QUOTE(KittyKitty @ 2014 05 02, 21:49)
Persikute, nepriima dar ir todėl, kad pas mus bažnyčia turi labai didelę įtaką...
Dėl IMSI tai labai pritariu, bet protokolą vertėtų rinktis pagal AMH, jei didelis - nesiūlyčiau, man niekas jo netyrė, taikė ilgą, gaudavosi hiperstimuliacija, dėl kurios labai prastėja folių kokybė. Pasirodo, mano atveju reikėjo būtent trumpos schemos.
As esu tyli skaitytoja sio skyrelio nors ir jau sena sio skyrelio nare kaip ir Kitty. Kazkaip as asmeniskai visai netikiu,kad Lietuvoje per artimiausia desimtmeti bus kompensuojama si procedura Kiek pastangu deda visi kas susidure su siuo, aktyviai dirba Vaisingumo asociacija ir net knyga isleidziama kad visuomene kitu kampu pazvelgtu i musu problemas (jei skaitote komentarus tai zinot,kad dauguma lietuvos pilieciu nepritaria kad butu nevaisingumas gydomas, deja

)
Kas del protokolo,tai jo svarbu AMH.Nors mano AMH nebuvo blogas 5,9 taciau taikant ilga schema ir trumpas buvo aiskus skirtumas; trumpa schema turejau kokybiskesnius embrionius, ne vienas nebuvo su fragmentacija ir turejau daugiau nei viena,o su ilga schema turejau tik viena embriona, silpnuti ir net su desimties proc.fragmentacijos.
O apie IMSI-zinai Kitty as nemanau kad musiskiai turi su tuo pakankamai patirties.Jau vien del ICSI dauguma lekia i Latvijos klinikas nes jie turi daugiau patirties su tuo,tai su IMSI man rodos dirba tik viena ar dvi klinikos.
Mums IMSI buvo tikrai nekas. Bet gal daugiau atsilieps mergaiciu.su patirtimis geresnemis.
Sekmes ir stebuklo,kad pasisektu pastoti is pirmo karto. O siaip ne i tema, tai man jau 35 metai ir mes nenuleidziam ranku...jei nepasiseks dar karta,tada gal ir nuleisim rankas nes mums reikia sutapyt labai didelia suma pinigu ir ji susitaupytu geriausiu atveju po dvieju-triju metu.Tai kai jau bandytumem sekanti karta mums tikrai butu 38.
Ir tai as galvoju kad bandyciau nors mano MB jau sako kad viskas sakysim tada jau STOP.
Taip,kad dar jus turit laiko bet linkiu kad jums pasisektu ir is pirmo karto.