Tęsiam
QUOTE(myglle @ 2014 04 09, 14:10)
Aciu
Bet 6 kvepaliukus mielai atsisakyciau, nes nepriprantu prie ju...stovi nenaudojami..

Bet 6 kvepaliukus mielai atsisakyciau, nes nepriprantu prie ju...stovi nenaudojami..
Kurių?
QUOTE(LEEja @ 2014 04 09, 14:17)
Greit prigriebia nebent nišinius (ir tai tik populiaresnius, arba jei kaina labai maža) ir kokius nors raritetus, o kitų tai

Anksciau nesidomejau labai kvepalais, bet va dabar daugiau paskaicius cia forume supratau, kad reikia kvape ieskoti kazko, kazkokio zinkelio, kad butu jie tau specialus ir nepakartojami. Forumas atvere man akis
. Labai noreciau is dabartiniu kvepalu issirinkti pacius paciausius...
Mano nemylimukai: gucci premiere,jean paul gaultier,lady million,roma,just cavalli,la prairie
Papildyta:
Su kvepalu perpardavimu labai sunku ir skausminga
. Nes nori visi pigiau grybo

Mano nemylimukai: gucci premiere,jean paul gaultier,lady million,roma,just cavalli,la prairie
Papildyta:

QUOTE(myglle @ 2014 04 09, 14:02)
Mano nemylimukai: gucci premiere, * jean paul gaultier,lady million,roma,just cavalli,la prairie
Papildyta:
. * Nes nori visi pigiau grybo 
Papildyta:

* mano favoritas vasara (su drambliu dalina prizine vieta)
* ne visi, yra ir tokiu, kurie nori, kad dar primokeciau

QUOTE(MilGana @ 2014 04 09, 14:10)

QUOTE(MilGana @ 2014 04 09, 14:10)

o as jau drambliui zadejau uzmaut kaledine kepure, nes ji tik gruodi isitraukiu

Man tai labai patinka tokios kai parasai tarkim kaina 150, tai klausia ar uz 70parduotumet su siuntimu

myglle - as tokiem nepritapeliam turiu atkira dezute, nelaikau prie visu nes erzina kol isnesu ispardavyklon

Mene irgi erzina...
Vasara armani code arba valentina (is senu)
Pas mane labai daug nauju liekaneliu , per ziema papirkau, tai daug kas nebandyta dar
. Gioia,versace versence, chanel fraiche dar net nebandyti, laukia sauletu dienu, kad isvystu dienos sviesa
Vasara armani code arba valentina (is senu)
Pas mane labai daug nauju liekaneliu , per ziema papirkau, tai daug kas nebandyta dar

QUOTE(myglle @ 2014 04 09, 14:59)
myglle, grazi kolekcijos pradzia

Papildyta:
QUOTE(Galilea @ 2014 04 09, 14:46)
Man tai labai patinka tokios kai parasai tarkim kaina 150, tai klausia ar uz 70parduotumet su siuntimu

Man syki taip buvo

Visam sviete yra tokiu keistuoliu.
QUOTE(Galilea @ 2014 04 09, 14:46)
o as jau drambliui zadejau uzmaut kaledine kepure, nes ji tik gruodi isitraukiu
nu idomu, tikrai isitrauksiu vasara pamegint

oj neee, man dramblys ziema visai neskamba, o vasara jis galingas. Ne... gal ne taip. Jis HYPER NUOSTABUS!

yra tik vienas BET:
QUOTE(MilGana @ 2013 11 01, 23:57)
Neee, kaip ne keista, muses, uodai ir visi kiti skraidantys vabzdziai visai adekvaciai reaguoja i JPG Classique. Bet kai esu su drambliuku (Kenzo)... ooo... prasideda tikras aziotazas, i parka neimanoma ieiti, esu tokia populiari
Tiesiog - ZVAIGZDE 

myglle, šaunus kvepalynas
ir žinoma sėkmės stengiantis laikytis nusistatytų ribų
Man syki taip buvo
Pardavinejau aukcione vos naudotus Shellac nagu lakus, uz trecdali kainos. Ateina klausimas tokiame stiliuje: "Klausyk, duodu tau 50piginu su siuntimu!" (o prasiau 110).
nebūtų, kas tuos keistuolius skatina, nebūtų ir keistuolių. Matyt visgi taip nusiperka pigiau, bent kartais...

ir žinoma sėkmės stengiantis laikytis nusistatytų ribų

QUOTE(andorinha @ 2014 04 09, 16:08)
Man syki taip buvo

nebūtų, kas tuos keistuolius skatina, nebūtų ir keistuolių. Matyt visgi taip nusiperka pigiau, bent kartais...
Aciu, nesitikejau tiek pagyru
andorinha
ne pradzia , kaip mano protelis suveikia, kad basta reiskias basta
As jau ir MB ispejau, kad jokiu staigmenu ir jokiu dovanu is sios srities nenoriu

andorinha

As jau ir MB ispejau, kad jokiu staigmenu ir jokiu dovanu is sios srities nenoriu