Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(by ki @ 2015 01 12, 00:16)
Mano absoliutus numiletiniai  - juodas Sweet Redemption, auksinis - Amber Oud. , is juoduliu netinka tik  pora kvpu, vienas ju -Taste of Heaven, labai man kietas absentas. Nuo jo, manau, jums reiktu pradet smile.gif
Jie tik ant odos alsuoti pradeda. Toks nisos stebuklas smile.gif

Aciu ,isbandysiu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, panos, už gražias nuotraukas ir netingėjimą viską nufotkint 4u.gif

Labai tikiuosi, kad ši tradicija dažniau dėti kolekcijas tęsis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutule @ 2015 01 12, 13:27)
Ačiū, panos, už gražias nuotraukas ir netingėjimą viską nufotkint  4u.gif

Labai tikiuosi, kad ši tradicija dažniau dėti kolekcijas tęsis  mirksiukas.gif

Manau, jei dauguma skyrelio dalyviu ir lankytoju pasirodytu bent karta metuose, to uztektu. Suprantu merginas, kurios turi ypac daug kvepalu, nufotografuoti juos visus yra didelis darbas. Na, bet juk grubiai nufotografuoti turtus irgi galima, ar ne biggrin.gif cia ne tik rusmai taikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andorinha @ 2015 01 12, 16:21)
cia ne tik rusmai taikau biggrin.gif

iš grubiai jokio tolko - šiuo metu pas mane vasarinis sortimentas dėžėse ir sandėlyje, žieminis - išrikiuotas lovos patalynės dėžės dugne, matytųsi tik kamšteliai arba dėžučių viršūs doh.gif . Tai ką ten rodysi. Reikia traukt, valyt pirštų antspaudus, dėliot, o tai yra darbas kurį dirbt tingiu blush2.gif . Todėl žaviuosi tomis, kas netingi temą papuošti 4u.gif
Atsakyti
kol nieks iš mūsiškių nesirodo - basenotes forumo narių kolekcijos, kol kas radau 6 temas. kai kurios foto jau išimtos, bet nemažai likę į ką akis paganyti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 12 balandžio 2015 - 18:57
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 12, 18:57)
kol nieks iš mūsiškių nesirodo - basenotes forumo narių kolekcijos, kol kas radau 6 temas. kai kurios foto jau išimtos, bet nemažai likę į ką akis paganyti  thumbup.gif

doh.gif kai kurias foto pamacius, sirdis stabteli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2015 04 12, 21:34)
doh.gif kai kurias foto pamacius, sirdis stabteli  biggrin.gif

drinks_cheers.gif

.....as vargse...ispudingos ne tik kolekcijos bet ir ju susisteminimas ir laikymas... unsure.gif
Atsakyti
Po ilgo tarpo ištraukiau visus Opium'us. Ma taip gražu. Mažu ir jums.
Mažytis Opium PP buteliukas tuščias. Su dideliu liūdesiu EDT butelaitį išleidžiu į kitas rankas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2015 04 19, 19:30)
Mažu ir jums.

o taip thumbup.gif

sukūriau naują temą, jaučiu, prireiks biggrin.gif

o kodėl išleidžiat EDT, jei su liūdesiu? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 19 balandžio 2015 - 18:37
QUOTE(Monmorensi @ 2015 04 19, 19:30)
o kodėl išleidžiat EDT, jei su liūdesiu?  unsure.gif

EDT man pats negražiausias kvapo prasme. Ir protas sako, kad nereikia tiek daug, gyvenimo neužteks. Bet taip sunku paleisti...
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti