Įkraunama...
Įkraunama...

Valstybės tarnyba

QUOTE(Gabii__ @ 2014 04 15, 07:08)

o kaip kitaip? bus a7. tik tiek, kad jokios klases nepriklausys. tik priedai imanomi.

Po kasmetinio vertinimo pakaitiniam VT gali būti suteikta 3 klasė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murinka @ 2014 04 18, 07:54)
Po kasmetinio vertinimo pakaitiniam VT gali būti suteikta 3 klasė smile.gif

Gal būt, šito nežinau:) bet tik laimėjus galėtum gauti nėra labai realu.
Atsakyti
Sveiki, o ka duoda ta 3 kvalifikacine klase? prieda prie atlyginimo?
Atsakyti
QUOTE(Mantas19 @ 2014 04 18, 09:53)
Sveiki, o ka duoda ta 3 kvalifikacine klase? prieda prie atlyginimo?

Taip, 15 procentų smile.gif antra klasė - 30, pirma - 50 procentų. Bet pagal siūlomą projektą šitos klasių sistemos kaip ir žada atsisakyti smile.gif
Atsakyti
Vakar pirmą kartą bandžiau laikyti BGT, taip jaudinausi, kad nieko nemačiau ir mąstyt blaiviai negalėjau, rankos drebėjo net, skaičių sekų visai neperpratau, nors mokinantis iš www.valstybestarnyba.com, jas visas išspęsdavau, bet per testą pakliuvo tiesiog košmariškos sekos doh.gif Nesusitvarkiau ir su, atrodo, paprastomis užduotimis procento apskaičiavimui. Galiausiai surinkau 19 teisingų atsakymų, tik vieno truko, kad antrą dalį galėčiau laikyti. Apmaudu... Visą naktį blogai miegojau, prieš akis tik sekos ir tie procentinia uždaviniai, atsibudau su migrena verysad.gif Bijau dabar antrą kartą važiuoti į tą testą verysad.gif
Kaip jūs su sekom susitvarkot, nuo ko pradedat ieškoti dėsningumo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo N@tasha: 19 balandžio 2014 - 20:29
Man padėjo tai, kad iš esmės ten kartojasi keli dėsningumai smile.gif pabandai dauginti, dalinti, na iš skaičių matosi, ko reikia sekoje smile.gif nors kelių nuoširdžiai nesupratau
Atsakyti
Sveikos,

noreciau pasiteirauti gal kam nors yra teke dalyvauti konkurse VMI pagal darbo sutarti (Vilnius)? Is esmes, tai idomu viskas: pats pokalbis, ko klausia, gal kokiu uzduociu duoda ir pan... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
SVEIKUTĖS. Na ir aš apsisprendžiau pradėti ruoštis gebėjimų testui laikyti...Nežinau nuo ko ir bepradėti, nes galvosūkių spresti nekenčiu, o tas testas tai man kaip kazkoks nesuprantamas dalykas, mistika kazkokia, bet jei užsispirsiu manau pavyks..... idomu, gal kuri galit patart nuo ko man cia pradet. As galvoju gal knyga kokia papirkt ir pastudijuot, nes siuo metu neturiu zalio supratimo, esu juoda humanitarė, net eikėrašcius rasanti smile.gif)))
Atsakyti
Laikiau praeitą savaitę ir aš tą testą. Nors išlaikiau bet vistiek man labai sunkus pasirodė. Sekos, procentiniai skaičiavimai, figūros. Bet šiaip ir niekur nesimokiau, peržiūrėjau tą pavyzdinį ir tiek.
Atsakyti
Tai pagrinde ruoštis iš valstybės tarnybos bandomųjų testų mokamų, to pakanka? Ar ten paaiškinti sprendimų būdai,gal iš knygų aiškiau?
Atsakyti
Padėkite, prašau, išspręsti skaičių seką ax.gif Visas iš šito tinklapio išsprendžiau http://www.fibonicci...sequences-test/
o šitos įveikti negaliu
-2 3 27 69 129

kuris iš šitų atsakymų teisingas?
178 207 268 312

Ir jeigu galima su sprendimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(N@tasha @ 2014 04 23, 16:26)
Padėkite, prašau, išspręsti skaičių seką ax.gif  Visas iš šito tinklapio išsprendžiau http://www.fibonicci...sequences-test/
o šitos įveikti negaliu
-2 3 27 69 129

kuris iš šitų atsakymų teisingas?
178 207 268 312

Ir jeigu galima su sprendimu smile.gif

-2 3 27 69 129
1*3=3
9*3=27
23*3=69
43*3=129
69*3=207
Ats. 207