esu isbandziusi tik perfect nails viska, ir baha kamufliaza , lauksiu patyrusiu ilgiau dirbusiu meistriu nuomoniu jei nesunku
kokius gelius dauguma naudoja? buvau skaiciusi,akd harmony geriausias baze ir topas viename toks yra? ir koks gelis is harmony butu vid tirstumo ir (pats issilyginantis) gal kuri naudojanti savo priemones galite pagirti
esu isbandziusi tik perfect nails viska, ir baha kamufliaza , lauksiu patyrusiu ilgiau dirbusiu meistriu nuomoniu jei nesunku
QUOTE(rudenelis5 @ 2014 05 11, 17:47)
kokius gelius dauguma naudoja? buvau skaiciusi,akd harmony geriausias baze ir topas viename toks yra? ir koks gelis is harmony butu vid tirstumo ir (pats issilyginantis) gal kuri naudojanti savo priemones galite pagirti
o ka laikote ilgiau dirbancia meistre
QUOTE(rudenelis5 @ 2014 05 11, 20:19)
pirmiausia noriu atsirinkti kokios firmos pirkti prepa,boda gel base ir topa.
galvoju apie vidutinio tirstumo gelius
apie laku spalvas tai visai patiko ir pn lakai, kitokiu taip pat neisbandziusi
ka manote apie baha geliu sisetema?
Kiek kur maciau diskusijas tai baze ir topas gerisusi hg, na del topo tai dar yra niuansu visokiu ir diskusiju , bet baze vienareiksmiskai hg, kad butu 2 in 1 sios firmis negirdejau
http://bioseaweedgel.com/products/
Laba diena,
Gal kas bandėte lakuoti Bio Seaweed Gel lakus? Pats procesas atrodo lengvesnis, nes galima tepti ant nago be base ir nereikia ruošti nago
Laba diena,
Gal kas bandėte lakuoti Bio Seaweed Gel lakus? Pats procesas atrodo lengvesnis, nes galima tepti ant nago be base ir nereikia ruošti nago
QUOTE(vikondrija @ 2014 05 11, 07:06)
Sveikos
Ir as turiu IBD camelia petals, bet kol kas lakavausi tik koju nagus baimindamasi, kad ji turi savybe keist spalva. Ar tos, kurios turi camelia petals, nepastebejote, kad ji kiek bluktu?
Ir as turiu IBD camelia petals, bet kol kas lakavausi tik koju nagus baimindamasi, kad ji turi savybe keist spalva. Ar tos, kurios turi camelia petals, nepastebejote, kad ji kiek bluktu?
Na maniškė neblunka
QUOTE(rudenelis5 @ 2014 05 11, 20:19)
Apie gelius teiraukites kitoj temoj, skirtoj priauginimams, cia tik gelinio lakavimo tema, dauguma merginu cia tik su lakais dirba
QUOTE(Zarute @ 2014 05 12, 10:55)
Apie gelius teiraukites kitoj temoj, skirtoj priauginimams, cia tik gelinio lakavimo tema, dauguma merginu cia tik su lakais dirba 
kad man rodos ji ir klausia apie gelinio lakavimo priemones
QUOTE(rudenelis5 @ 2014 05 11, 18:19)
prepa turiu HG, top ir base OPI, lakai IBD
QUOTE(lilget @ 2014 05 12, 11:17)
Is Rudenelio klausymu suprantu, kad mergina renkasi priemones priauginimui
QUOTE(Zarute @ 2014 05 12, 13:06)
bet padekojo uz nuomones tai gal vistik geliniam lakavimui