Įkraunama...
Įkraunama...

-IVF namelis-

QUOTE(Hopeful @ 2014 04 12, 13:02)
Sveikos merginos. Pirmiausia didziausi sveikinimai  myliuku su dviguba laime. 4u.gif
Labai uzjauciu misheliina2, bet labai tikiu, kad su snaigutem butinai pasiseks.
Gule labai patarciau palaukti kraujo tyrimo, nes NT gali nieko nerodyti net ir po teigiamo kraujo tyrimo.
As pati gulimam rezime, nes nenustoju kraujuoti. Antradieni hcg buvo, 30, ketvirtadieni 109, siandien 254, bet tikrai daug kraujo, tai labai neram u. Vel tuoj vaziuosiu pas gydytoja, kad paziuretu kas ir kaip, bet bent kol kas niekas kraujavimo nesustabdo.
Vakar ryte pasidariau Nt, kad pagaliau pamatyciau, kaip ta antra juostele atrodo. Ir nors ji jau ryskesne uz vaiduokliukas, bet tikrai nieko arti kontrolines. Todel tikrai isitikinau, kad gadinti nt anksciau laiko yra bergzdzias reikalas.  schmoll.gif

Sveikute
tiliai, tiliai dziaugiuosi wub.gif wub.gif wub.gif. Saugok pilvuka, gulek jeigu reikia ir tikiek, kad viskas bus gerai wub.gif , svarbiausia, kad skaiciukai auga, maziukai tikrai kabinasi ir pasiliks pas tave, as labai linkiu to. wub.gif wub.gif

As va galvoju, ka cia padaryt, nes nebuvo implantacijos progesteronas tik 34, tai labai zemas. Tai ziuriu gal histeroskopija padaryt, bet nezinau ar cia kas nors taip padarys, tik del to kad as noriu, ar nuskrist i lt ir padaryt endo scrach NMC pries isodinant snaigute, daug klausimu ir nera atsakymu ir niekas neatsakys verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 11, 13:19)
Mergaites, kas ten statet uz du?!  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Du du  du du du  4u.gif  4u.gif
Esu nerealiai laiminga, devintam danguj,sypsena iki ausu  biggrin.gif  pilvuky isikure du mazi gumuliukai po 9mm  wub.gif atitinka 4-5sav. kaip ir yra realiai,nes apsivaisino 17d 4u.gif
Is to dziaugsmo pamirsau daug ko gydytojos paklaust...

Kaip fainaaaa!!!!! wub.gif Sveikinu mergyt 4u.gif Labai liuksiskai jums cia viskas gavos thumbup.gif Dabar tik kantrybes ir geros sveikatos lieka palinket ir kuo lngvesnio nesiojimo nestuke.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Misheliina2, aciu, is tiesu guliu jau ketvirta para ir pries akis dar tikrai nusimato.
Kas del progesterono, as nelabai nusimanau, bet scratcha man pries si karta dare, tai ir pats chirurgas sake, kad labai padidina tikimybes nestuke.gif
Atsakyti
As va galvoju, ka cia padaryt, nes nebuvo implantacijos progesteronas tik 34, tai labai zemas. Tai ziuriu gal histeroskopija padaryt, bet nezinau ar cia kas nors taip padarys, tik del to kad as noriu, ar nuskrist i lt ir padaryt endo scrach NMC pries isodinant snaigute, daug klausimu ir nera atsakymu ir niekas neatsakys verysad.gif
[/quote]

kas del progesterono, tai pabandykite leidziama, na tik problema jo gauti, LT neparduodamas.
Atsakyti
Labas, turiu atliekama dezute Cetrotide (0.25mg). Galioja iki 2014-05. Ka domintu, prasom i az.
Atsakyti
Myliuku, drauge Tu mano, sveikinu, kad laimė dviguba. O aš tai sunkiai "pernešiau" nesėkmę, maniau, kad stipresnė aš esu. Sėkmės visoms ir believe !!!
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif priimu sveikinimus dar nedrasiai,nes atrodo tiek kelio nuejau,o dar tik pati pradzia... 4u.gif
Mischelina,visos mes ieskom priezasciu kodel...ir retai pavyksta jas atrast,bet jeigu padarydim viska,ka galim,bent jau zinosim,kad tikrai padarem!!!! Endo scratch man pasiteisino,rekomenduociau...
Hopeful,sveikateles tau ir tavo lialiukui,ilsekis,gulek ir nesinervuok,viskas bus gerai 4u.gif
Nickse, suprantu kaip jautetes,bet buk stipri ir labai tikiu;kad greit skaitysime tavo geras naujienas cia 4u.gif

Mergaites,nepasiduodam!!!!!! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliuku: 13 balandžio 2014 - 18:27
QUOTE(Nickse @ 2014 04 13, 18:25)
Myliuku, drauge Tu mano, sveikinu, kad laimė dviguba. O aš tai sunkiai "pernešiau" nesėkmę, maniau, kad stipresnė aš esu. Sėkmės visoms ir believe !!!

Laikykites 4u.gif , jus turite irgi ziuriu snaiguciu, gal jau galvojot kada vel bandyt, mes neturime pasiduot, nes musu maziukai laukia musu!!!!

QUOTE(myliuku @ 2014 04 13, 19:22)

Aciukas Myliuk, bandysiu viska ka imanoma ir tyrimu jau cia visokiu pririnkau bandysiu daryt ar cia ar lt paziuresim!!!!
Man jau pyla kaip is kibiro, gerai, kad ilgai nereikejo laukt. Bet jau labai skausmingos niekas nepadeda. Prasysiu vyro, kad Diclako suleistu. 4u.gif
Laikykites mergaites nepasiduodam!!!! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos merggytes.Reikia man jusu patarimo.Sirgimas veluoja penkta diena,krutine ir skaudoka,nebesuprantu kas darosi.Ciklas mano visad kaip laikrodukas,va si karta arba batereikia pasibaige arba kazkas negerai.pas mane gi kiausintakis uzspaustas,nestumas gali buti tik kiausintaki ir tai tik 0.00001% merginom paitaiko pastoti su uzspaustu kiausintakiu. doh.gif pilvo skausmai buvo uzeje ta diena kada turejau susirgti,bet taip ir nesulaukiau verysad.gif man darosi baisu.
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 11, 14:19)
Mergaites, kas ten statet uz du?!  clap.gif  clap.gif  clap.gif
Du du  du du du  4u.gif  4u.gif
Esu nerealiai laiminga, devintam danguj,sypsena iki ausu  biggrin.gif  pilvuky isikure du mazi gumuliukai po 9mm  wub.gif atitinka 4-5sav. kaip ir yra realiai,nes apsivaisino 17d 4u.gif
Is to dziaugsmo pamirsau daug ko gydytojos paklaust...
Kiausides vis dar padidejusios,tai fizinio kruvio jokio,daug gulet ir ilsetis,vel susitiksim po dar dvieju savaiteliu...zibor leistis nebereik...uztat aspirina ir utrogestana test...
Dar viena gera zinia,kad jau galiu su vyru pasidziaugt artimiau  blush2.gif  maziukams sake tikrai nieko nepakenks,bet del kiausidziu reik svelniai ir delikaciai,kad nesujudint ju  blush2.gif

Aciu uz palaikyma ir manau,kad jau galiu drasiai visoms siust virusiuka  2.gif  nestuke.gif  Kad ir Jus visas aplankytu sis nepaprastas jausmas!!!!!  wub.gif  lithuania.gif  clap.gif

Wow wub.gif Didziausi sveikinimai thumbup.gif Lauksim nestukiu temutej pasirodant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myliuku @ 2014 04 13, 18:22)
Aciu mergaites  4u.gif  priimu sveikinimus dar nedrasiai,nes atrodo tiek kelio nuejau,o dar tik pati pradzia... 4u.gif

myliuku, sveikinu labai ir linkiu gražaus augimo! 4u.gif thumbup.gif
įsivaizduoju, kad dabar šokinėji iš džiaugsmo, kaip tas tavo avataro pelėdžiukas (ar kas ten toks biggrin.gif )

aš taip seniai čia nesilankiau, jau mane buvo apėmusios tokios neviltys, kad nieko man čia nebus, ir vėl nepasiseks ir t.t. bet ateini čia, paskaitai ir tokia viltis vėl širdy užgimsta!

sėkmės visoms laukiančioms ir startuojančioms! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristiana1 @ 2014 04 14, 12:19)
Sveikos merggytes.Reikia man jusu patarimo.Sirgimas veluoja penkta diena,krutine ir skaudoka,nebesuprantu kas darosi.Ciklas mano visad kaip laikrodukas,va si karta arba batereikia pasibaige arba kazkas negerai.pas mane gi kiausintakis uzspaustas,nestumas gali buti tik kiausintaki ir tai tik 0.00001% merginom paitaiko pastoti su uzspaustu kiausintakiu.  doh.gif pilvo skausmai buvo uzeje ta diena kada turejau susirgti,bet taip ir nesulaukiau  verysad.gif  man darosi baisu.

Pirmiausiai pasidaryčiau kraujo tyrimą HCG, pažiūrėti, ar nėra nėštumo. Jei bus kiaušintakyje ar kur kitur, skaičiukai parodys. Jeigu, bus 0, tada jau ramiau galima bus toliau ieškoti problemos kažkur kitur.
Papildyta:
QUOTE(Lillita @ 2014 04 14, 13:42)
aš taip seniai čia nesilankiau, jau mane buvo apėmusios tokios neviltys, kad nieko man čia nebus, ir vėl nepasiseks ir t.t. bet ateini čia, paskaitai ir tokia viltis vėl širdy užgimsta!

sėkmės visoms laukiančioms ir startuojančioms!  mirksiukas.gif

Aš irgi kažko puoliau į neviltį... O jau šią savaitę pradėsim 2 IVF ilgą schemą. Ir vėl taip neramu, kad tiek badytis, tikrintis, pinigų išleist, o nežinai kas po to laukia... Ech...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KriuKriu: 14 balandžio 2014 - 16:53