QUOTE(Pifiene @ 2014 07 30, 19:09)
Visada ir OS ir viena IUI dariau tik stimuliuotame cikle. Kazkaip pasitikiu ZZ, kad jis rekomenduoja stimuliuoti. Dazniausiai uzaugdavo vienas, o per IUI du foliai. Kodel neisitvirtindavo neaisku

bet esu pasirengusi rugseji bandyti antra IUI, labai daug tyrimu pasidariau, geriu aspirina, tikiu kad bus viskas ok.
Nepastojimas neiasku...truputi pas vyra ne stebuklai, bet norma, pas mane skydliauke ir siaip nesuprasi, lyg ir viskas ok, bet va nesigauma nors tu ka
Nors pirma po metu planavimo pagavom naturaliai ir be jokiu trukdziu.
Sveikutes
As truputi ne i tema, bet turiu vaistu.Naujos dezutes, neprapakuotos birzelio menesi pirktos, saltai laikomos,atiduosiu pigiau ir su virusiuku ;
Cetrotide 1dez.
Gonalio 450 IUI 1d.
Ovitrelio dezute
Likuciu gonalio irgi gal apie 200IUI.
Pifiene, o ka sako ZZ kad persileidi jau tokiame laike? Ar nesiulo nieko,neziuri genetinius tyrimus, nestebi kaip pas tave reikalai su skydliauke,prolaktinu ir homocisteinu?
Nenoriu uzgauti ar izeisti taves,nepagalvok-tiesiog man per akis buvo vieno persileidimo po kurio ir dabar neatsigavau o kai dabar esu nestuke ir dar pradzia tai man totali paranoja ir baime nezmoniska.Bet mes issityrem po persileidimo savo noru ir atradom nemazai dalyku kas galejo tai itakoti,tai butent tuo bandau raminti save kad bus viskas ok.
Del to ir klausiu taves,nes skauda sirdele skaityti

o tu ka patyri visai

Linkiu sklandaus nestumo 100 proc. sekmes.