Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas,bendra tema

QUOTE(BigBang @ 2014 04 13, 11:47)
O kur tą ezflow perkat? smile.gif
Ta joda su aukso dulkėm man labai patyraukė akį  wub.gif

Iš Amazon.com kur kainos doleriais, net mokant tarpininkei procentą man kainos juokingos atrodo biggrin.gif Iš UK amazonės brangiau gaunasi kažkodėl tai.... unsure.gif g.gif
Imkit imkit tą juodą, nesigailėsit tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lilget @ 2014 04 13, 09:54)
Aistyte nezinau ar man tik taip atrodo ar zengiai zingsneli atgal su kruopstumu  blush2.gif  antrojo ideja labai faina  wub.gif

O kas kur nekruopstu?Pakomentuok,idomu man:-)
Atsakyti
Sveikos,
Neseniai pradėjau lakuoti geliniu laku ir susidūriau su tokia problema: kai nulakuoju nagus lakas gana greit nusilupa, ir pats lakas nėra pakankamai kietas, nagai lengvai lankstosi, taip lyg būtų lakuota paprastu laku. doh.gif Kaip manot, ar tai gali būti lempos kaltė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 04 13, 09:56)
Iš Amazon.com kur kainos doleriais, net mokant tarpininkei procentą man kainos juokingos atrodo  biggrin.gif  Iš UK amazonės brangiau gaunasi kažkodėl tai.... unsure.gif  g.gif
Imkit imkit tą juodą, nesigailėsit tikrai  drinks_cheers.gif

aš kažkaip iš jav bijau pirkt,nes ten tas mokestis man rodos gali ateit po to,muitas ar kaip ten jis. Aš stengiuosi iš UK pirkt nes Uk gyvenu pati smile.gif
O tas Ezflow kaip laiko? Žiūriu nebrangūs,panašiai kaip Bluesky g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistyte0724 @ 2014 04 13, 12:57)
O kas kur nekruopstu?Pakomentuok,idomu man:-)

per telefona kai ziuriu labai stipriai eina priartinti foto, tai prie odeliu man truksta tikslaus konturo, tik tiek, prasau neisizeisti, mano galva kritika stumia eiti i prieki, nors anokia cia is manes kritike, kai patirties dar tiek nedaug, o gal mano telefonas pievas rodo, spresti tau, manau pacios irgi matome ir arba dziaugiames rezultatais arba ne, as savais dziaugiuosi labai retai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NORIKA @ 2014 04 13, 12:56)
Iš Amazon.com kur kainos doleriais, net mokant tarpininkei procentą man kainos juokingos atrodo  biggrin.gif  Iš UK amazonės brangiau gaunasi kažkodėl tai.... unsure.gif  g.gif
Imkit imkit tą juodą, nesigailėsit tikrai  drinks_cheers.gif

kas cia per juoda su dulkem g.gif
Atsakyti
Lilget,aciu uz komentarus :-) Niekada neisizeidziu ir nesiteisinsiu,atrodo darau viska taip pat:-) Tik su pirmuoju vargau darbu,tai gal ir gali but kur nelygumai. O del patenkinimo,tai as ir retai bunu patenkinta,nes retai mano ir klienciu skoniai sutampa ;-)
Papildyta:
Ha,as su telefonu kai prisiartinau tai is vis viskas isplauke ten atrodo:-D Vis del to su tel fotkinta:-)
Atsakyti
Aistytes grazus labai antras darbelis !!
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2014 04 13, 11:58)
aš kažkaip iš jav bijau pirkt,nes ten tas mokestis man rodos gali ateit po to,muitas ar kaip ten jis. Aš stengiuosi iš UK pirkt nes Uk gyvenu pati smile.gif
O tas Ezflow kaip laiko? Žiūriu nebrangūs,panašiai kaip Bluesky  g.gif

Tai aš ir neperku tiesiogiai, nes tada siuntimas žvėriškai brangūs ir muitai būna, todėl ir sakau kad perku per tarpininkes, net jom procentą mokant kainos juokingos lakų drinks_cheers.gif Jum tai aišku kad neapsimoka, jei UK gyvenat biggrin.gif
O EzFlow man maža kuo skiriasi nuo IBD, ir lakuojasi gerai ir laikosi liuks... Turiu klasikinę raudoną - Matador, labai graži, reik 3sl pilnai užlakuot, bet dengiasi lengvai, netraukia.... Dar blizgiukų turiu, irgi patinka 4u.gif

QUOTE(lilget @ 2014 04 13, 12:32)
per telefona kai ziuriu labai stipriai eina priartinti foto, tai prie odeliu man truksta tikslaus konturo, tik tiek, prasau neisizeisti, mano galva kritika stumia eiti i prieki, nors anokia cia is manes kritike, kai patirties dar tiek nedaug, o gal mano telefonas pievas rodo, spresti tau, manau pacios irgi matome ir
kas cia per juoda su dulkem  g.gif

Man irgi pasirodė prie odelių neidealiai ax.gif Nors per kompą žiūriu, bet ir man tai matosi.... Tik aš kritikuot bijau, nes pačios rankelė dar stipriai dreba, man dar iki jūsų darbų tooooli.... Tai geriau apie broką tyliu biggrin.gif
Juodas su aukso dulkėm yra iš IBD - Dolomite spalva wub.gif Pasigooglinkit, daug foto realių bus 4u.gif Ir nebrangus jis, bent jau USA amazonėj drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 13 balandžio 2014 - 13:48
Ačiū norika, žinau dolomite, aš turiu City light progelio tai jos beveik identiškos iš komentarų žinau 4u.gif
Atsakyti
uzsisakiau rinkini, lauksiu dabar issiziojusi smile.gif smile.gif smile.gif
Pradziai uzsisakiau dvi spalvas: dolomite ir bing cherries smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit atsiliepimu apie IBD Meteorite ar nekaprizinga spalvyte, noriu tamsiai melynos, tad sita nuziurejau bet tik ar nebus bedos idomu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leja_ @ 2014 04 13, 14:50)
Sveikos, gal kas turit atsiliepimu apie IBD Meteorite ar nekaprizinga spalvyte, noriu tamsiai melynos, tad sita nuziurejau bet tik ar nebus bedos idomu..  g.gif

Aš ją turiu,bet neeinama ji pas mane, vieną kart tik lakavau,bet šiaip viskas gerai,graži spalva,gražiai lakuojasi užtenka 2 kartais 3 sluoksnį galima lakuot jei truputį ryškiau norisi smile.gif
Atsakyti