Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

QUOTE(rogrinta @ 2014 05 23, 12:37)

Šiaip tai akriliniai dažai skiedžiasi vandeniu, juk jie kaip guašas  biggrin.gif Blogiau kai jie skysti,nes patirštint neišeina, buvau ant tokių užsirovus, tai kad jais piešt,reik akvarėlės kursus praeit  biggrin.gif
Papildyta:

Dėkui,bandysiu skiesti smile.gif ziuresime kas gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 05 23, 12:37)
man ir, ir ačiū Dievui, jau vis rečiau tenka daryt.. kleintėms pagaliau irgi pradeda nusibost  biggrin.gif Mane tai iš vis nuo jo jau purto hihihi.gif

Oooooo, atrodo, busiu nepopuliari biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 05 23, 13:37)
Masccara  thumbup.gif

Šiaip tai akriliniai dažai skiedžiasi vandeniu, juk jie kaip guašas  biggrin.gif Blogiau kai jie skysti,nes patirštint neišeina, buvau ant tokių užsirovus, tai kad jais piešt,reik akvarėlės kursus praeit  biggrin.gif
Papildyta:

man ir, ir ačiū Dievui, jau vis rečiau tenka daryt.. kleintėms pagaliau irgi pradeda nusibost  biggrin.gif Mane tai iš vis nuo jo jau purto hihihi.gif

reikes atkreipti demesi kaip tu purtais, pirma karta nepastebejau musiau unsure.gif biggrin.gif
Papildyta:
mascara grazus salvu derinys, bet va nezinau man prancuzas grazu arba ant priaugintu su islauzta forma nagu arba ant tokio pailgo kvadratuko, bet darbas atliktas sauniai 4u.gif
andorinha, nu nelabai as izvelgiu kreivuma ar kazka prie ko cia jau riketu labai kabynetis g.gif man grazu wub.gif ir as irgi uz balta frenca nors nieko pries pries kitus neturiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 05 23, 13:20)
andorinha, nu nelabai as izvelgiu kreivuma ar kazka prie ko cia jau riketu labai kabynetis  g.gif  man grazu  wub.gif  ir as irgi uz balta frenca nors nieko pries pries kitus neturiu  drinks_cheers.gif

Man kliuvo forma mano prancuzo, atsizvelgiant i nago dydi, jo platuma.
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2014 05 23, 13:37)

O as svajoju kaip noriu prancuzo, nesumeluosiu,kad daugiau nei 3metus jo neturejus.Tai sios vasaros tikslas,kad kasnors man ji nupiestu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mascarra @ 2014 05 22, 21:20)
Pagrindas senses 936 (3sl.)
Prancūzas HG wilggle fingers... (ilgas pavadinimas) (2sl.)
Dailė juodi emi dažai+folija.
Prancūzas pieštas su dotsu  4u.gif

user posted image

Labai grazu 4u.gif noreciau pasidometi,ar at emi dazu su folija tepate ilgalaikio topa? is anksto dekoju
Atsakyti
Laba 4u.gif

Cia aktyvesne tema, tad pernesiu savo klausimus cia blush2.gif

Perskaiciau kruva temu ir susipainiojusi noriu prasyti jusu pagialbos.

Nusibodo nagus lakuotis kas 2 dienas, todel pagalvojau, kad verta isigyti viska, ko reikia, kad nagai ilgai butu grazus ir tvarkingi.

Is pradziu galvojau isigyti UV gelio ibd arba Harmony Gelish reikalingus produktus, bet nepriauginimui, o tik plonam sluoksniui uzdeti, kad is esmes butu kaip lakas, o laikytusi ilgai. UV gelius galvojau pirkti, nes is ju galima dar prisimaisyti ivairiu splavu ir kokiu blizguciu ideti.

1. Tad norejau pasiteirauti, ka jus patartumet, ar tinka tokiam reikalui UV gelis ar geriau imti pvz. Gelish lakus? Jei imciau laka, ar galima maisyti spalvas, deti blizguciu dulkes?

2. Kas tepasi lengviau: UV gelis ar gelinis lakas? Ka lengviau pataisyti, jei ranka sudrebetu?

3. Ka jusu nuomone butu praktiskiau ir patogiau naudoti neigudusioms rankoms ir tik sau paciai?

Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2014 05 23, 19:15)

Jei kalbame apie naturalius, nepriaugintus nagus, as uz ilgalaiki laka arba spalvota biogeli, nes jie lankstus, kaip ir pats nagas.
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2014 05 23, 20:23)
QUOTE(Gusha @ 2014 05 23, 19:15)

Jei kalbame apie naturalius, nepriaugintus nagus, as uz ilgalaiki laka arba spalvota biogeli, nes jie lankstus, kaip ir pats nagas.

Taip, nagai savi smile.gif

O ilgalaikiam lakui ir biogeliui kokia lempa geriau ziureti? Ar siomis priemonemis lengva lakuotis?
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2014 05 23, 19:27)

Taip, nagai savi  smile.gif

O ilgalaikiam lakui ir biogeliui kokia lempa geriau ziureti? Ar siomis priemonemis lengva lakuotis?

Turiu abi lempas, labiau megstu naudoti LED, nes susitaupo marios laiko. Taciau jei pirksite LED lempa, reikia tureti omeny, kad ne visi geliai/UV lakai joje polimerizuojasi. Pavyzdziui, siandien bandziau Jolifin baltus UV lakus, ir jie nestingo LED lempoje. Paprastos UV lempos uzteks, jei ji bus 36W galingumo.
Lakuotis UV lakais zymiai lengviau nei su paprastu laku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 23 gegužės 2014 - 19:31
QUOTE(andorinha @ 2014 05 23, 20:31)
Turiu abi lempas, labiau megstu naudoti LED, nes susitaupo marios laiko. Taciau jei pirksite LED lempa, reikia tureti omeny, kad ne visi geliai/UV lakai joje polimerizuojasi. Pavyzdziui, siandien bandziau Jolifin baltus UV lakus, ir jie nestingo LED lempoje. Paprastos UV lempos uzteks, jei ji bus 36W galingumo.
Lakuotis UV lakais zymiai lengviau nei su paprastu laku.

Labai dekoju jums uz jusu nuomone. Renkuosi tarp ibd ir Gelish laku ir noriu imti LED lempa rolleyes.gif Gal tuomet ir apsistosiu ties lakais. Labai smagu girdeti, kad gelinius lakus lengviau tepti.

Jei kas turite dar kokia nuomone, labai lauksiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 05 23, 15:20)
reikes atkreipti demesi kaip tu purtais, pirma karta nepastebejau musiau  unsure.gif  biggrin.gif

Mintyse purčiaus, tai nepastebėjai biggrin.gif Visgi reik tiesiai nupiešt jį, o ne išdrebint biggrin.gif Šiaip panos,kasdien žiūrint į tą patį vaizdą, darosi nebeįdomu, nebegražu ir t.t. Aš iš vis nebežinau kas man patinka,nes jau viskas matyta ir atsibodę, noriu gražių nagų ir nežinau kokių verysad.gif Krizė kažkokia..
Atsakyti