdusi balsus viduje g.gif Pirma reakcija- nenoriu, kad kas nors ka nors veiktu mano kad ir nepastatytame name schmoll.gif
Na, pasirodo, tai buvo tik ryskiai issidaziusios paaugles panorusios pasifotografuot , maciau ant paleciu ju brangius fotoaparatus... Na, jei tiek tai nieko, isgyvensiu, bet jei visokie ritualai ar siaip negeri dalykai, kaip antai ziaurus siauliu merginu ivykis...
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 04 20, 18:41)
Su sventem  smile.gif

Siandien nuvykom i statybas ir nemaloniai nustebau isgirdusi balsus viduje g.gif Pirma reakcija- nenoriu, kad kas nors ka nors veiktu mano kad ir nepastatytame name  schmoll.gif
Na, pasirodo, tai buvo tik ryskiai issidaziusios paaugles panorusios pasifotografuot , maciau ant paleciu ju brangius fotoaparatus... Na, jei tiek tai nieko, isgyvensiu, bet jei visokie ritualai ar siaip negeri dalykai, kaip antai  ziaurus siauliu merginu ivykis...

vyti is statybu visus su pagaliu..
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 04 20, 20:45)
vyti is statybu visus su pagaliu..

atsiminiau kaip paauglytej negyvenamoj sodyboj vysnias skynem ir buvo klaiku , kai atvaziavo kazkoks dede ... biggrin.gif

zinau, kad rasyta, bet pamirsau kokios langu firmos rekomenduotos...
Atsakyti
QUOTE(geguzevasaris @ 2014 04 20, 20:46)
atsiminiau kaip paauglytej  negyvenamoj sodyboj vysnias skynem ir buvo klaiku , kai atvaziavo kazkoks dede ... biggrin.gif

zinau, kad rasyta, bet pamirsau  kokios langu firmos rekomenduotos...

Jema dejo veka alphaline ,as dejau Gealan, Ka kiti dejo,nebepamenu biggrin.gif Faktas tas kad geriausia ziureti ne vien i firmos pavadinima bet ir i U verte n(lango kartu su remu,o netik stiklo paketo)
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2014 04 21, 07:39)
Jema dejo veka alphaline ,as dejau Gealan, Ka kiti dejo,nebepamenu  biggrin.gif Faktas tas kad geriausia ziureti ne vien i firmos pavadinima bet ir i  U verte n(lango kartu su remu,o netik stiklo paketo)

Pas mus irgi Gealan reklaminis bukletas ant stalo g.gif
Atsakyti