Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų kvepalų kolekcijos

QUOTE(andorinha @ 2015 01 05, 22:47)
Megstu kvepalu savybe bet kuriuo metu sukurti harmonijos jausma, net kai buna, kad nieko nebesinori. Tada tik svarbu pasirinkti tinkama buteliuka biggrin.gif
Ir neissisukinesiu, pirkti irgi megstu  blush2.gif
Kolekcioniere saves nelaikau, tiesiog turiu patinkanciu aromatu kariauna.

oooo, akims ir širdžiai džiaugsmas matyti tokią kolekciją - na, mano akimis, tai jau kolekcija wub.gif wub.gif

svarbiausia - turėti tai, kas patinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2015 01 06, 04:38)

man irgi labai krito į akį buteliukas. O kaip kvapas, ar panašus į Alchimie ir Veneciją?

Siandien visa diena kvepiu Le Temps des Reines. Jei specialiai lyginti su Venecija - taip, galima atrasti panasumu, nors as ju nesumaisyciau. Verti demesio rytietiski kvepalai.
Papildyta:
QUOTE(RitaRazi @ 2015 01 06, 16:12)
oooo, akims ir širdžiai džiaugsmas matyti tokią kolekciją - na, mano akimis, tai jau kolekcija wub.gif  wub.gif

svarbiausia - turėti tai, kas patinka 4u.gif

Aciu, jei sakysime, kad tai kolekcija kvepalu, su kuriais as gerai jauciuosi, tai taip, tai - kolekcija biggrin.gif
Atsakyti
andorinha, labai smagu buvo apžiūrėt Jūsų kolekciją smile.gif
Dune parfum'o užpavydėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2015 01 06, 19:52)
andorinha, labai smagu buvo apžiūrėt Jūsų kolekciją smile.gif
Dune parfum'o užpavydėjau g.gif

Na, parodziau as tik spintos lentynas, kaip as jas kas diena matau smile.gif
Atsakyti
Įkeliu keletą savo tvarkomos kvepalų komodos nuotraukų (savaitgalį planuoju tvarkyti kitą dalį).
by ki, eglutės idėja iš Jūsų pasiskolinta, kad visi gražiai matytųsi blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ohoho! bigsmile.gif
Atsakyti
thumbup.gif geras tonas užduotas šioje temoje. dar tik kelios naujų metų dienos, o foto daugėja thumbup.gif

ypač Hermes fainai atrodo. ar čia labiau kolekciniais tikslais ar visi kvepalai naudojami? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2015 01 06, 21:57)
ypač Hermes fainai atrodo. ar čia labiau kolekciniais tikslais ar visi kvepalai naudojami?  bigsmile.gif

Savo komodos net kolekcija nevadinu smile.gif Nes man kolekcija - tai visokie raritetai arba daugiau mažiau išbaigti rinkiniai pagal kokią bendrą temą (pavyzdžiui, smilkalai, rožės ar pan.), prekinį ženklą. O aš tiesiog vis neturiu kuo kvėpintis...
Visi be išimties kvepalai (net baisiai taupomi CD Midnight Poison PP ax.gif ) naudojami smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2015 01 06, 21:03)
Visi be išimties kvepalai (net baisiai taupomi CD Midnight Poison PP ax.gif ) naudojami smile.gif

Tai čia dar ne viskas? Nes Midnight Poison nesimato ax.gif
Atsakyti
COSTES ,eina sau .. wub.gif thumbup.gif
Pirmos ir paskutines foto turinys bigsmile.gif wub.gif Kaip man patiktuuuu... wub.gif biggrin.gif
Aisku ir visa kita - nuostabu wub.gif
O koks Opusas pas jus ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 06 sausio 2015 - 21:12
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 06, 22:09)
Tai čia dar ne viskas? Nes Midnight Poison nesimato ax.gif

Nea, ne viskas. Rašiau, kad komoda tvarkoma ax.gif

Papildyta:
QUOTE(jottauute @ 2015 01 06, 22:11)
COSTES ,eina sau .. wub.gif  thumbup.gif
O koks Opusas pas jus ?  ax.gif

jottauute, ačiū, ačiū smile.gif

Opus III
Atsakyti
QUOTE(Costes @ 2015 01 06, 20:43)

thumbup.gif Jei tiek vieno gamintojo kvepalu vienoje vietoje, tai jau galima pavadint kolekcija. Kurios is alegoriju pasislepe nuotraukos treciame plane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andorinha: 06 sausio 2015 - 21:31