QUOTE(vija zemaite @ 2014 06 02, 19:53)
Lakšmi, čia nudegimai nuo saulės, nieko tokio, adaptuosis, atsiaugins lapus, svarbu, kad viršūnė neiškeptų
labas visom
atejau pasiguosti,nes labai jau sirdele skauda. va taip nudziuvo visos mano 30 papriku tik jalapenai lyg niekur nieko (foto idet nemoku). palikau tuneliuke trim dienom, o jie nepataisomai visi suvyto, tik kotai liko. kaip butu nusale, bet salnu nebuvo. kaip butu pakasti, bet jokiu gyviu negyvena. kaip butu iskepe, bet kad saules nelabai buvo sias dienas. Nu zinokit nelabai supratau kas nutiko.

Bandyciau atsodint, nes gaila jei tuneliukas liks siemet neisnaudotas, gal kuri turit atliekamu betkokiu daigu pajurio kraste, nupirkciau. Kreipiuosi i jus visas, nes turgumi nelabai pasitikiu.
QUOTE(pb13 @ 2014 06 05, 07:52)
labas visom
atejau pasiguosti,nes labai jau sirdele skauda. va taip nudziuvo visos mano 30 papriku
atejau pasiguosti,nes labai jau sirdele skauda. va taip nudziuvo visos mano 30 papriku
gal išvis nepaliejot po persodinimo ar kažkuo ne tuo paliejot

Papildyta:
QUOTE(daimura @ 2014 05 29, 11:08)
Merginos, kurios siuntėtės Alma obuolinę papariką - kaip pas jus ji auga? Mano daigeliai mažučiai, bet jau turi po vieną papriką, tik man jos tokios keistos gelsvos spalvos 

įdedu savo. aš ne ankstyva sėjėja, niekuo jau sunokusiu pasigirt negaliu, bet į susnas man nepanašios, normalios, bet neaukšto ūgio. tai gal tokios nedidelės ir turi būt.
[attachmentid=232293]
O AŠ RADAU ŠIANDIEN JAU LAAABAI PAAUGUSIAS
Tik ta aukštaūgė turėjo būti varpelis, o yra pailgi paprikiukai
Tik ta aukštaūgė turėjo būti varpelis, o yra pailgi paprikiukai

koks grazus pipiriukas

kokie grožiai

QUOTE(daimura @ 2014 06 10, 15:29)
oi, kokie gražučiai obuoliukai

mano jau irgi paaugę, bet jūsų didesni

čiliams skabau pažastis ir lapukus iki išsišakojimo, o viršūnes tik tada, jei matau, kad nebespės užauginti derliaus, ir jei ištišai žydi, o ne vaisius augina, taip pas mane varpeliai elgiasi, jiems antroj vasaros pusėj šakas pakerpu