QUOTE(BigBang @ 2014 04 13, 11:58)
aš kažkaip iš jav bijau pirkt,nes ten tas mokestis man rodos gali ateit po to,muitas ar kaip ten jis. Aš stengiuosi iš UK pirkt nes Uk gyvenu pati
O tas Ezflow kaip laiko? Žiūriu nebrangūs,panašiai kaip Bluesky
Tai aš ir neperku tiesiogiai, nes tada siuntimas žvėriškai brangūs ir muitai būna, todėl ir sakau kad perku per tarpininkes, net jom procentą mokant kainos juokingos lakų

Jum tai aišku kad neapsimoka, jei UK gyvenat
O EzFlow man maža kuo skiriasi nuo IBD, ir lakuojasi gerai ir laikosi liuks... Turiu klasikinę raudoną - Matador, labai graži, reik 3sl pilnai užlakuot, bet dengiasi lengvai, netraukia.... Dar blizgiukų turiu, irgi patinka
QUOTE(lilget @ 2014 04 13, 12:32)
per telefona kai ziuriu labai stipriai eina priartinti foto, tai prie odeliu man truksta tikslaus konturo, tik tiek, prasau neisizeisti, mano galva kritika stumia eiti i prieki, nors anokia cia is manes kritike, kai patirties dar tiek nedaug, o gal mano telefonas pievas rodo, spresti tau, manau pacios irgi matome ir
kas cia per juoda su dulkem
Man irgi pasirodė prie odelių neidealiai

Nors per kompą žiūriu, bet ir man tai matosi.... Tik aš kritikuot bijau, nes pačios rankelė dar stipriai dreba, man dar iki jūsų darbų tooooli.... Tai geriau apie
broką tyliu
Juodas su aukso dulkėm yra iš IBD - Dolomite spalva

Pasigooglinkit, daug foto realių bus

Ir nebrangus jis, bent jau USA amazonėj