Noriu paklausti dėl išbėgančio vandenuko iš "ten" nėštumo pradžioje. Jau ilgokai naudoju Crinone. Gal čia jo koks perteklius vis nubėga. Bet kad man truputį jo ryte tik atsikėlus nubėga, tai jis toks tirštesnis. O dienos metu kelis sykius nubėga tarsi vanduo, tai daugiau tai mažiau. Kažin kodėl
Merginos pirma IVF turejau visai neseniai kovo men. ir nedidele hiperstimuliacija, taciau no IVF pradzios priaugau apie 4 kg. Kaip manot tureciau kazkaip sunerimti, kad kazkas netaip su organizmu? Ar buvo kazkurioms panasiai?
QUOTE(Gule @ 2014 04 30, 16:08)
Noriu paklausti dėl išbėgančio vandenuko iš "ten" nėštumo pradžioje. Jau ilgokai naudoju Crinone. Gal čia jo koks perteklius vis nubėga. Bet kad man truputį jo ryte tik atsikėlus nubėga, tai jis toks tirštesnis. O dienos metu kelis sykius nubėga tarsi vanduo, tai daugiau tai mažiau. Kažin kodėl 
Normalu, perteklius pasisalina, ir man taip buvo
Papildyta:
QUOTE(Nickse @ 2014 04 30, 18:14)
Merginos pirma IVF turejau visai neseniai kovo men. ir nedidele hiperstimuliacija, taciau no IVF pradzios priaugau apie 4 kg. Kaip manot tureciau kazkaip sunerimti, kad kazkas netaip su organizmu? Ar buvo kazkurioms panasiai?
As irgi nuo IVF pradzios priaugau. Per pirma men jau galejai matyt, kad nescia. Vienoms hormonai neprideda svorio, kitoms atvirksciai - ispucia. Gal cia kazkaip skyscius reikia sureguliuot, gal gyd geriau patartu kaip.
Sveikos
gal kas gali rekomenduot akupunkturininka Vilniuje???
Aciu
gal kas gali rekomenduot akupunkturininka Vilniuje???
Aciu
Labas rytas
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 05 02, 07:17)
Labas rytas!
Gal darei jau testuką ar hcg?
Labas rytas,laukiam geru ziniu
QUOTE(ailima @ 2014 05 02, 07:46)
Laukiam
Labas rytas, Rutuliuk, laukiam naujienu ir laikom kumstukus
Papildyta:
Rutuliuk, laikom kumstukus ir laukiam naujienu
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 05 02, 06:17)
Rutuliuk, žinau, kad tikrini mūsų kantrybę, bet žinok kas pusvalandį lendu į SM pasižiūrėt, ar jau neparašei skaičiukų
Prie to pačio noriu paklausti mergaičių
Ir dar - kadangi pinigėlių tik vienam IVF turim (antram tektų gerus metus taupyti, o man jau beveik 32), tai norim kuo didesnės garantijos, kad pasiseks. Va ir pagalvojau, ar galim iš karto prašyti, kad darytų IMSI?
QUOTE(Persikute123 @ 2014 05 02, 18:11)
Rutuliuk, žinau, kad tikrini mūsų kantrybę, bet žinok kas pusvalandį lendu į SM pasižiūrėt, ar jau neparašei skaičiukų
Laikau sukryžiavus visus pirštus, kad tik būtum
Kadangi ruošiamės IVF ir laukia pirmasis vizitas, nenoriu gydytojai atrodyti keistai, bet.. jei pati paprašyčiau ilgo protokolo, ar ji suprastų apie ką aš kalbu? Ar toks posakis tik SM naudojamas?
Ir dar - kadangi pinigėlių tik vienam IVF turim (antram tektų gerus metus taupyti, o man jau beveik 32), tai norim kuo didesnės garantijos, kad pasiseks. Va ir pagalvojau, ar galim iš karto prašyti, kad darytų IMSI?
Del protokolo tai ir gydytojai sita posaki vartoja,ne tik mes cia SM
QUOTE(rutuliukass1220 @ 2014 05 02, 18:37)
Del protokolo tai ir gydytojai sita posaki vartoja,ne tik mes cia SM
o testuko nedarei