Vos spėju skaityti, kiek pripliurpiame
Dėl mergvakarių nematau jokios bėdos, kas svečiai, kas organizuoja... Svarbu man nereikia

O teko būti įvairiuose jų variantuose. Mano organizavo draugė, kuri buvo tik svečias. Ji tuo metu buvo žmogus arčiausiai manęs, dėl to buvo lengviausiai viską kartu suderinti. Kitai draugei organizavau aš su piršliene jos. Pirmosios pamergės tą kartą nebuvo mergvakaryje, o ir tai, kad ji pirmoji pamergė, sužinojusi tik į vestuves atvykusi

apskritai pirma pora tą kartą nieko nedarė ir tik piršliams reikalą gadino. Nelinkiu nei jums svočiutės, nei sau tokio pirmo pabrolio, kuris tik vaiposi ir nei žaidimų žaidžia, nei daro, kas paprašyta

. Buvau su vyru perėmusi pirmos poros pareigas ir iniciatyvą, nes ir mašinas puolėm puošti ir jauniesiems pagelbėti tam tikrose vietose

Kalbant apie jaunųjų valsą, tai nežadu kištis į šį reikalą. Man čia tokia jaunųjų intymumo akimirka. Juk skamba jų daina (tikriausiai, kažką jiems svarbaus primenanti), ir gali bent kelias akimirkas skirti tik sau, o visi mėtymai, mano nuomone, tik blaško. Aišku, vaizdas gražus

man tas kažkoks rišimas kaspinais iš vis baisu

Aš ir savo jaunavedžiams sakau, gaudykite tuos momentus, kai galėsite pabūti tik dviese, nes tokią svarbią jums dieną iš tikrųjų nebus laiko pasidžiaugti vienas kitu. Bent mums su vyru norėjosi bent minutės tik sau, o nuolat, tai fotkintis, tai sveikinimus priimti, tai pabendrauti, tai pašokti su svečiais
Mano jaunieji norėjo ir su svečiais kartu vienoje mašinoje važiuoti, tai bandėm atkalbėti, kad sau pasiimtų atskirą. Svečiams ir palydai, tai balius ir švenčia jie kitaip, nei jaunieji. Na, čia mano tokia patirtis

Kiti jaunieji irgi nori tūso sau, o ne jaukios šventės