labai grazu, pati lentyna, butent prie tos sienos, labai graziai ziurisi,is kur ja gavai?
QUOTE(LEEja @ 2014 05 14, 12:51)
O ne baisu tiesioginių saulės spindulių?

QUOTE(LEEja @ 2014 05 14, 12:41)
Labai gražiai atrodo, ypač jei dera prie interjero. Bet ar tilps visi buteliukai? Kaip suprantu, čia ne visas turtas. Ar tik "einamiausi" bus sustatyti?
merginos, kabės ne kambary, kabės koridoriui, tai jokių spindulių nebus.
telpa, aišku, ne visi, trečdalis, bet nors tiek, nes kiti liks dabartinėj vietoj, ant senos, iš kaimo parsivežtos, radijos.
kadangi tie "langeliai" gan maži, tai negalėsių ilgų butelių - Sicilijos, SL, Envy, So prety, Hanae Mari ir kt. sudėti, bet va žemesni gerai telpa
telpa, aišku, ne visi, trečdalis, bet nors tiek, nes kiti liks dabartinėj vietoj, ant senos, iš kaimo parsivežtos, radijos.
kadangi tie "langeliai" gan maži, tai negalėsių ilgų butelių - Sicilijos, SL, Envy, So prety, Hanae Mari ir kt. sudėti, bet va žemesni gerai telpa

LEEja - labai grazu, tikrai puosia interjera
man patinka kad zmogus moka isreiksti savo meile kvepalams, tai nuotraukuose iamzina, tai tokius grazius namucius parupina
galima sakyt atsilygini kvepalams kad tave dziugina
o kas sumeistravo sita grozi ar jau pirkai toki, ar kokia auksaranke padirbejo

QUOTE(NIDCKA @ 2014 05 14, 13:54)
labai grazu, pati lentyna, butent prie tos sienos, labai graziai ziurisi,is kur ja gavai?
QUOTE(Galilea @ 2014 05 14, 14:57)
LEEja - labai grazu, tikrai puosia interjera
man patinka kad zmogus moka isreiksti savo meile kvepalams, tai nuotraukuose iamzina, tai tokius grazius namucius parupina
galima sakyt atsilygini kvepalams kad tave dziugina
o kas sumeistravo sita grozi ar jau pirkai toki, ar kokia auksaranke padirbejo 

pirkau, pirkau, kažkokioj interjero reikmenų pard.

ačiū, man irgi gražu (kol kas) - užtai ir neiškenčiau nepasidalinus

LEEja, labai gražu tikrai

QUOTE(LEEja @ 2014 05 14, 12:41)
Wou

LEEja, labai labai gražu

tai, gerai, kad dar kam nors gražu, ne man vienai
ačiū, mergaičiai