Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

QUOTE(username @ 2014 05 08, 21:17)
Sveikos,

Išbandžiau PN lakus ir HG. PN labai jau tiršti  g.gif
Iš kokios firmos dar patartumėte įsigyti lakus? Bet nesinori mokėti už spalvytę 1vnt 50lt  g.gif

Nu tai gi jau rašėm asmeniškai Jums kokių firmų lakus naudojam. Viešpatie aukštielnykas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(username @ 2014 05 08, 21:17)
Sveikos,

Išbandžiau PN lakus ir HG. PN labai jau tiršti  g.gif
Iš kokios firmos dar patartumėte įsigyti lakus? Bet nesinori mokėti už spalvytę 1vnt 50lt  g.gif

Jei nenorite labai brangiai ieskokite skelbimuose IBD po 35-30Lt, Nagavitoje Progel po 35Lt arba HG naudoto per mergaites po 30-40Lt 4u.gif
Papildyta:
tik ka pabaigtas kol nepamirsau Progel Paris Rose 2sl ir 1 su biskiu HG he loves me he loves me not, piesta Emi halografiniu blizguciu (o gal jos dulkem vadinas, nezinau biggrin.gif ) Beja matau kad
desines bevardis ciut per platus, na is klaidu mokomes, o foto yra nerealiai gerai pamatyti savom klaidom 4u.gif Tad pradedanciom pastebejimas, fotografuokite, analizuokite, dekite kad kritikuotu, nes tik taip eisite pirmyn 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 05 08, 20:25)
Jei nenorite labai brangiai ieskokite skelbimuose IBD po 35-30Lt, Nagavitoje Progel po 35Lt arba HG naudoto per mergaites po 30-40Lt  4u.gif
Papildyta:
tik ka pabaigtas kol nepamirsau Progel Paris Rose 2sl ir 1 su biskiu HG he loves me he loves me not, piesta Emi halografiniu blizguciu (o gal jos dulkem vadinas, nezinau  biggrin.gif ) Beja matau kad
desines bevardis ciut per platus, na is klaidu mokomes, o foto yra nerealiai gerai pamatyti savom klaidom  4u.gif  Tad pradedanciom pastebejimas, fotografuokite, analizuokite, dekite kad kritikuotu, nes tik taip eisite pirmyn  4u.gif  4u.gif  4u.gif

user posted image

ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 05 08, 21:25)
Papildyta:
user posted image

siaubingai grazus thumbup.gif 4u.gif wub.gif
as nusipirkau siandi nagavitoj ibd flirty flamenco, ir man ne mano skonio, nu gal mano, bet norejau ir ejau su mintis kad koralines, parejau su beveik ruzava doh.gif esmej grazi dengia liuks kiek is tipso supratau, bet deja kodel as visad sugrybaju su savo pasirinkimu biggrin.gif doh.gif toliau vistiek noriu koralines, keiciam kas nors i tonu tamsesne biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elenna: 08 gegužės 2014 - 22:37
Elenna , o Nagavitoj Ibd po 45 g.gif visad maniau kad 55 rolleyes.gif man pradzioj jei tik be paletes ar internetu rinkdavaus pastovūai po pora tokiu pat sugebedavau nupirkt dabar ilgokai aiskinuos kas per spalvos pasimokiau nors tikiu teks dar klist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 05 09, 00:10)
Elenna , o Nagavitoj Ibd po 45  g.gif visad maniau kad 55  rolleyes.gif  man pradzioj jei tik be paletes ar internetu rinkdavaus pastovūai po pora tokiu pat sugebedavau nupirkt dabar ilgokai aiskinuos kas per spalvos pasimokiau nors tikiu teks dar klist  biggrin.gif

aga nagavitoj 45lt snd kaune maliaus tai ant greicio ten nusimaliau, zinojau tik kad koralines noriu biggrin.gif nes pries tai irgi savo palete analizavau ziurejau kazko truko buvau galutinai nusprendus,bet ten nesamone neleidzia prasuk buteliuko, apsvietimas prastas, paletej tamsesne atrode, gyvai man per neon biggrin.gif nezinau gal draugei perparduot uz 35 bent , ale gaila, kad taip metos -10 i viena puse i kita,,, blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenna @ 2014 05 09, 00:28)
aga nagavitoj 45lt snd kaune maliaus tai ant greicio ten nusimaliau, zinojau tik kad koralines noriu  biggrin.gif nes pries tai irgi savo palete analizavau ziurejau kazko truko buvau galutinai nusprendus,bet ten nesamone neleidzia prasuk buteliuko, apsvietimas prastas, paletej tamsesne atrode, gyvai man per neon  biggrin.gif  nezinau gal draugei perparduot uz 35 bent , ale gaila, kad taip metos -10 i viena puse i kita,,, blush2.gif

Aisku gaila 4u.gif as tai paskutini kart kai buvau tai nestovejo pardaveja salia tai prasukau progel geltona ir persigalvojau kazkokia pavandenyjusi man pasirode, nors gal ir gera butu net nzn
Atsakyti
Lilget, paskutinieji labai labai gražūs 4u.gif o kokie čia tie blizgučiai parodyk? ar tu tiesiog emi blizgius su topu maišei ir piešei? smile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 05 09, 10:22)
Lilget, paskutinieji labai labai gražūs  4u.gif  o kokie čia tie blizgučiai parodyk? ar tu tiesiog emi blizgius su topu maišei ir piešei? smile.gif g.gif

Jo maisiau su topu 4u.gif
Atsakyti
[quote=andorinha,2014 05 08, 07:54]
Aciu , andorinha 4u.gif
[/quote]
Nera uz ka 4u.gif
Papildyta:

Bandziau rausva permatoma spalva, is tokio buteliuko:
user posted image

Nieko gero, tirstas, snargliukas toks biggrin.gif Stovi nenaudojamas, net atiduoti nera kam smile.gif
[/quote]

kiek suprantu cia net ne ilgalaikis lakas smile.gif, o topas ant geliniu ar akriliniu. Mane domina ilgalaikis gelinis lakas one step.
Atsakyti
QUOTE(Marlynn @ 2014 05 09, 09:49)
kiek suprantu cia net ne ilgalaikis lakas smile.gif, o topas ant geliniu ar akriliniu. Mane domina ilgalaikis gelinis lakas one step.

Neskaitote, ka parasiau. Parodziau butent buteliuka, ir pasakiau, kad bandziau rausva permatoma laka tokioje pakuoteje. O savo klausime nieko apie one step sistema neminejote.
Atsakyti
QUOTE(Marlynn @ 2014 05 09, 09:49)
Nera uz ka  4u.gif
Papildyta:

Mane domina ilgalaikis gelinis lakas one step.

Pirkau pelenėj vieną jų spalvą. Ką galiu pasakyt: pigmentacija super, vieno sluoksnio pakanka. Tepasi gražiai, lygiai, nesigarbanoja ir nesitraukia nuo nago. Bet aš tepiau jį ant bazės ir pertepiau topu, tai ar jis laikytų ir be bazės negaliu pasakyt smile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti