Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

QUOTE(-Ši- @ 2014 05 22, 21:28)
x - mascarra,labai gražu  mirksiukas.gif Labai patinka tokie 'neapkrauti' nagai  smile.gif

xx - Gal galit parodyti koks dotsas pas jus? Nusipirkau 5,įvairių dydžių,pabandžiau ir padėjau.Net gi pats ploniausias storai piešia  doh.gif

x - Ačiū už pagyrimus 4u.gif Norėjo klientė ant kiekvieno nago tokios dailės, aš pasakiau griežtai ne, nebent ji nori mokėti dar plius 30Lt už tokią dailę, nes kol aš išraitysiu dar 8 nagus taip ir kiek aš emi dažų ir folijos ir topo po 2 sl išnaudosiu biggrin.gif Tai sako ok biggrin.gif Dažniausiai pastebėjau tos kurios lakuojas kokį kartą į metus, tai nori kad ant nagų visi Eifelio bokštai tilptų lotuliukas.gif

xx - Keliu mirksiukas.gif kitam dotso gale buvo ir tiesus, nelenktas, bet tokio pačio dydžio tai nepaveikslavau 4u.gif Tikiuos sulyginimas su centu padės ax.gif

user posted image

QUOTE(Zarute @ 2014 05 22, 21:42)
Mascara - super vaizdelis, labai dailu! Maladec!!!!!! thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 05 22, 21:42)
Pavasarine, zinoma galima akrila naudot dailei!!!!!!!!! mirksiukas.gif
  mirksiukas.gif

o gal patartumete kokius isigyti? nes vienus isgyjau, labai tirsti ir nieko grazaus neiseina ispiesti.... norejau ir kinietiska tapyba su jais piesti, bet nieko neiseina, kai tirsti tokie smile.gif
Atsakyti
mascarra, grožisss.... wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
koki kamufliaza esate isbandziusios ir koks pats paciausias kiekvienai?

ar senses universali mix ar ibd? ir kaip kainos santykis, kazkuri minejo kamufliaza daro pati? tai su vitraziniais dazais darote ar as ne taip isivaizduoju
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2014 05 22, 20:20)
Pagrindas senses 936 (3sl.)
Prancūzas HG wilggle fingers... (ilgas pavadinimas) (2sl.)
Dailė juodi emi dažai+folija.
Prancūzas pieštas su dotsu  4u.gif

user posted image

jazau kaip gražu blink.gif wub.gif
aš šiaip nusistačius prieš visokias dailes ir vaivorykštes ant nagų...nu bet čia...noriu tokių wub.gif
jei nepaslaptis, kokia kaina tokio grožio? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laumė*: 23 gegužės 2014 - 10:45
Nesuprantu kas vyksta su SM greit isvis spjausiu ir issiregistruosiu is cia, nu briedas kazkoks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 05 23, 10:58)
Nesuprantu kas vyksta su SM greit isvis spjausiu ir issiregistruosiu is cia, nu briedas kazkoks  doh.gif

Ir manai, SM nuo to pasitaisys? biggrin.gif
Pas mane viskas zymiai geriau, matau naujus postus, nereikia laukti.
Papildyta:
QUOTE(mascarra @ 2014 05 22, 20:20)
Pagrindas senses 936 (3sl.)
Prancūzas HG wilggle fingers... (ilgas pavadinimas) (2sl.)
Dailė juodi emi dažai+folija.
Prancūzas pieštas su dotsu  4u.gif

Puikiai techniskai atliktas darbas. Tik asmeniskai megstu sviesu prancuza, del to nekomentuoju del spalvos. Bandziau piesti dotsu, man nepatiko. Matyt, ne mano sis budas.
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 05 22, 17:32)
Parodyk sekanti prancuza, ziuresim kaip tobuleji  mirksiukas.gif
Lilget, gal jau su graziais nagais esi?

jo jo jau savaite kai su graziais bigsmile.gif tik kad blyn ir gelis dildos tai va reikes eit pataisyt galiukus baltus, nes siandien i gimtadieni einu, dar topu pertepu tai thumbup.gif tik iki korekcijos jauciu dvigubai trumpesne desine bus nei kaire vistiek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 05 23, 11:22)
jo jo jau savaite kai su graziais  bigsmile.gif tik kad blyn ir gelis dildos tai va reikes eit pataisyt galiukus baltus, nes siandien i gimtadieni einu, dar topu pertepu tai  thumbup.gif  tik iki korekcijos jauciu dvigubai trumpesne desine bus nei kaire vistiek  lotuliukas.gif

Buvai pas Rogrinta?
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 05 23, 10:02)
mascarra, grožisss....  wub.gif  wub.gif  wub.gif  thumbup.gif

Ačiūūū 4u.gif

QUOTE(Laumė* @ 2014 05 23, 10:44)
jazau kaip gražu  blink.gif   wub.gif
aš šiaip nusistačius prieš visokias dailes ir vaivorykštes ant nagų...nu bet čia...noriu tokių  wub.gif 
jei nepaslaptis, kokia kaina tokio grožio?  blush2.gif

Ačiū 4u.gif Aš tai šarka, mėgstu vaivorykštes, bet su saiku blush2.gif

Apie 40Lt ilgalaikis blush2.gif
QUOTE(andorinha @ 2014 05 23, 11:03)
Puikiai techniskai atliktas darbas. Tik asmeniskai megstu sviesu prancuza, del to nekomentuoju del spalvos. Bandziau piesti dotsu, man nepatiko. Matyt, ne mano sis budas.

Dėkui mirksiukas.gif Aš irgi nenorėjau su tamsiu daryti, bet norėjo būtent šios spalvos smile.gif ir šeip aš nemegėja balto prancūzo, jau toooks nuobodus doh.gif Man gražiau jau net jei visi nagai prancūzo skirtingų spalvų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mascarra: 23 gegužės 2014 - 12:15
QUOTE(mascarra @ 2014 05 23, 12:14)
Dėkui  mirksiukas.gif  Aš irgi nenorėjau su tamsiu daryti, bet norėjo būtent šios spalvos smile.gif ir šeip aš nemegėja balto prancūzo, jau toooks nuobodus  doh.gif  Man gražiau jau net jei visi nagai prancūzo skirtingų spalvų  lotuliukas.gif

Na zinoma, suprantu, juk meistre daro manikiura, atsizvelgdama i klientes nora.
Del balto prancuzo nesutiksiu, klasika nenuobodi visame kame ir nesensta biggrin.gif
Atsakyti
Masccara thumbup.gif
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 05 23, 11:20)
o gal patartumete kokius isigyti? nes vienus isgyjau, labai tirsti ir nieko grazaus neiseina ispiesti.... norejau ir kinietiska tapyba su jais piesti, bet nieko neiseina, kai tirsti tokie smile.gif

Šiaip tai akriliniai dažai skiedžiasi vandeniu, juk jie kaip guašas biggrin.gif Blogiau kai jie skysti,nes patirštint neišeina, buvau ant tokių užsirovus, tai kad jais piešt,reik akvarėlės kursus praeit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mascarra @ 2014 05 23, 14:14)
.. šeip aš nemegėja balto prancūzo, jau toooks nuobodus  doh.gif  Man gražiau jau net jei visi nagai prancūzo skirtingų spalvų  lotuliukas.gif

man ir, ir ačiū Dievui, jau vis rečiau tenka daryt.. kleintėms pagaliau irgi pradeda nusibost biggrin.gif Mane tai iš vis nuo jo jau purto hihihi.gif
Atsakyti