Įkraunama...
Įkraunama...

Pavasaris IUI namučiuose

Bandėt Profertilį gerti? O pas genetikus buvot?

QUOTE(ewilgirl @ 2014 07 16, 21:47)
Kiek turit normalių formų? Kokios patalogijos? Kaip bandot gerinti turtą? Man labai aktualu, nes maniškio turtas irgi neblizga, su manim lyg viskas normoj. Mes IUI darysimės tik tada kai turtą pagerinsim

Atsakyti
Sveikos merginos, ilgai skaitinejau sita temele... po ilgu bandymu naturaliai pastoti, visgi nusprendem pabandyti IUI...ir atrodo, pavyko nestuke.gif mums jau 5 sav, tikiuosi viskas toliau vyks sekmingai smile.gif
Linkiu visoms neprarasti vilties ir pagauti ta savo ilgai laukta stebukleli smile.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(eimuliukas @ 2014 07 22, 19:33)
Sveikos merginos, ilgai skaitinejau sita temele... po ilgu bandymu naturaliai pastoti, visgi nusprendem pabandyti IUI...ir atrodo, pavyko  nestuke.gif mums jau 5 sav, tikiuosi viskas toliau vyks sekmingai  smile.gif 
Linkiu visoms neprarasti vilties ir pagauti ta savo ilgai laukta stebukleli  smile.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Kaip smagu, kai pavyksta is pirmo karto! thumbup.gif sveikinu labai labai drinks_cheers.gif Dziaukites kiekviena diena su nestuke.gif o po to su vaikeliu wub.gif
Na o mes dar pabusim siam skyrelyje, bet LAAAABAI stengsimes neuzsibuti ir keliauti pas nestuke.gif

P.S. Gal gali labai trumpai - kokios pas jus bedeles?
Papildyta:
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 15, 18:29)
Labai mazai kiekio - cia kiek?

Pas mus buvo tik 8 proc. normalių formų be patologijų ir 1,2 mln. viename mililitre. Dabar - 16 mln. viename mililitre, 56 proc. normalių formų  thumbup.gif

Tiksliai skaiciu dabar nepasakysiu, bet tikrai mazai.. berods apie 4,5 mln is viso.. verysad.gif Ir liudniausia kad A tipo nerasta..
Na, MB vis dar geria kruva vitaminu, vel sportuot pradejo, tad tikimes kiti rezultatai bus geresni. O kas belieka - tiketi ir labai stengtis! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eimuliukas @ 2014 07 22, 20:33)
Sveikos merginos, ilgai skaitinejau sita temele... po ilgu bandymu naturaliai pastoti, visgi nusprendem pabandyti IUI...ir atrodo, pavyko  nestuke.gif mums jau 5 sav, tikiuosi viskas toliau vyks sekmingai  smile.gif 
Linkiu visoms neprarasti vilties ir pagauti ta savo ilgai laukta stebukleli  smile.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

SUPER thumbup.gif Didžiausi sveikinimai! Linkiu, kad viskas būtų gerai, o laukimas būtų malonus 4u.gif

O kaip darėte IUI natūraliame ar skatintame cikle? Kur ir pas kokį gyd.?
Papildyta:
QUOTE(Persikute123 @ 2014 07 22, 21:14)

Tiksliai skaiciu dabar nepasakysiu, bet tikrai mazai.. berods apie 4,5 mln is viso.. verysad.gif  Ir liudniausia kad A tipo nerasta..
Na, MB vis dar geria kruva vitaminu, vel sportuot pradejo, tad tikimes kiti rezultatai bus geresni. O kas belieka - tiketi ir labai stengtis!  ax.gif

O ką gydytoja sako, ar galima su tokiais rodikliais IUI daryti? Jei taip, kada ir pas ką žadat startuot?
Atsakyti
Pas mano vyra tyrimai buvo neblogi, su profertil bande pagerint, bet matyt del streso nelabai padejo...pas mane buvo padidejes prolaktinas,endometriozeI, dariausi LP...Pries procedura cikla stimuliavo, vartojau ir geriamus ir leidziamus vaistukus, uzauginom du folikulus..na ir po to iui smile.gif dariausi VK, pas M.
Sekmes visoms! nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(eimuliukas @ 2014 07 23, 15:32)
Pas mano vyra tyrimai buvo neblogi, su profertil bande pagerint, bet matyt del streso nelabai padejo...pas mane buvo padidejes prolaktinas,endometriozeI, dariausi LP...Pries procedura cikla stimuliavo, vartojau ir geriamus ir leidziamus vaistukus, uzauginom du folikulus..na ir po to iui smile.gif dariausi VK, pas M.
Sekmes visoms!  nestuke.gif

Labai gerai, kad užaugo keli.

Aš irgi norėčiau stimuliuti, bet kad užaugtų 2, kad būtų didesnė tikimybė pastoti, nes kokia prasmė kai būna tik 1, kai ir taip pas mane tas 1 kaip laikrodukas auga kas mėn. smile.gif

Džiugina tik tai, kad ten pat darysiu, labai tikiuosi, kad pasiseks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 23, 07:51)

Papildyta:
O ką gydytoja sako, ar galima su tokiais rodikliais IUI daryti? Jei taip, kada ir pas ką žadat startuot?

Toks tyrimas buvo birzeli, tad tikimes dabar geresnio, gal ir Tamoxi prades veikti, ir vaisiai su darzovem prasidejo, ir sportuot pradejo, ir streso maziau, nes atostogos.. g.gif
Startuosim iskart po MM, tikiuos jau pirma rugpj sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 07 23, 17:31)
Toks tyrimas buvo birzeli, tad tikimes dabar geresnio, gal ir Tamoxi prades veikti, ir vaisiai su darzovem prasidejo, ir sportuot pradejo, ir streso maziau, nes atostogos.. g.gif
Startuosim iskart po MM, tikiuos jau pirma rugpj sav smile.gif

O ar dareisi gimdos nuotrauka? Jei taip, tai kur? Ir kaip? Klausiu, nes turiu pasidaryti uz 2 savaiciu,kad su tyrimais jau visais eiti pas gyd.
Atsakyti
QUOTE(Nuojauta @ 2014 07 23, 21:47)
O ar dareisi gimdos nuotrauka? Jei taip, tai kur? Ir kaip? Klausiu, nes turiu pasidaryti uz 2 savaiciu,kad su tyrimais jau visais eiti pas gyd.

Daryta man ir GN, ir histero, ir LP.. Viskas daryta Santariskese su siuntimu, todel nemokamai ax.gif Uz dyka per 2 sav gal ir nesusiveiksi, bet mokamai tikrai daro ne viena klinika. Yra atskira temute cia apie gimdos nuotrauka, ten merginos gal zinos kontaktu daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 07 23, 22:56)
Daryta man ir GN, ir histero, ir LP.. Viskas daryta Santariskese su siuntimu, todel nemokamai ax.gif Uz dyka per 2 sav gal ir nesusiveiksi, bet mokamai tikrai daro ne viena klinika. Yra atskira temute cia apie gimdos nuotrauka, ten merginos gal zinos kontaktu daugiau  mirksiukas.gif

GN apie 600 lt kainuoja privačiai (VK) jei su nejautra.
O Persikute123- jei ne paslaptis, kokiu būdu nevaisingumo atveju gaunamas siuntimas gydymui ir tyrimams į Santariškes? Čia poliklinikos gin. siunčia? Koks turi būt nepastojimo stažas kad siústú?
Atsakyti
QUOTE(LiBo @ 2014 07 24, 10:41)
GN apie 600 lt kainuoja privačiai (VK)  jei su nejautra.
O Persikute123- jei ne paslaptis, kokiu būdu nevaisingumo atveju gaunamas siuntimas gydymui ir tyrimams į Santariškes? Čia poliklinikos gin. siunčia? Koks turi būt nepastojimo stažas kad siústú?

Man dave siuntima gine pas Klima, o jis tada raudonam kryziuj dirbo, tai jis mane visur ir siunte. Nezinau, ka siuntimuose rase, bet proceduros nekainavo, tik vaistai (GN apie 150 lt uz ta skysti).
Stazas tuo metu buvo ~2m.
Atsakyti
QUOTE(Persikute123 @ 2014 07 24, 10:32)
Man dave siuntima gine pas Klima, o jis tada raudonam kryziuj dirbo, tai jis mane visur ir siunte. Nezinau, ka siuntimuose rase, bet proceduros nekainavo, tik vaistai (GN apie 150 lt uz ta skysti).
Stazas tuo metu buvo ~2m.

GN man kainavo 195lt su siuntimu + 25lt kontrastas
Atsakyti