Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

BGT sudaro dvi dalys.Kiekviena dalis turi potemius. Pvz: pirmoj daly-4 potemiai po 10 klausimu - 10 seku, 10 figuru analogiju, 10 kuris zodis tinka ir t.t Antroj daly 20 klausimu- 3 potemiai - kazkur 6 istatymu, kokie 6 atsipirkimu, procentiniu uzdaviniu sprendimai ir kas liko situacijos.

Man asmeniskai sunkesne buvo antra dalis blush2.gif Pirmai laiko daugiau norejosi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunis @ 2014 04 11, 14:26)
BGT sudaro dvi dalys.Kiekviena dalis turi potemius. Pvz: pirmoj daly-4 potemiai po 10 klausimu -  10 seku, 10 figuru analogiju, 10  kuris zodis tinka ir t.t Antroj daly 20 klausimu- 3 potemiai - kazkur 6 istatymu, kokie 6 atsipirkimu, procentiniu uzdaviniu sprendimai ir kas liko situacijos.

Man asmeniskai sunkesne buvo antra dalis  blush2.gif Pirmai laiko daugiau norejosi.  4u.gif




aciu labai uz pasidalintus ispudzius rolleyes.gif isvada viena kas nerizikuoja sampano negeria cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva155 @ 2014 04 08, 21:14)
O dėl anksčiau išsakytos pozicijos kad va dirbau privatininkui, gal laikas padirbt valstybei, tai norėčiau pasakyt, kad tarnyboj lengviau nebus.

drinks_cheers.gif
Tik niekada duonos iš VT nevalgiusiems atrodo, kad ten "sėdintys" tikra ta žodžio prasme sėdi, nieko neveikia, šiltose kėdėse, pinigus gauna "už ačiū".
Deja, tenka taip manančius nuvilti...

Tokių tikrai yra, bet kalbant apie daugumą - tai darbas darbui, įstaiga įstaiga nelygi, taip pat, kaip ir UAB'e kokiam...



Atsakyti
as ir susiruosiau dalyvauti konkurse, reikalavimas yra uzsienio kalbos zinojimas, laikysiu rusu k., ja geriausiai moku. priminkit, kur galima tuos kalbu pazymejimus gauti ir kur laikytis. As siauliete, siualiuose noretusi ir laikytis.
Aciu
Atsakyti
Pažyėjimus išduoda berods dėl anglų, prancūzų ir vokiečių. Dėl rusų k. tikrai ne, jeigu būna reikalavimas ją mokėti - tikrina įstaigoj prieš konkursą.
Atsakyti
QUOTE(liusė @ 2014 04 12, 16:15)
Pažyėjimus išduoda berods dėl anglų, prancūzų ir vokiečių. Dėl rusų k. tikrai ne, jeigu būna reikalavimas ją mokėti - tikrina įstaigoj prieš konkursą.


Istaigos nezinau ar tikrina, kai laikiau anglu kalba, tai moteriske buvo atejos VT laikyt rusu.
Atsakyti
Užsienio kalbos mokėjimo tikrinimas atliekamas Vidaus reikalų ministro nustatyta tvarka:

Užsienio kalbos mokėjimas nustatomas A1–C2 lygiais pagal 2004 m. gruodžio 15 d. Europos Parlamento ir Tarybos sprendimą Nr. 2241/2004/EB dėl bendros Bendrijos sistemos siekiant užtikrinti kvalifikacijų ir gebėjimų skaidrumą (Europasas) (OL 2004 L 390, p. 6) (toliau – Bendrieji Europos kalbų metmenys).
Anglų, vokiečių ir prancūzų kalbų mokėjimo lygis nustatomas užsienio kalbų centruose pagal nustatytus tarptautinius užsienio kalbų egzaminus ir / ar tarptautinius užsienio kalbų mokėjimo lygio nustatymo testus. Užsienio kalbų centrų, kuriuose galima nustatyti užsienio kalbos mokėjimo lygį, sąrašas skelbiamas /index.php?-303104489.
Kitų užsienio kalbų mokėjimo lygį nustato konkursą organizuojanti įstaiga.
Nustačius pretendento anglų, prancūzų ar vokiečių kalbos mokėjimo lygį, jam išduodama pažyma bei pretendentas įveda informaciją apie nustatytą užsienio kalbos lygį į savo profilį (paskyrą) (profilio susikūrimas, galimas prisijungus per internetinę svetainę www.testavimas.vtd.lt ar per Elektroninių valdžios vartų portalą www.epaslaugos.lt), per www.epaslaugos.lt, Valstybės tarnybos departamento interneto svetainę www.vtd.lt (skiltyje „Atranka į valstybės tarnybą/Prašymų pateikimas konkursui arba Skelbimai bendrųjų gebėjimų testavimui).
Atsakyti
Rusų kalbos mokėjimą galima būtų įrodyt, jei mokyklos atestate yra, kad mokėtės. Man vieną kartą taip sakė. Bet gal kas ir pasikeitė. Siūlau į pačią organizuojančią įstaigą paskambint ir paklaust.
Atsakyti
QUOTE(mistika30 @ 2014 04 12, 12:52)
as ir susiruosiau dalyvauti konkurse, reikalavimas yra uzsienio kalbos zinojimas, laikysiu rusu k., ja geriausiai moku. priminkit, kur galima tuos kalbu pazymejimus gauti ir kur laikytis. As siauliete, siualiuose noretusi ir laikytis.
Aciu


rusų tinka, jeigu būna specifiškai nurodyta pareigybės aprašyme, o taip reikia ES kalbą mokėti iš pagrindinių smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2014 04 12, 16:35)
Rado kuo pasigirt biggrin.gif Pritariu Leksai, kokio cia pobudzio tema, atseit susidekit su vedusiais, o vdrug pasiseks, vdrug vaikus be tevo paliksit biggrin.gif
Kai savo gyvenimo nesugebi susikurt, lengviausia i kito ilist biggrin.gif

nurodyta pareigybes aprasyme ' mokėti anglų, vokiečių, prancūzų arba rusų kalbą pažengusio vartotojo lygmens B1 lygiu"..tad as geriausiai moku rusu kalba.Ja ir nurodziau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mistika30: 12 balandžio 2014 - 19:56
Merginos, gal kas kaune parekomenduos gerą anglų k. mokytoją? Turiu šiek tiek daugiau nei mėnesį vienu lygiu pasikelti, tai nei su grupe,ne kursais nebespėčiau unsure.gif
Atsakyti
prašau truputi pasufleruoti:)
dalyvaujant konkurse su savimi reikia turėti asmens tapatybės dokumentą. ar dar kažko reikia?
laimėjimo atveju žinoma sodros, diplomo, darbo patirtį patvirtinančių dok, jei buvo reikalavime. taip?
o kaip su privačių interesų deklaracija? ji tik sistemoje? jei aš ją pateikus jau dirbdama kitoje darbovietėje, tai ją koreguočiau tik sistemoje laimėjimo atveju?

Atsakyti