Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

QUOTE(BigBang @ 2014 04 13, 16:58)
Aš ją turiu,bet neeinama ji pas mane, vieną kart tik lakavau,bet šiaip viskas gerai,graži spalva,gražiai lakuojasi užtenka 2 kartais 3 sluoksnį galima lakuot jei truputį ryškiau norisi  smile.gif

ačiū už info smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
gal gali kas parekomenduoti grazia dranblio kaulo spalvos gelini laka. (geros pigmentacijos) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(camellija @ 2014 04 13, 17:41)
gal gali kas parekomenduoti grazia dranblio kaulo spalvos gelini laka. (geros pigmentacijos) 4u.gif

Gelish Need a Tan užtenka man 2 sluoksnių smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kiek grožių prižiūrėjau smile.gif

Galvoju prisijungsiu prie jūsų ax.gif

Nesenai pradėjau lakuot.Ir tik sau lakuoju smile.gif
Lauksiu kritikos rolleyes.gif

3 sl. bluesky 40518, IBD 3 sl,lipdukas
user posted image

IBD Flirty Flamenco 3sl.,IBD Sand Dune 3 sl.(sužinojau ką reiškia 'garbanojasi')
user posted image

P.S. Fotografuota telefonu,tad tikrosios spalvos neišgaunu.Per PC tai visai blankios spalvos atrodo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ši- @ 2014 04 13, 16:18)
Sveikos,
Kiek grožių prižiūrėjau  smile.gif 

Galvoju prisijungsiu prie jūsų  ax.gif

Nesenai pradėjau lakuot.Ir tik sau lakuoju  smile.gif
Lauksiu kritikos  rolleyes.gif

3 sl. bluesky 40518, IBD 3 sl,lipdukas
user posted image

IBD  Flirty Flamenco 3sl.,IBD Sand Dune 3 sl.(sužinojau ką reiškia 'garbanojasi')
user posted image

P.S. Fotografuota telefonu,tad tikrosios spalvos neišgaunu.Per PC tai visai blankios spalvos atrodo doh.gif

įkelkit didesnes foto,nieko nematau blush2.gif
Atsakyti
Kitą kart žinosiu 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Na ir mano šios dienos SALDUS darbelis..... 4u.gif Mergina taip norėjo smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sunta @ 2014 04 13, 13:30)
Aistytes grazus labai antras darbelis !!

Dėkui, ir man jis patinka smile.gif
Papildyta:
QUOTE(-Ši- @ 2014 04 13, 18:45)
Kitą kart žinosiu  4u.gif

user posted image

user posted image

Vis tiek per mažos nuotraukos, pažiūrėkit kokio dydžio kitos merginos kelia. Arba iš arčiau fotografuokit arba per part.lt dydį nustatykit 800px.
Atsakyti
QUOTE(pavasarine90 @ 2014 04 13, 18:56)
Na ir mano šios dienos SALDUS darbelis..... 4u.gif Mergina taip norėjo  smile.gif

Gražu,o kokios spalvos? 4u.gif
Atsakyti
pavasarine su fantazija kliente, o ir Jus puiki idejos igyvendintoja, as su tokiu neiciau , bet paziuret smagu bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GintareBeauty @ 2014 04 13, 20:14)
Gelish Need a Tan užtenka man 2 sluoksnių  smile.gif

http://www.nail-lacq...olish-swatches/

gal kas matet ka panasaus i sita spalvyte?

Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 04 13, 20:00)
Gražu,o kokios spalvos?  4u.gif

QUOTE(lilget @ 2014 04 13, 20:01)
pavasarine su fantazija kliente, o ir Jus puiki idejos igyvendintoja, as su tokiu neiciau , bet paziuret smagu  bigsmile.gif  thumbup.gif

Na čia idėja mano, man gražu, bet man grazu ant vieno ar ant keliu nagų, o turėjau omenyje, kad ji norėjo ant visų smile.gif dėkui, merginos. 4u.gif o palvos hg white seek ir hg its a llily. labai gerai dengiasi, užtektų net ir 1 sluoksniuko smile.gif
Atsakyti