oi merginos nespeju as su jumis
QUOTE(DEM @ 2014 04 08, 15:16)
Oho, iš kur tokią nuotaką parovei

Sava nesava aš jai pasakyčiau, kad į svočios pareigas tai nėįeina. Mašinų puošimas, kambario bei salės puošyba yra jaunimo reikalas, t.y. pulko. Kaip žmonės nepagalvoja, kad viskam reikia laiko ir pinigų, nieks nieko neduoda veltui.
Dėl kambario. Tiesą sakant dažnai jį papuošia sodybų šeimininkai.
na reiks bandyt su sodybos seimininkais sneketis kad papuostu, papuosciau as ta kambari, nesunku gi, bet laiko visiskai ner tam , nebent pries jaunuosius islydint miegot poras pasisaukt ir nulekt papuost visems kartu uztruksi kokias 15 min kai visi kartu ir grizus varyt miegot jaunuosius

kol kambarys neuzsidege

nuo zvakiu
QUOTE(Arti654 @ 2014 04 08, 15:24)
Per mano vestuves buvo papuoštas kambarys, bet tai buvo staigmena, aš net nesupratau, kada suspėjo

bet reikalauti, tai nei šis nei tas. Sakyčiau tegu kas kitas rūpinasi. Per daug tamstos jaunoji iš vienos tavęs prašo. Tegul kiti jos artimieji prisideda, sesės, broliai, draugės...

puikiai!
na jo kai pati reikalauji tai staigmena nekokia tada

ji vienturte tai ner ko reikalaut o draugiu pepazistu , net tevu nemacius esu
QUOTE(inevas @ 2014 04 08, 15:48)
Nu sakyčiau nuo tokios jaunosio bėk neatsisukes

, ji išvis žino žodi sažinė

. Maniškė tai žino kad aš ruošiu staigmenu, tai prašo kad nieko nesaryčiau, kad pinigėliu nemėtyčiau

, o čia tuoj ant galvos užlips. Kantrybės ur stiprybės jums
ji nori VESTUVIU tobulos sventes , visa kita nesvarbu,
kazkaip kai pati tekejau man buvo aktualu tik tai kad as siandien isteku uz mylimo zmogaus, ir vien del to buvau labai laiminga

visa kita manes nedomino, kad namie remonto reik

ar pievute kieme ruda vietoj zalios

nes pries savaites rundapsu nupurske ir visa sudegino

ir kai ziuriu dvd ar foto
prisimenu ta busena, jausmus , o i tas nedazytas sienas ar ruda pievute tai pasiziuri ir pasijuoki , deja mano jaunoji labai nervinasi kad vel reik remonto, ir pievele negrazi ar saligatvis patrupejo
Papildyta:
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 04 08, 15:51)
Tai jei daugiau nieko neturi, tai jus turėtų ant rankų nešioti, o ne savo pageidavimus reikšti

Šiaip, jei tai jums nepriimtina, tada mandagiai atsisakykit. Arba pasakykit, kad tai jau viršija jūsų finansines galimybes. Man kažkaip keista. Aš pamenu, kai mes tuokėmės, iš savo liudininkų nieko neprašėm (nors žiūrint iš finansinės pusės, jie būtų galėję apmokėti visas mūsų vestuves ir to net nepajautę). Vienintelė jų užduotis buvo pasirūpinti jaunimu gamtoje, kol mes fotografavome. Aišku, gavome daugiau nei prašėme, be to, turėjome labai šaunius muzikantus, kurie labai prisidėjo prie vakaro vedimo
tai va ir reikalauja kai daugiau nieko ner

bandysiu sneketis su ja asmeniskai ziuresim gal ka issideresiu
QUOTE(DEM @ 2014 04 08, 15:57)
Bet vat bėda ji- gi giminaitė, svainio būsima žmona. Tik aš manau, kad pasikalbėti vis tiek reiktų. Tiesiog žmonės turėtų suprasti, kad ir be jų vestuvių turi ir savo gyvenimą: namai, vaikai nedidukai, o jei dar darbas, savo ir šeimos poreikiai
tai tas ir baisiausia as kai bandau isivaizduoti kaim mano mazge lipa ant manes o man reik rengini vest

ji uzsispyrus yra, noriu mamos ir taskas, o dar be pietu miego

raganaite patampa nuo 7 vakaro
QUOTE(Misis Vomband @ 2014 04 08, 16:33)
Taip mergaites, atejau, cia uztoti , Padange. Na ko mes cia sedime, kad musu jaunuju butugrazesnrsvente, na viena iesko prabangumo, kita, kad nebrangiai bet butu tobulos vestuves, ir kiekviena kalbejo su savo jaunaisiais,jie teike pageidavimu vieni susietu su pinigais, kiti norejo KOZKO TAI TOKIO.......... Bet pradesime puosti padanges jaunuju kambari papigiai bet su skoniu.
Puosdami kambari pasirenkame dvi spalvas tai radona ir balta, tai prade dame
LOva puosiame is spalvoto popieriau iskarpitom iv dydziu sirdutem, galima su ziedlapiais suzaisti yra ir dirbtinu ( is ju vidury lovos galima sirdi padaryti), visa kambari apstatyti zvakemis tabletemis, taip pat paimti is vestuviu sampo ir bokalus saumpui, ant bokalu kojeliu uzristi po raudona bantuka, na va lig ir truputeli papuosta, merginos nu davai dalinames mintimis, reikia padeti Padangei
aciu uz palaikyma,
visa esme laikas , viskas taip sudeliota kad ner kada istrukt papuost kambario
na jei niekas nepapuos reiks suktis
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 04 08, 21:02)
Nu gerai pasiknisus tinklalapio atminty, radau as ta savo suknele
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649
labai garzi suknute