Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiučių buveinė. 2014m. 2 tema

QUOTE(DEM @ 2014 05 02, 23:14)
Mylėkim save ir kiti mus mylės biggrin.gif Patikėkit, išbandytas reikalas cool.gif

100% sutinku. Nei viena nera tobula, bet save reikia myleti tokia, kokia esi wub.gif Ir teisaingai pasakyta: "Yra didesniu problemu gyvenime, nei vizualus vaizdas" mirksiukas.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(inevas @ 2014 05 02, 23:21)
g.gif sakai buna kad nekviečia blink.gif , nu tada butu nelabai gražu iš ju pusės, taip negalima. O tu nepasikuklink ir užklausk pas jaunaja bigsmile.gif  ax.gif  ar bus kas ar nieko mirksiukas.gif
Maniškė tai pati pasakė, nebus taves, nebus nieko :lotuliukas

As jau paklausiau, vos tik isgirdau ta tema drinks_cheers.gif Nebuciau as, jei neissiaiskinciau to, kas mane domina lotuliukas.gif Tik kad ji pati to nezino. Zino tik tiek, kad bus Dubline vienas mergvakaris, LT kitas. Daugiau nieko nezino g.gif
Atsakyti
Nu zinokit negaliu atsistebeti savo naglumu doh.gif Emiau ir isipaisiau i mergvakari drinks_cheers.gif Suzinojau, kad ji organizuoja nuotakos drauges(???? NET NE POROS???!!!). Tai sakau: "EI, as irgi noriu ten but, alu-midu gerti.." Sako: "OKAY, busi" thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 03, 02:16)
Nu zinokit negaliu atsistebeti savo naglumu  doh.gif  Emiau ir isipaisiau i mergvakari  drinks_cheers.gif  Suzinojau, kad ji organizuoja nuotakos drauges(???? NET NE POROS???!!!). Tai sakau: "EI, as irgi noriu ten but, alu-midu gerti.." Sako: "OKAY, busi"  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Tikrai jokio naglumo nėra biggrin.gif Jei pačios nesusipranta, tai kas belieka lotuliukas.gif , čia turėtų būti joms šiek tiek gėda, kad svočios nekviesti į mergvakarį mirksiukas.gif Tai geras "apšilimas" ypač, jei dalyvaujančios bus vestuvėse rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AusrineKB: 03 gegužės 2014 - 07:23
O tai cia zinok ir prikolas.. Kaip supratau, mergvakaryje bus nedalyvaujancios vestuvese.. Arba bent jau ne porose esancios. Nes pirma pamerge isvis nieko apie nieka nezino. Na kitu dvieju net nezinau. (su pirmaja irgi vakar susipazinau). Sake, kad drauges organizuoja... (???) Esu giliam pasimetime ... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 03, 13:12)
O tai cia zinok ir prikolas.. Kaip supratau, mergvakaryje bus nedalyvaujancios vestuvese.. Arba bent jau ne porose esancios. Nes pirma pamerge isvis nieko apie nieka nezino. Na kitu dvieju net nezinau. (su pirmaja irgi vakar susipazinau). Sake, kad drauges organizuoja... (???) Esu giliam pasimetime ...  g.gif

Hmmm g.gif Taip... tikrai nepavydėtina situacija, kažkaip nesusiorganizuoja jaunimas... Gal jie įsivaizduoja, kad vestuvės tai eilinis "tūsas"?! g.gif Keista ir pirma pamergė, nieko nežino nieko neruošia?! g.gif Tai, gal viskas pasikeisti gali ir draugė bus pirma pamergė, būna ir tokių atvejų rolleyes.gif Laikykis Monikiuxas viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
user posted image
Štai kaip pasidariau papke mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirma pamerge bus Jaunojo brolio pazistama. O va vakar aiskinausi (vel) kas, kaip, su kuo, del ko, tai iskilo klausimas kam segt veliuma. Paaiskejo, kad antros poros pamergei, nuotakos pusseserei g.gif O TAI TAU!!!! Gerai, kad isvis dar tokia tema daejo feisbuku bendraujant gossip.gif Ot butu buve vaizdu antraja vestuviu diena doh.gif Tai jau rasiau nuotakai, kad jau kaip nori, kaip nenori, bet grizus i LT dar bandysiu susitikt su vedeju, gal akis i aki bus sukalbamesnis ir ji pati grizus pries vestuves gaus rast man bent valandike laiko.. Nes kitu atveju jau dabar matau, kad bus bereikalingu nesusipratimu pomidorai2.gif
Papildyta:
inevas, KOKIA PAPKE wub.gif wub.gif wub.gif As ja isimylejau wub.gif wub.gif wub.gif , labai sauniai padirbejai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 05 03, 22:21)
inevas, KOKIA PAPKE  wub.gif  wub.gif  wub.gif  As ja isimylejau  wub.gif  wub.gif  wub.gif , labai sauniai padirbejai  thumbup.gif

Ačiu mergyt mirksiukas.gif
O tu nesinervuok ankščiau laiko smile.gif manau kai susitiksit visi LT viskas išsispres ir visi taškai bus sudėti mirksiukas.gif
Atsakyti
jau papke grazi neapsakomai.......

o as zinokite strese kaip turi buti,mano jaunieji pulko dar nesurinke o vestuves liepos 5 diena,nu kazkoks siaubas.....ir isvis kai paziuriu jus kiek visko jau turite o as zinokite nieko galima sakyti tik tekstus is vienur is kitur susirinkusi nieko nelipdziusi,nedariusi,nes jaunieji neskubina,nezinau ko jie nori,kai paklausi peciais trauko zinokite as pasimetusi,net nezinau nuo ko pradeti,kai puses niunasu nera.....
Atsakyti
QUOTE(inevas @ 2014 05 03, 22:52)
O tu nesinervuok ankščiau laiko smile.gif  manau kai susitiksit visi LT viskas išsispres ir visi taškai bus sudėti mirksiukas.gif

Ui, as nesinervinu del tokiu dalyku niekada smile.gif Tik siaip ispudziais dalinuosi. Nesu dar susidurusi su tokiom situacijom, tai paciai smalsu viska stebet ir visame dalyvauti lotuliukas.gif
Atsakyti
Vos spėju skaityti, kiek pripliurpiame biggrin.gif
Dėl mergvakarių nematau jokios bėdos, kas svečiai, kas organizuoja... Svarbu man nereikia lotuliukas.gif O teko būti įvairiuose jų variantuose. Mano organizavo draugė, kuri buvo tik svečias. Ji tuo metu buvo žmogus arčiausiai manęs, dėl to buvo lengviausiai viską kartu suderinti. Kitai draugei organizavau aš su piršliene jos. Pirmosios pamergės tą kartą nebuvo mergvakaryje, o ir tai, kad ji pirmoji pamergė, sužinojusi tik į vestuves atvykusi lotuliukas.gif apskritai pirma pora tą kartą nieko nedarė ir tik piršliams reikalą gadino. Nelinkiu nei jums svočiutės, nei sau tokio pirmo pabrolio, kuris tik vaiposi ir nei žaidimų žaidžia, nei daro, kas paprašyta doh.gif . Buvau su vyru perėmusi pirmos poros pareigas ir iniciatyvą, nes ir mašinas puolėm puošti ir jauniesiems pagelbėti tam tikrose vietose smile.gif
Kalbant apie jaunųjų valsą, tai nežadu kištis į šį reikalą. Man čia tokia jaunųjų intymumo akimirka. Juk skamba jų daina (tikriausiai, kažką jiems svarbaus primenanti), ir gali bent kelias akimirkas skirti tik sau, o visi mėtymai, mano nuomone, tik blaško. Aišku, vaizdas gražus blush2.gif man tas kažkoks rišimas kaspinais iš vis baisu lotuliukas.gif Aš ir savo jaunavedžiams sakau, gaudykite tuos momentus, kai galėsite pabūti tik dviese, nes tokią svarbią jums dieną iš tikrųjų nebus laiko pasidžiaugti vienas kitu. Bent mums su vyru norėjosi bent minutės tik sau, o nuolat, tai fotkintis, tai sveikinimus priimti, tai pabendrauti, tai pašokti su svečiais lotuliukas.gif
Mano jaunieji norėjo ir su svečiais kartu vienoje mašinoje važiuoti, tai bandėm atkalbėti, kad sau pasiimtų atskirą. Svečiams ir palydai, tai balius ir švenčia jie kitaip, nei jaunieji. Na, čia mano tokia patirtis biggrin.gif Kiti jaunieji irgi nori tūso sau, o ne jaukios šventės lotuliukas.gif
Atsakyti
ax.gif
Visa savaitgali nebuvo kada uzsiimt vestuvem. Vienas pliusas, kad su liudininku savo susikontaktavau, daugeli mano ideju palaike, sutiko, tai kaip ir akmuo nuo sirdies nukrito. Jei duos palaiminima uzsakysiu is karto seimos zidini, kad butu ramu bent del kazko ax.gif
as vis tik nusprendziau suknele siutis. nusiziurejau labai paprasta kuklu modeliuka. esu praktiska, tai kad galeciau dar kazkada panaudot blush2.gif kadangi vestuves kuklios ir baliniu sukniu nereikia, tai ir noriu kazko paprasto, bus kukli aptempta suknute iki keliu. pasiskaiciavau, kad jei gausiu tinkamos medziagos, gausis pigiau pasisiut, nei pirk gatava. tik dar reikia del aksesuaru pasidomet, kad jie puostu ir kristu i aki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bambambuzas: 04 gegužės 2014 - 09:04