ne merginos priauginimu nedarau, tiesiog nera poreikio, bet jau sia sav einu i kursus mokytis, ziuresiu kaip ranka draugaus su manikiristes darbu, siaip paciai sau ir draugems darydavau, o rimciau uzsiimsiu kai turesiu kvalifikacija. aciu uz patarima daviau uzklausa ir i priauginimo tema.
o kas pagal sbandytas priemones ka labiau vertinate baha ar perfect nails
QUOTE(Jurgin@ @ 2014 05 06, 21:09)
Tos kur ale violetines,kur visi nagai blizga o vienas paprastai lakuotas?
Taip taip, butent apie siuos ir kalbejau tik pamirsau ivardinti...

Nes jau pirkau ir is emi, ir ne is emi ir vis prasaunu su numeriuku (internetu mat uzsakydavau. o ir buvusi ju seminare... isivaizdavau, kad prisiminsiu kurios ten butent...

QUOTE(-Ši- @ 2014 05 12, 18:52)
Lauksiu kritikos... tik primenu,kad nesenai pradėjau lakuotis sau

grazus, ryskus derinukas, viskas liuks, tik mazylis gal nelabai tvarkingai nulakuotas

o kaip macaroon lakuojasi? kaip atrodo po 3 sl. ?
QUOTE(noraeleo @ 2014 05 12, 17:36)
grazus, ryskus derinukas, viskas liuks, tik mazylis gal nelabai tvarkingai nulakuotas

Stengsiuos tvarkingiau

Lakuojasi puikiai,tik kad labai šviesi spalvytė,tad sunaudosiu prancūzui

QUOTE(Garseen @ 2014 05 12, 19:19)
Taip taip, butent apie siuos ir kalbejau tik pamirsau ivardinti...
Nes jau pirkau ir is emi, ir ne is emi ir vis prasaunu su numeriuku (internetu mat uzsakydavau. o ir buvusi ju seminare... isivaizdavau, kad prisiminsiu kurios ten butent...
).

hmm gal 023

Merginos, kuris ebay pardavejas prekiauja orginalais ir siunčia į Lietuvą?
Jurgina visi grazus, bet paskutiniai tai geriu geris
Paziuriu isjungiu ir vel ziuriu
Ir i merginos nagus ir i pavasariniu spalvu grazuma ir ju kombinacija...
Nu tobulai man cia
Ech eisiu ir as itariu savaitgali lakuotis

Paziuriu isjungiu ir vel ziuriu

Ir i merginos nagus ir i pavasariniu spalvu grazuma ir ju kombinacija...
Nu tobulai man cia

Sveikos merginos. Gal galėtumėte patarti dėl blizgučių naudojimo geliniame lakavime. Aš darausi pati namie viską, naudoju HG priemones ir norėčiau į manikiūrą įkomponuoti birų blizgutį. Klausimas būtų kada ir kaip jį dėti? Aš įsivaizduoju, kad baigiu dengti norimom spalvom, kišu į lempą, tada blizgutį, tada topą ir į lempą (ir dėl ramybės antrą sluoksnį topo). Neraminantys niuansai:
1. Tepti ant "iškepto" lako, ar ant drėgno?
2. Ar blizgutis gerai laikysis kai tepsiu topą ir ar viskas nenusibrauks?
3. Ar užsiteršia topo šepetėlis blizgučiais? Ar reikėtų atsipilti topo kitur ir naudoti kitą šepetėlį, kad neužteršti?
Dėkoju už atsakymus ir patarimus
P.S. smagūs darbeliai Jurgin@
1. Tepti ant "iškepto" lako, ar ant drėgno?
2. Ar blizgutis gerai laikysis kai tepsiu topą ir ar viskas nenusibrauks?
3. Ar užsiteršia topo šepetėlis blizgučiais? Ar reikėtų atsipilti topo kitur ir naudoti kitą šepetėlį, kad neužteršti?
Dėkoju už atsakymus ir patarimus

P.S. smagūs darbeliai Jurgin@