Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

QUOTE(myliuku @ 2014 04 11, 07:45)
Labas rytas mergaites  4u.gif
Siandien eisiu i pirma susitikima su pilvuko gyventoju/jais  thumbup.gif  bet taip dreba kojos,rankos, kad tik viskas butu gerai...visa nakti varciausi,miegot negalejau ir dbr net darbui susikaupt negaliu... doh.gif  4u.gif
Raportuosiu vakarop-mazi kumstukai nepamaisytu  4u.gif

Myliuku, kaip nuostabu, pagaliau susitiksi ir suzinosi kiek angeliuku nesioji 4u.gif Kumstukai stipriai, stipriai suspausti ir laukiam dziugiu naujienu!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 11, 06:45)
Siandien eisiu i pirma susitikima su pilvuko gyventoju/jais  thumbup.gif  bet taip dreba kojos,rankos, kad tik viskas butu gerai...visa nakti varciausi,miegot negalejau ir dbr net darbui susikaupt negaliu... doh.gif  4u.gif

Myliuku, kaip fainai!!! wub.gif Suzinosi kiek mazuliu isikure smile.gif Sekmes, nusiramink, viskas bus gerai, lauksim ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 11, 08:45)

Myliuku, statau uz 2 thumbup.gif thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 11, 08:45)

Myliuku, kai nuostabu wub.gif Isivaizduoju, kaip jaudiniesi, man vien pagalvojus siurpuliukai nueina, o jei butu is tikruju, ir as nakti nemiegociau wub.gif Daug daug kumstuku uz tave thumbup.gif
laukiam ziniu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 11, 07:45)

laikom stiprius kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 11, 06:45)

Oi Myliuku wub.gif wub.gif wub.gif Laukiam kuo geriausių naujienų mirksiukas.gif
Aš už dvigubas naujienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreamsiukė @ 2014 04 11, 12:18)
Oi Myliuku  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Laukiam kuo geriausių naujienų  mirksiukas.gif
Aš už dvigubas naujienas  mirksiukas.gif

Aš irgi myliuku kumstukus laikau,kad grystum visa laiminga iš pasimatymo su savo zirniuku,ais 4u.gif o man iškilo tiks klausimas ar tie skanavimai nekenkia?aš jau jų tris turėjau,ir dar jokio blogumo nejauciu nepykina,Nū gal dar anksti?skranduka maudžia,gimda wakar paskaudejo,lyg paplesytu kas,papukai jau nebe taip kaip pirmomis sawaitem jautrios,svarbiausia kad mano zwirbliukas augtų ten,laukiama naujienų myliuko negaliu 4u.gif
Atsakyti
Mergaites, kas ten statet uz du?! clap.gif clap.gif clap.gif
Du du du du du 4u.gif 4u.gif
Esu nerealiai laiminga, devintam danguj,sypsena iki ausu biggrin.gif pilvuky isikure du mazi gumuliukai po 9mm wub.gif atitinka 4-5sav. kaip ir yra realiai,nes apsivaisino 17d 4u.gif
Is to dziaugsmo pamirsau daug ko gydytojos paklaust...
Kiausides vis dar padidejusios,tai fizinio kruvio jokio,daug gulet ir ilsetis,vel susitiksim po dar dvieju savaiteliu...zibor leistis nebereik...uztat aspirina ir utrogestana test...
Dar viena gera zinia,kad jau galiu su vyru pasidziaugt artimiau blush2.gif maziukams sake tikrai nieko nepakenks,bet del kiausidziu reik svelniai ir delikaciai,kad nesujudint ju blush2.gif

Aciu uz palaikyma ir manau,kad jau galiu drasiai visoms siust virusiuka 2.gif nestuke.gif Kad ir Jus visas aplankytu sis nepaprastas jausmas!!!!! wub.gif lithuania.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 11, 15:19)
Mergaites, kas ten statet uz du?!  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Du du  du du du  4u.gif  4u.gif
Esu nerealiai laiminga, devintam danguj,sypsena iki ausu  biggrin.gif  pilvuky isikure du mazi gumuliukai po 9mm  wub.gif atitinka 4-5sav. kaip ir yra realiai,nes apsivaisino 17d 4u.gif
Is to dziaugsmo pamirsau daug ko gydytojos paklaust...
Kiausides vis dar padidejusios,tai fizinio kruvio jokio,daug gulet ir ilsetis,vel susitiksim po dar dvieju savaiteliu...zibor leistis nebereik...uztat aspirina ir utrogestana test...
Dar viena gera zinia,kad jau galiu su vyru pasidziaugt artimiau  blush2.gif  maziukams sake tikrai nieko nepakenks,bet del kiausidziu reik svelniai ir delikaciai,kad nesujudint ju  blush2.gif

Aciu uz palaikyma ir manau,kad jau galiu drasiai visoms siust virusiuka  2.gif  nestuke.gif  Kad ir Jus visas aplankytu sis nepaprastas jausmas!!!!!  wub.gif  lithuania.gif  clap.gif

SVEIKINIMAI DIDZIAUSI drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif GAUDAU VIRUSIUKA nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 11, 14:19)
Mergaites, kas ten statet uz du?!  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Du du  du du du  4u.gif  4u.gif

sveikinu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kramune: 11 balandžio 2014 - 13:28
Myliuku wub.gif
eina sau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif valiooo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinimai, pagaliau wub.gif wub.gif dviguba sekme aplanke, kaip kompensacija uz nepasisekusi karta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atisa: 11 balandžio 2014 - 13:29
QUOTE(myliuku @ 2014 04 11, 13:19)

thumbup.gif thumbup.gif Jeeee 4u.gif Sveikinimai dvigubi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti